mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Al je ovde postalo uzbudljivo. Sva sreća nije često tako, nego ima nas 10-ak koje smo u toku... pa se bodrimo i ramenjujemo iskustva, Volim te naše pomalo dosadne dane. Ne volim frku ni u kom obliku![]()
bRu zLi lepo su ti žene objasnile da nam takav tretman nije potreban. Ali mene lično zanima šta si ti po profesiji kad si tako sa visine iskritikovao nutricioniste da ne navodim sada tvoje ružne reči. Malo mi suludo zvuči teorija da će mišići da nam atrofiraju tokom noći ako ne budemo pred spavanje uzimali proteine. Šuplja ti je teorija na mnogo mesta.
Ne mogu sad da se setim koji je nik bio onog tipa što je isto tako povremeno dolazio i grdio nas i kritikovao, nazivao tukama.... ovaj ima isti stil. Može biti da je to isti taj sa drugim nikom.
A da proverim u Administraciji?

Sad ozbiljno, jeste me zaintrigirao, mada je ton blago rečeno odvratan. Pa ja namerno kupujem i pijem jogurt sa L-karnitinom, upravo jer imam neke osnove iz biohemije, jeste da je nisam položila ali spremala je jesam... Dakle, ako taj L-karnitin koji unesem pred spavanje aktivira razgradnju masti, onda će ta mast da se troši na bazalni metabolizam i šta se već sve dešava u snu a ne proteini iz mišića. A izvor proteina svakako imam za večeru, oko 20 ili češće 21h... Jeste da su nutricionisti završili "samo" trogodišnju višu ali kako videh, korisnik je napljuvao i lekara (da ne kažem doktora, doktor je nešto drugo, i nije termin vezan samo za medicinu-Donamileva je doktor nauka recimo a žena je hemičar) i to sa vrlo visokim prosekom. Dakle, ne razumem.
Ne znam, meni bi to bilo jako nezgodno jer mi je žao prasića, teladi, jadnih malih jaga, pa ih ne jedem.
A nisam u toku, jesi li proveravala nivo šećera? Jednoj poznanici su otkrili neku početnu fazu dijabetesa kad nisu mogli da je izleče od kandidijaze par meseci.
a koji je Vaš argument za postovanje ovde? 

Ti listići mi liče na bršljan a njegova lekovitost protiv celulita potiče od toga što je inače otrovan, ako se dobro sećam.