- Poruka
- 21.131
drage moje dobro jutro!hvala vam na podršci...evo juče sam završila kontrolu kod doce...bio je i on veoma zadovoljan a i ja...disciplina se isplatila...rezultati su odlični,i ako tako nastavim onda ću pre navršenih 10n meseci završiti terapiju...kada me je video rekao je,e sada zaista vidi da mi organizam više ne zadržava vodu,i da se osećam jako dobro,vidi mi se na licu,telu,a i rezultati su potvrdili isto....jako sam srećna,i idemo dalje...
Mici, super!!!

E drage moje, ja moram da kazem, na svoju veliku radost, da sam vec od vikenda svaki dan jela krajnje normalno, znaci i sladoled i vecerala sam sinoc taljatele, i jela i hleb, ali se nisam prejedala, i nisam nabacila kg.
Spasava me sto pijem dosta tecnosti, a bas sam htela da izdrzim s mojim t+rezimom, i svako vece sam toliko gladna da posustanem i veceram
Srecom, kilaza je ista - 61
Uf, dobro je, izgleda da mi se ubrzao metabolizam, i da to sto ipak svakog dana jedem voc i povrce mnogo znaci za cicsenje organizma

Tako sam dobra i disciplinovana poslednjih nekoliko dana, ali sam razočarana što odmah nije otišlo bar 5 kg.... Baš je teško i sporo...
nutricionistkinje. I s obzirom da je kod mene malo drugačija situacija, da ne očekujem te rezultate nešto prebrzo, zadovoljna sam što ne kriziram bez čokolade, solidno podnosim PMS, promene vremena... a kg će da odu već, polako...
Ništa kao dobro preznojavanje!

Samo napred. Vazno je ne posustati i samo napred