Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ja sam tu, nisam nestala, nego sta cu da pisem, isto kilograma ko i juce, juce opet nisam bila dobra i tako.... bzvz....nerviram se sto ne umem da odolim, ono ne jedem mnogo, ali normalno, a htela sam da nastavim sa rezimom voce, povrce i meso
mozda se i organizam zasitio, umorio sta vec
no gledam stvari s pozitivne strane, ako nemam volje da nastavim s dijetom, ono se bar zdravo hranim i sada o tome vodim racuna

Ma ja sam tu, nisam nestala, nego sta cu da pisem, isto kilograma ko i juce, juce opet nisam bila dobra i tako.... bzvz....nerviram se sto ne umem da odolim, ono ne jedem mnogo, ali normalno, a htela sam da nastavim sa rezimom voce, povrce i meso
mozda se i organizam zasitio, umorio sta vec
no gledam stvari s pozitivne strane, ako nemam volje da nastavim s dijetom, ono se bar zdravo hranim i sada o tome vodim racuna

Na kraju i jeste najbitnije da se dugorocno zdravije hranimo. E sad sto povremeno krenemo stranputicom slasnih zalogaja to nam se oprasta:rumenko: Meni vikend dodje glave samo smisljam sta bih jela:rumenko:

Zdravo svima...
pošto je vikend svima problematičan, da ga ukinemo?! :zper:
Haha, šalim se, taman posla.... samo treba da se organizujemo i odemo od kuće.
Meni danas uh dan, pravila sam tortu od malina. Mom sinu danas rodjendan, pa ću i ja malo da se osladim. Taman mi se uklapa. Naravno maline sam i doručkovala, ručala čorbu od povrća sa puno testenine, a za užinu ponela sendvič sa paradajzom i paprikom.

Boko, moram ovde da te pitam, jer nemam vremena da iščitavam one chat teme, kako to Gala još nije završila. Juče si negde pisala da su stigla dva šteneta, a da ih ima ukupno tri. Jel u medjuvremenu ipak gotovo?

Mama Bi srećan rođendan!!!
:rodjendan::vatromet::poklon:

Gala nije još dobila treće štene.
Rekli su ako se do ujutru ne ošteni moraće carski rez...:(
Pojma nemam šta se dešava, ali veterinari ne deluju previše šokirano što se to tako dešava

...evo i ja sa zakašnjenjem da čestitam detetu rođendan:heart:neka je živ i zdrav,
to je najvažnije......:rodjendan::vatromet::vatromet:

...i da se upišem, nisam odavno, ništa nisam dobra, jela sam i lagano, ali i slatko
svašta nešto, onda se tešim pošto sam bratbratu pregazila Albaniju ovih dana da
se to nije zalepilo...
...e i da kažem, prešla sam definitivno samo na jogurte, znam da će Kris da me
grdi, ali ne mogu da jedem ništa normalno sem eventualno neku supicu ili čorbu,
od svega ostalog mi muka i teško mi padne po ovoj vrućinštini...valjda i to bude
od neke koristi;)

Hvala vam svima na čestitkama. Malo mi neobično, on je napunio 19 godina :D Ljubi ga majka. Naravno, uvek ostaju naša mala dečica.
Uh, a danas, evo upravo ovog momenta (10:00 h) bi trebalo da počne prozivka za popunu preostalih 39 mesta na budžetu... a na spisku ispred njega ima 64 ljudi... biće tesno..
A ćerku sam upravo ispratila, ode sa drugaricom kod njenih babe i dede u Gornju Trepču na par dana... Mi nemamo nigde nikoga, pa su mi deca ceo raspust u Bgd ako ne platim negde nešto, a znamo kakve su mogućnosti za to...
Iskukah se... Danas mi voćni dan, a tako sam nervozna zbog svega... I malo sam se opustila za vikend i juče i odmah vaga pokazala, ali valjda će to da ode kad se vratim u normalu - psihički. Kako god da bude, samo da se završi neizvesnost i iščekivanje.

Afro, otkud ti kod kuće? Na odmoru ili slobodan dan ili radiš popodne? Ne verujem da su prethodni dani imali neki negativan uticaj na tvoju težinu, s obzirom da si toliko hodala...

..biće sve u redu ne nerviraj se pre vremena rekla bi ti moja starija ćera;)

..radim popodne ove nedelje, a možda i sledeće, pravo da ti kažem, prosto
mi dođe da tražim da radim samo tako, od ustajanja u 5h sam kao zombi
to jako teško podnosim...na odmor bi mogla, ali videćemo još šta će biti
od toga.....

...ne vidi mi se da sam nabacila ponovo neko kilce, ali ni stomak baš ne
spada, i znam da moram da vežbam, ali em me mrzi, em ko da vežba po
ovoj vrućini:eek:

dosadna sam, ali i meni treba neka vrsta fizičke aktivnosti pod hitno, već sam prevršila svaku meru a uopšte nemam motiva, prstala sam i da šetam, vežbe ne radim već duugo, dugo i sve hoću a ne mrdam : I

ou jesam, za sada veći deo posla radim od kuće(ili završavam svašta po gradu, što mi je omiljeni deo,ali njega trenutno ima manje) i to me malo nervira,ali ok, bolje i to, nego da sedim u kancelariji i radim sve ono što bih mogla i od kuće, lakše organizujem sebi vreme i slično...
i ide mi odbro, zahtuva se sve, i pu pu pu da ne ureknem : )

Uh, ja se najela kajsija, sad mi malo muka. Neke su bile malo zelene, a ja to baš ne volim.
Za večeru imam još malo malina i kupiću opet, baš su mi lepe.
Kod moje bake u Slavoniji, gde sam ja provodila svoje raspuste, bilo je malina. Radjale su celo leto, stalno ih je bilo i stalno smo ih jeli, pa su mi malo dosadile. Tek sad sam ih se ponovo zaželela.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back