Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro jutro dijetalke!moram da se pohvalim plešem 8-10 sati na dan,kondicija mi se za ovih 3 dana znatno poboljšala,nisam zadihana,jedino me koleno štreca,pošto kod stepa ima puuuuuuuuuuuuuuuuuuuno čučnjeva,skoro svaki korak počinje sa čučnjem...sve u svemu odlično,a i ne jede mi se,samo povrće i voće,a to tamanim...

....ja sam upravo ručala....
....malo prodinstala mladi luk ubacila šampinjone i šaku pirinča tek da poveže..začinila
onim fitnes začinom...uz to mladi luk..i kriška ražanog leba...
....jedan lep obrok bez mesa...a sit...
....da napomenem, odavno sam prešla na korišćenje manjih tanjira, kao što su
oni za rekimo kolače....ima efekta....:)

Nemam da prijavim ništa pozitivno. Od jutros sam u jurnjavi, u grad, na pijacu, kupila pastrmke, spremila po receptu bokice bobice sa kuvanja, ali nikako nisu dijetalne, punjene su krem sirom i umotane u slaninu. Ali ja nisam ni stigla da ih jedem jer sam žurila na posao... Jela sam sasvim nedozvoljene stvari - paštetu i ajvar. To mi bilo pri ruci i najbrže.... :rumenko::( Nikako da uhvatim neki ritam i način ishrane. Preko dana još nekako ide, a onda uveče posle večere, koja je kasno... još čokoladne napolitanke, pa eurokrem iz kantice ... strašno. Slobodno me grdite i kritikujte :rtfm:

Nemam da prijavim ništa pozitivno. Od jutros sam u jurnjavi, u grad, na pijacu, kupila pastrmke, spremila po receptu bokice bobice sa kuvanja, ali nikako nisu dijetalne, punjene su krem sirom i umotane u slaninu. Ali ja nisam ni stigla da ih jedem jer sam žurila na posao... Jela sam sasvim nedozvoljene stvari - paštetu i ajvar. To mi bilo pri ruci i najbrže.... :rumenko::( Nikako da uhvatim neki ritam i način ishrane. Preko dana još nekako ide, a onda uveče posle večere, koja je kasno... još čokoladne napolitanke, pa eurokrem iz kantice ... strašno. Slobodno me grdite i kritikujte :rtfm:

...gde bre ribu sa slaninom...:eek:nemi je to prosto ne spojivo...drugo nije ni zdravo...:mrgreen:
...ajde ajvar si mogla i bez paštete...nije strašno...
...što ne isprži sabi jednu pastrmku bez ičega...to bi ti baš bilo sasvim dovoljno....:think:
...ovo za večeru...si kriva..evo grdim te ja....mani se napolitanki i euro krema...šta će
ti...kupi sebi čokoladu za kuvanje pa se zasladi kad baš moraš...ja odlično razumem
te napade za slatkim....i sasvim je ok ta čokolada..ali maximum 2 štangle...

.......:zag:

Takav recept bio za ribu sa slaninom. Nisam stigla da probam... Obično samo ispečem u rerni, al ajd da probam nešto drugo. A čokolada.... to je čist nedostatak karaktera. Nemam ja čak ni toliku potrebu za slatkim, nego eto, stoji tamo... Kao da imam pomračenje svesti, kao da neka sila upravlja sa mnom, uzimam to i jedem :evil: Treba mi neka psihoterapija da postignem bolju kontrolu nad sobom ili neko ovakav :azdaja:

Da se javim i ovde :cao: kako ste dijetalke?

Nemam sta da prijavim, osim da grdno zabusavam ovih dana :rumenko:

U nekoj sam guzvi pa jedem kad stignem i sta stignem. Valjda ce se to zavrsiti za koji dan, pa onda...u nove pobede :lol:

Zdravisimo drugari:D

Ja nastavljam sa muslijem za dorucak, posle popijem kafu i mogu vam reci da mi se stomacic smanjio :D
Vagala sma se i juce i danas, i imam kilogram manje nego prije desetak dana, mozda i kilogram ipo, dva... znam ja da je to samo voda i sadrzaj crijeva, ali, mora od necega da se krene:D

Izvadila sam pilence iz zamrzivaca, to cu praviti za rucak... malo zdravih proteina, pa na trening(kog se nadam da necu preskociti zbod lenjosti)

Kako to da niko ne zna da mi objasni zasto se covjek zacrveni samo u faci?
(nadams e da nije vraski glupo pitanje, pa mislite da se salim :))

...dobar dan, drage moje dijetalke ;)

...jutros klasika topla nesica....pole nje nekih sat vremena, jogut...onaj balans+,
šetnja do pijace....i nazad....
...ručak upravo gotov...musaka od tikvica i karfiola, sa pilećim fileom...zaliveno
jajima i mlekom....biće to lagan ručak....uz to salata od krastavca....
...inače da prijavim, posle onog kukanja da ne vidim promene..ipak su počele da
se vide..ne mnogo velike..ali ipak..znače...:super:

...od slatkog u kući imam samo čokoladu za kuvanje...pa kad mi baš, baš, dođe
pojedem 1 štanglu...dovoljno mi..gle čuda....:eek:

Zdravisimo drugari:D

Ja nastavljam sa muslijem za dorucak, posle popijem kafu i mogu vam reci da mi se stomacic smanjio :D
Vagala sma se i juce i danas, i imam kilogram manje nego prije desetak dana, mozda i kilogram ipo, dva... znam ja da je to samo voda i sadrzaj crijeva, ali, mora od necega da se krene:D

Izvadila sam pilence iz zamrzivaca, to cu praviti za rucak... malo zdravih proteina, pa na trening(kog se nadam da necu preskociti zbod lenjosti)

Kako to da niko ne zna da mi objasni zasto se covjek zacrveni samo u faci?
(nadams e da nije vraski glupo pitanje, pa mislite da se salim :))

Evo ja sam stavila na google search sledecu recenicu: why your face is red when running
i evo jednog od odgovora dole (izvini sto ne prevodim malo sam u guzvi, ako treba prevescu kasnije):

http://www.fitsugar.com/You-Asked-Why-Red-Face-When-Running-2945506

Ima i drugih odgovora pa pogledaj i sama. Naravno nije glupo pitanje, a kao sto vidis mnogi su vec pitali isto to :)

Zdravo dijetalke, nešto smo utanjile, tj. nema nas. Valjda šetamo i bavimo se drugim fizičkim aktivnostima.
Razne promene se dešavaju, a mi nismo toga uvek ni svesne, ili se pokažu sa zadrškom, kao kod Affrodite...
Evo ja sam danas jela neku ribu u umaku, koji je bio malo masniji i sad mi je tako muka i imam tako groznu gorušicu, kakvu nisam imala još od trudnoće.
I tek sam sad postala svesna da sam se potpuno odvikla od bilo kakve masnije hrane.
Polako, menjam navike... nekad izgleda da se ne dešava ništa, ali se ipak dešava.. :worth:

Pozdrav dijetalke!
Ja samo svratila da se javim, ovih dana sam u nekoj frci, počeo fax, pripreme za menadžerijadu,
došla sam za vikend kod mojih...
Sad sam se konačno malo primirila, okupala sam se i sela pred kompjuter, pa ću natenane da se
našminkam, sredim, pa idem negde na piće sa društvom...

Nisam baš pazila na ishranu ovih dana, ali čini mi se da nisam ništa vratila kilograma... nisam se još
merila.
Nisam ja mnogo jela, niti sam se prejedala, samo nisam baš ni jela dijetalnu hranu :mrgreen:

...danas ručala onu musaku..prelepa je...ostalo za sutra...uz nju pojela
jedan krastavac i pola sveže ljute paprike...parče ražanog hleba...:lol:
...za večeru 1 paradajiz, 1 krastavac, i onu drugu polovinu parike...uz
to pola kriške ražanog hleba....
...malo se osećam naduto od tog svežeg povća..ali to je normalno već
sam to navikla..ali sutra će biti sve ok....;););)

Dobro jutro moje dame,
evo i mene opet...
nesica popijena, prošetala sam svoj 1km sa Galom i sad grickam jabuke pre nego što se bacim na uobičajene subotnje aktivnosti.
Prošle nedelje sam baš imala napade jedenja svega i svačega, a naročito neke torte koja se vukla po frižideru i mislila sam da sam sve zabrljala i bila sam baš besna na sebe.
A onda sam jutros stala na vagu i videla da je sve ok i da je onih -5 i dalje tu...
jeste da je do sad moglo biti i više, ali dobro je i ovako
pravim malu pauzu u UN dijeti, od sledeće nedelje ću opet
idemo dalje...:heart:

Boko, ti si baš vredna... znam te napade gladi i jedenja svega i svačega i te nevaljale stvari po frižiderima. Ja retko pravim kolače, torte još redje, ali mm redovno kupuje čokolade .... Ne znam šta mu je. On je matori obožavalac piva, a to nekako ne ide s čokoladom.. Neće da se solidariše sa mnom i mojim nastojanjima da se zdravije hranim.
Sinoć sam bila na shopping nightu, baš sam se nahodala, nagurala sa klinkama po prepunim, pregrejanim prodavnicama, a pošto sam se prilično i istrošila finansijski, onda je sve to trebalo i nositi. Tako da je to bio i težak fizički rad. :) Mada, ne bih se bunila da može i češće. Onda sam kasno večerala, (morala sam) ali sam se uzdržala od slatkiša :D.
Danas ću opet da odem u neku skitnju. To mi najbolji način da ne jedem. Ali, prvo ću da doručkujem musli u mleku sa cimetom.

ja sam resila da do kraja sledece nedelje budem -6 il me biti nece
da me kritikujete ako se nista ne promeni
dosta je bilo
kupila sam onaj garnijeov proizvod protiv celulita,koji ima ugradjen neki roler za masazu,videcemo rezultate ali mi ne izgleda lose jer se izmasiram tako da mi se sve butine i gooza zacrvene i peckaju onako,to znaci da cirkulacija samo pichi
je l ste cule za onu preporuku da se dnevno napravi makar 10 000koraka
e moja koleginica donela onaj podometar i ja dodjem na posao,vidim zaboravila ga pa resim da ga stavim sebi,znaci to je bilo oko 12h dotle sam vec odvela dete u skolu ,i ko zna koliko koraka napravila,uglavnom do 18(kad mi je glupi kolega iskljucio cisto da me nervira) ja sam napravila 8200 koraka,znaci da verovatno spicim dnevno u proseku 15 000 sto nije lose
pa kako onda nisam mrsava ko grana :( :besna:
ps afrodita nocas jela sladoled :tajna:

Ja noćas jela pljesku sa kajmakom :rumenka:
A jutros: -7 :D
Ura ura ura!

Samo me nervira što mi se ništa ne pomera sa najkritičnijih delova, nego sve nešto okolo.
Ti kukovi i gornji deo butina mi se skoro ni ne pomeraju. A oni su naj nesrazmerniji u
odnosu na ostatak tela.
Ali nema veze, idemo dalje.

ja sam resila da do kraja sledece nedelje budem -6 il me biti nece
da me kritikujete ako se nista ne promeni
dosta je bilo
kupila sam onaj garnijeov proizvod protiv celulita,koji ima ugradjen neki roler za masazu,videcemo rezultate ali mi ne izgleda lose jer se izmasiram tako da mi se sve butine i gooza zacrvene i peckaju onako,to znaci da cirkulacija samo pichi
je l ste cule za onu preporuku da se dnevno napravi makar 10 000koraka
e moja koleginica donela onaj podometar i ja dodjem na posao,vidim zaboravila ga pa resim da ga stavim sebi,znaci to je bilo oko 12h dotle sam vec odvela dete u skolu ,i ko zna koliko koraka napravila,uglavnom do 18(kad mi je glupi kolega iskljucio cisto da me nervira) ja sam napravila 8200 koraka,znaci da verovatno spicim dnevno u proseku 15 000 sto nije lose
pa kako onda nisam mrsava ko grana :( :besna:
ps afrodita nocas jela sladoled :tajna:

...hahaahahah.........cinkarošu nijedan....:tease:

..dobro jutro drage moje...;)
..odade me ova Linda...uh kad sam videla sladoled..nije bilo šanse da se pravim
kao da ništa nisam videla...živa duša šta ću....:rumenko:

...nesica popijena....
...jogurt izvađen iz frižidera tek da se malo ugreje...
...za ručak ima ona musaka od juče..taman dovoljno da ne moram da lupam
glavu šta bi jela danas....
...sad pravim planove..kako potrošiti ovaj dan, a da nije na jednom mestu...:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back