Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
evo me na brzinu se javljam....stalno smo u pokretu sa malim vragom,pa ne stižem da pišem...sve ide po planu,i super se osećaj,što svim drugaricama dijetalkama želim...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo me na brzinu se javljam....stalno smo u pokretu sa malim vragom,pa ne stižem da pišem...sve ide po planu,i super se osećaj,što svim drugaricama dijetalkama želim...

Ma je l moguce da sam ubila temu
Gde ste nestale
ja sam uredno na poslu, a juče sam bila uglavnom na svetu životinja, jer mi kuja štenila i još nije završila
sve po planu, tamanim kajsije, kuvam džem i tako to....
danas mi je voćni dan, težina nepromenjena

Ma ja sam tu, nisam nestala, nego sta cu da pisem, isto kilograma ko i juce, juce opet nisam bila dobra i tako.... bzvz....nerviram se sto ne umem da odolim, ono ne jedem mnogo, ali normalno, a htela sam da nastavim sa rezimom voce, povrce i meso
mozda se i organizam zasitio, umorio sta vec
no gledam stvari s pozitivne strane, ako nemam volje da nastavim s dijetom, ono se bar zdravo hranim i sada o tome vodim racuna
Meni vikend dodje glave samo smisljam sta bih jela

neka je živ i zdrav,

...
...i da se upišem, nisam odavno, ništa nisam dobra, jela sam i lagano, ali i slatko
svašta nešto, onda se tešim pošto sam bratbratu pregazila Albaniju ovih dana da
se to nije zalepilo...

Kretanje je nekad mnogo bitnije, nego samo ne jesti, tako da ne brini neće se zalepiti ništa
![]()