Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cak sam i juce ucila da plivam
bicu riba:lol:

hvala afro na podrsci:heart:
ja drugima znam dati savjet, i nekako mi se cini da dajem dobre, ali, kada sam ja u pitanju, to ide samo u teoriji
posavjetujem se i ne znam da to sprovedem
da li sam lijena, letargicna, sta li

moram iskoristiti ljeto... ako sam prosle godine mogla napraviti cudo u profesionalnoj sferi, ove godine moram i kada je tijelo u pitanju

i bas me ohrabruje sto sam se otopila u bokovima
sve se pipkam i stipkam:D

.....samo nastavi tako i videćeš isplatiće se...:lol:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cak sam i juce ucila da plivam
bicu riba:lol:

hvala afro na podrsci:heart:
ja drugima znam dati savjet, i nekako mi se cini da dajem dobre, ali, kada sam ja u pitanju, to ide samo u teoriji
posavjetujem se i ne znam da to sprovedem
da li sam lijena, letargicna, sta li

moram iskoristiti ljeto... ako sam prosle godine mogla napraviti cudo u profesionalnoj sferi, ove godine moram i kada je tijelo u pitanju

i bas me ohrabruje sto sam se otopila u bokovima
sve se pipkam i stipkam:D

Sad si pravi Leptirić.... sjajna si :super:
Ja se ova dva dana "odmaram" od dijete... doručkovala hleb, sir, kobasicu, paradajz, papriku.... ručak uštipci od tikvica i puuuuno mešane salate... i sad dva reda čokolade s lešnicima. Nema više svita, pojelo se. Kad ni ovoga ne bi bilo u kući, ne bih ni to jela....
Možda ipak sve to nije previše, pa neće ostaviti teške posledice... a ja ću da se vratim nekoj pravilnijoj ishrani.

...ja danas sebi skuvala "letnji" pasulj...:lol:

...običan naravno u koji nisam stavila nikakvo meso, već sam u secka ubacila
jedam veliki paradajiz, papriku i dva čena belog luka...pa to samo malo blago
zapržila...uz to jela mnogo salate i ražani hleb...baš sam fino ručala..a ima i
za sutra....
...zasladila se sa par čajnih kolutića "Štark"...mnogo su lepi;)

...ja danas sebi skuvala "letnji" pasulj...:lol:

...običan naravno u koji nisam stavila nikakvo meso, već sam u secka ubacila
jedam veliki paradajiz, papriku i dva čena belog luka...pa to samo malo blago
zapržila...uz to jela mnogo salate i ražani hleb...baš sam fino ručala..a ima i
za sutra....
...zasladila se sa par čajnih kolutića "Štark"...mnogo su lepi;)

lepi, lepi, nego šta su... sad si me podsetila... imam ja onu srbijanku i one treće njihove, ne znam kako se zovu. Oni jedni onako kao polumesec i oni kao istisnuti iz šprica za tortu sa braonkastim gornjim delom... al sam opisala...
a takav pasulj je mnogo zdrav... :super:

lepi, lepi, nego šta su... sad si me podsetila... imam ja onu srbijanku i one treće njihove, ne znam kako se zovu. Oni jedni onako kao polumesec i oni kao istisnuti iz šprica za tortu sa braonkastim gornjim delom... al sam opisala...
a takav pasulj je mnogo zdrav... :super:

..a kao domaći, i imaju limuna u sebi...ma milina, pa još krckaju onako....:lol:
..znam na koje misliš, jel to kao onaj Goran keks, samo je on čokoladni..eee..što
sam to nekad volela....:rumenko:

..e da baš je lep zdrav, lagan....uopšte nisam imala onaj osećaj težine kao što
se obično dešava sa pasuljem...i još domaći iz sela, bez prskanja....:super:

ćao dijetalke moje!jeste dobro?mi se vratili iz Kopenhagena,bilo divno,sad smo opet malo u NS,i onda krećemo za Dubai i Marbellu...sve je išlo super i sa klopom tamo,baš sam uspela da uskladim ono što smem i srećna sam što mi uspeva...nadam se da ste sve istrajne i da lepo napredujete..

de ste zene?
:D

jutros popila kafu, musli sa mlijekom... to je bilo za dorucak
rucala majusnu krisku razanog hljeba( i to onog pravog, tvrdog), batacic( deminutiv nije od milja, nego je bas bio majusan:)) i salatu od paradajza... malo sam i pavlake uz to... nju sam mogla izostaviti
posle lubenicu

upravo odmaram od treninga... bajs i steper... ima da se vratim u formu, ne zvala se ja pil

i gladna sam kao vuk

ovo od danas mi se ne cini mnogo
imam jos piletine... mogla bih nju i opet paradajz

moram podijeliti svoje impresije sa vama
obucem ja farmerke danas, i sve ok, malo landaraju oko butina, ali neznatno i odem do radnje... cim sam ziasla iz zgrade postalo mi je jasno da moram drzati ruke u dzepovima da se farmerke ne bi srozale na kukovima
butine ostale istog obima, ali mi se struk i bok bas utanjio
imam opasnu razliku izmedju sirine ramena, struka i kuka:D
a nikako da se utanje moje butkice

Svaka ti čast, samo, kad imaš te napade gladi, napadni i ti nju uz pomoć krastavaca, paradajza, sveže paprike... Hipoglikemija je loša, usporava metabolizam.

Ljudi je l mozhe osoba da se ugoji ako 2 dana unosi tipa 3000 kalorija, prezhderava se najstrashnije, a do ta dva dana je unosila 1500??

Računaj tu pola kila do kilo, ev. kilo ipo.

Da vam svima poželim dobro jutro i lep dan, i istrajnost, ja odoh da raduckam... :cao:

ćao dijetalke moje!jeste dobro?mi se vratili iz Kopenhagena,bilo divno,sad smo opet malo u NS,i onda krećemo za Dubai i Marbellu...sve je išlo super i sa klopom tamo,baš sam uspela da uskladim ono što smem i srećna sam što mi uspeva...nadam se da ste sve istrajne i da lepo napredujete..

..oooooooooo....:heart:ti baš uživaš, a vala si i zaslužila....:super:

..trudimo se, kako koja, neki nas kritkuju, neki podržavaju i tako ide nekako...:lol:

ajde umesi mama nešto slano, nešto slatko, ajde neki lepši ručak kad sam na odmoru, ajde svi zajedno da jedemo....
i dobila sam jedan kg...:rumenko::dash:
moram hitno nešto da preduzmem...

neka, boki, skinućeš ti opet taj 1 kg kad počneš da radiš....
Znaš da ništa ne može da zameni te zajedničke ručkove i to što im umesiš nešto slano, nešto slatko.... nek si se malo opustila, na odmoru si.... Posle kad krene posao i ustaljeni ritam onda ćeš opet da se disciplinuješ.
To ja usput i sebe tešim. Meni svaki vikend upropasti sve što sam postigla tokom nedelje.
Evo sad sam umesila picu.... nek ide život.... deo ću sa više paprike i paradajza a sa manje ili bez šunkarice i kačkavalja, da me manje grize savest

To sam i uradila. I to ne običan beli, nego ella. Ionako nisam imala dovoljno kačkavalja. I luka.. sam stavila...
Ali džaba sve to kad sam popila 2 čaše koka kole. Ne volim je, ali mi pica bez nje nije potpuna i samo je uz picu pijem.
Sad sam kao one što vode računa pa piju jogurt lajt uz burek :zcepanje:

...e, ja sam upravo pojela sladoled od vanile, sa prelivom od karamele...dijetalno
zar ne:mrgreen:

Very, draga .....
smilie_girl_023.gif

moram samo da se zapljunem ovde, pa mozda i presechem vracanje loshimm navikama
tata mi je u poslednje vreme postap zavisnik od chipsa
a te grickalice su mi opasna boljka koje sam se otarasila jedva, ne znam ni sama kako
i sad mi on mashe chipsom svako veche ispred nosa
i coca-colom:evil:

bo'me, majche, to su opasne stvari.
Ja mislim da je čips gori od svega... i od čokolade i od naduvanih testa iz pekare....

ne znam za te koka kole lajt. Da li to valja.... moje iskustvo je da ti napici koji su bez šečera su opet zasladjeni veštačkim zasladjivačima koji su po mnogo čemu gori od šećera...

bo'me, majche, to su opasne stvari.
Ja mislim da je čips gori od svega... i od čokolade i od naduvanih testa iz pekare....

ne znam za te koka kole lajt. Da li to valja.... moje iskustvo je da ti napici koji su bez šečera su opet zasladjeni veštačkim zasladjivačima koji su po mnogo čemu gori od šećera...

:amen: i :amen: i za čips, em skrob, em slan, em pržen u dubokom ulju, i to najčešće bajatom, i za gazirana pića navodno light-većina tih veštačkih zaslađivača je izuzetno kancerogena a pritom i obaraju šećer tako drastično da ti se odmah traži nešto sa pravim šećerom. Gazirano je samo po sebi loše (osim kad je to gazirana Mivela :zaljubljena:) pa još i sa aspartamom... :sad2:

mogu samo da se pravim
kad ga chujem kako krcka, o'ma se unervozim

Pokušaj da ga prebaciš na bruskete, manje su zlo, nisu pržene nego pečene. Zbog njega, a ti, kad on to radi sebi, izađi negde!

A i bruskete su kaloricne imaju po pakovanju oko 500 kalorija.i ja ih ponekad ali za dorucak jedem sa pavlakom 12% e to mi je omiljeno,ali to je kad treba sebe da pocastim sto sam smrsaala koje kilo.

Inace sam od Marta do juna smrsala 7kg pa sam na odmoru vratila 2 nazad zato sto sam se na odmoru skroz opustila i uopste nisam pazila sve sto mesecima nisam probala dozvolila sam si(znam da nije uredu ali to je) e sad opet ponovo iste muke do sledeceg odmora za par dana :).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back