sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
Ima jos vremena,nego sta 
Ja do mora imam neshto jache od mjesec dana... moze se jos par kg skinuti do plaze

Ja do mora imam neshto jache od mjesec dana... moze se jos par kg skinuti do plaze

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I ja da se vratim na temu
Prekjuce i juce sam jela i to prilicno, pogotovo juce na otvaranju i torta i posluzenje i kolaci i vino i sampanjac, sve sam ja to trpala, i danas - 63
Bedak, sad od pocetka dok ne stignem opet na 61
Ali ja se ne predajem, kupila sam jutros vocke, a za rucak cu u restoran da uzmem samo pecurke ako nadjem
Do mora ima da se sredim, bar imam jos vremena![]()

Da, da, majche, danas samo voće. Ma znam ja da ta dijeta nije baš zdrava, ali mi lakše nego ono što bi bilo najpreporučljivije i najzdravije... 50 g šunke, pola parčeta raženog hleba, tanjih čorbe, 100 g posnog mesa, 200 g barenog povrća..... ko bi to merio. I što je presudno. Ne mogu da se organizujem tako da jedem odredjenu količinu, odredjenih namirnica u odredjeno vreme..
Samo danas preterujem sa voćem. Ostalih dana ne.

(ne dok je treniral, nego kad je prestala)

...Danas se pridrzavam sigurno,vec sam uradila neke vjezbice i to
) ...jooj,brzo more ...

Cao devojke, ja samo da vam mahnem
Od juce sam batalila UN dijetu...kilogrami se nisu pomerili, sto je moralo da se desi za vise od 20 dana, a i nikad nisam kuci, pa ne mogu vise da postujem dijetu.
Krenule terapije za kolena svaki dan, takoda dodjem kuci, jedem i idem nazad na vezbe, a posle sta stignem da obavim. A i promenila sam radno mesto pa ne mogu da vucem cegere sa kutijama i vocem na posao, niti da jedem dva puta na taj nacin, a dok se odomacim, proso voz.
Svaka vam cast i samo nastavite, nemojte da budete ko ja![]()
Vinska dijeta: Za ljubitelje vina, ovo je veoma laka dijeta, pa iako traje sedam dana, može se produžiti za još jednu nedelju.
Od pića su pored vina, dozvoljeni čaj i kafa bez šećera...
http://www.dobradijeta.com/dijeta 7dana/dijeta sa vinom.htm
DObro zvuci, jel neko probao?
(već sam se bunila što od smajlila imaju samo pivo i kafu...)...
) isto se znamo od ranije i on je trazio da dodjem tu, tako daaaa...za sada je super.

...., samo znam da imam grdnu upalu misica od vezbi za kolena......valjda se i to nesto racuna 
Dobra je kancelarija...ko i sve normalne kancelarije ima, ok prozor i klimu.
A sto se dijete tice, nemam pojma koju cu da nadjem...sve to meni nesto...., samo znam da imam grdnu upalu misica od vezbi za kolena......valjda se i to nesto racuna
![]()