Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Hoćemo li sada, pošto je malo prijatnije, da navalimo na hranu? Neee, nećemo....
Ja doručkovala breskve. Sve one moje dane sam pomešala, ono testo izbacila, bar u ovom krugu, zamenila vitaminiski i proteinski, uglavnom ispalo je da je danas skrobni... imam boraniju koju sam jela i juče na vitaminski dan.... ma, opušteno, uopšte neću da se sekiram. Ionako svako veče pojedem po jedan "svit"
Bar da je neka čokoladica s malinama, kao što Boki jede, pa da mi prodje kao voće
Ja doručkovala breskve. Sve one moje dane sam pomešala, ono testo izbacila, bar u ovom krugu, zamenila vitaminiski i proteinski, uglavnom ispalo je da je danas skrobni... imam boraniju koju sam jela i juče na vitaminski dan.... ma, opušteno, uopšte neću da se sekiram. Ionako svako veče pojedem po jedan "svit"
Bar da je neka čokoladica s malinama, kao što Boki jede, pa da mi prodje kao voće

, nalazi predveče gotovi, ali ću verovano sutra

Jedan smo podelile za doručak (toliko o mom karakteru), drugi sad ona užina a treći ide u frižider, pokloniću ga večeras mami! 

(tj. nemam ga više, nekad bilo 66cm, a sad 78cm), a nisam toliko dobila oko bokova ni oko grudnog dela, malo su mi butine jače, a listove sam oduvek imala jake - što bi riba Vanda rekla:

Tu ti trebaju omega-3 masne kiseline (morska riba, maslinovo ulje...), crna čokolada (pričam o max. 20-30g dnevno), beli i zeleni čaj, sve što nađeš sa L-karnitinom (jogurt Fit effect, Aqua viva slim, same kapsule L-karnitina...) Koji jogurt inače piješ, punomasni ili obrani? Nema gore masti od mlečne, to ne dajte da vas iko laže. Dobro, margarini i mlečna mast-mrtva trka, i jedno i drugo se lepi pravo za zidove arterija, osim ko ima uslova da nabavlja bivolje mleko i proizvode od njega ali to je... raritet.