vericica
Zainteresovan član
- Poruka
- 145
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja gledam brojke pokraj vasih nikova i divim vam se!
Zene, sjajne ste! I istrajne!
Boko, sta je bilo za prijemni? Jel' lose uradio? Ili dugo cekate rezultate, pa ste se unervozili?
Kakav je to stres. Studiranje je samo po sebi stresno, i sto vise odmice to je gore. Ja sam mislila da ce trema jenjavati sa polozenim ispitima, a ono ne, vec obrnuto.
Jedem musli sa jogurtom. Prije par sati sam pocela i nikako da zavrsim dorucak. Popila kafu.
Ceka me ucenje. Shvatila sam da mi je apetit povecan, ne zbog pms-a, vec zbog predispitne nervoze i zbg toga sto nisam praktikovala lunarnu dijetu u prehodnom periodu.
A on se ljuti kad ga opomenem. 
nije dobro uradio prijemni i mislim da je to kraj, da nema više šanse
eventualno da neki odustanu, kao da su prijavili dva fakulteta, pa da ovde odustanu, ali to su malo verovatne stvari...
čekamo avgust ili sledeću godinu...ili ne znam šta....
nije dobro uradio prijemni i mislim da je to kraj, da nema više šanse
eventualno da neki odustanu, kao da su prijavili dva fakulteta, pa da ovde odustanu, ali to su malo verovatne stvari...
čekamo avgust ili sledeću godinu...ili ne znam šta....

Ali ne mogu ni da ti zavidim, jedva da sam čula za tu Marbellu. Samo se ti lepo provedi.
Ako moramo da plaćamo, plaćaćemo FON, a ako na drugom može na budžet, onda radije to, a to sve ne može da zna dok ne bude ta prozivka. Dobro jutro devojke, dok sam ja "poranila" vi ste sigurno već otišle za svojim poslovima.
Jooj, Mici, kakav odmor!!!Ali ne mogu ni da ti zavidim, jedva da sam čula za tu Marbellu. Samo se ti lepo provedi.

Pogotovo što i nisu bili neki. Ali računam da ni oni nisu bili mnogo kalorični. To je onaj običan patišpanj, što neki zovu masna torta... pa kajsije odozgo, bez šlagova, kremova, čokolade...

znam znam

i zelim vam uspeha u dijetama