Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Soff preslatko :)
I linija ti je za 10!

Ljudi hvala vam na komplimentima, stvarno, ali ja imam oko 10 kg viška :)
Samo su oni dobro raspoređeni, malo u stomak, malo više u jastučiće, a
najviše u dupe,kukove i gornji deo butina...

Zato ne izgleda kao toliki višak, a jeste, i ja ga osećam.

Ali hvala vam :)
Sad odoh da prošetam do pijace, napolju je divno :heart: Idem da vidim
da li je stiglo nešto od voća što smem...

A ni ja ne znam šta bih danas spremala za ručak, tako da ću spremati
batake i krilca u rerni (sa krompirom, za momka) - standardni nedeljni
ručak. Ne jede mi se to, ali ne jede mi se ništa tako da je sve jedno :mrgreen:

Sofffy, ne zna se šta je lepše, ti i tvoj dragi, ili ta priroda i zelenilo oko vas. Sa tom bojom kose i frizurom možeš da imaš kakvo hoćeš telo, uvek ćeš izgledati atraktivno. A i telo ti je sasvim u redu. Ali, ako ti imaš odredjen cilj, mi te ovde podržavamo da ga dostigneš. Isto važi i za shushu... lepo izgledaš, ali ti znaš najbolje koje su tvoje želje :worth:
Ja, kao i obično vikendom, zabrljam sve što preko nedelje dostignem. Juče sam pravila makarone sa tunjevinom i graškom, koje niko nije hteo da jede, a meni bilo žao, pa udri po tome. Nastavila sam i danas, a ostatak sam bacila. Juče uopšte nisam izašla iz kuće. :rumenko: Danas sam bar otišla do drugarice, mame, prodavnice... sve u svemu možda ukupno kilometar... Bolje nego juče..
Večeras idemo kod prijatelja, gde se uvek dobro jede i pije vino, tako da... sve gore od goreg... :dash: Ali, nastaviću... Trenutno sam okupirana nekim poslom koji moram da završim pa ne stižem da se lepo posvetim sastavljanju nekog finog, zdravog i dijetalnog jelovnika... ali već koliko sutra, ima da bude nešto po PS. ;)

Dobar dan svima!
Momak i ja danas neplanirano završili u nekom restorančiću,
zvala nas drugarica...
Ja jela prelepu teleću čorbu (koju obožavam), i grilovanu piletinu,
ali je bila punjena nekim začinskim biljem tako da sam je pojela
samo pola, bila mi prejaka.

Sad pijuckam limunadu, videću da odem malo na trčanje kad
ispratim momka na posao, pa nazad za komp :)

..ajde da se i ja upišem malo večeras...:D

..doručak samo balans + jogurt....
..za ručak prelepa musaka od karfiola tikvica i mlevenog belog mesa...uz to
mladi luk i rotkvice...bilo je i pite od sira i zelja...samo sam probala malu
kockicu da mi se domaćica ne naljuti...:lol:

soffy i shushu, obe ste preslatke i baš ste lepo "doterale liniju"....
vidi se razlika itekako...
ja sam danas načisto uprskala: voćni dan a ja jela jagnjeću kapamu i tortu...
nešto sam danas sva njanjava i kilava, pa nisam bila u stanju da izdržim voćni dan
idem sutra ispočetka, ne odustajem

ps. stavila bih i ja sličice, ali ne znam kako se prenose sa mobilnog na komp...

Boko nema veze, nedelja je :) Samo sutra nazad na režim i to je to :)
Ja se uvalila pred kompjuter, malo vrtim kanale na TVu, malo visim
po forumu, kuckam se sa budućim deverima i jetrvom, uživancija...
Kuliram.
Ne mogu ništa da večeram, samo pijem limunadu.
I naravno gledam CSI Miami i rešavam zločine :lol:
E Boko, zavisi kakav telefon i komp imaš... ako ima laptop može
preko bluetootha, ili kabla, ili čitača kartica....

Ja sam u fazi iščitavanja Hari Potera u krug i stigla sam do poslednje knjige i shvatila da je nemam jer je sin dao nekom i taj neko nije vratio....:dash::dash:
a to mi je najgore, kad počnem da čitam i sad ne mogu da završim...
al setila sam se da imam tu poslednju na engleskom, sad malo veDŽbam jezik:super:
i ja danas kuliram, spavam i premeštam se s krevta na fotelju i obrnuto i samo mi se spava

Joj i meni se čita Hari Poter.
Ja sam čitala neke delove na srpskom, neke na hrvatskom, a poslednji na engleskom.
Nije mi bio problem sa jezikom, osim sa tim "magičnim" stvorenjima i imenima, jer svako
drugačije prevodi.

Čitam ovih nekoliko poslednjih postova pa sam pomislila da sam pogrešila temu... da sam na Biblioteci :per:.. kad ono ipak podrška za dijetu.
Ja sam sinoć bila kod prijatelja i nisam tako puno jela kako znam, uglavnom krompir, bio mi lep... ali sam popila malo više vina, pa mi sad muka i ne mogu ništa da jedem. To nekad ispadne dobro. Idem sad da do pijace da vidim rade li ribarnice da kupim pastrmku... Ako ne radi bar ću prošetati, neće biti uzaludno...

Dobar dan dijetalke!
Ja sad grickam ananas.
Za ručak ću da spremam nešto lagano, možda pileće belo sa nekom
salaticom, ili tunjevinu, ili tako nešto...

Ava sam nikakva, jutros smo momak i ja ustali u pola 6 da bi smo išli u
Temerin da vadimo njemu pasoš, kada ono murija ne radi zbog praznika.
Nisam znala da se 1.maj slavi tri dana.

ćao dijetalke moje drage!evo da prijavim da od danas ne samo što sam već mesec dana na kandida dijeti nego do 15.juna svaki dan imam probe stepa,tanga i džeza 10 sati na dan...pa da me vidite za mesec dana koje ću mišiće imati,aham...držite se,nije previše verovatno da ću biti u mogućnosti da piskaram u tom periodu,tako da samo napred,držim fige svima vama da uspete da dostignete svoje ciljeve..:cmok2:

...upravo sam ručala...fini obrok od tunjevine i povrća..uz to još
malo salate od mladog luka rotvica i zelene salate...
...moje porcije su znatno smanjene u poslednjih mesec dana....
...opet nešto ne vidim pomaka..ali to je već viđeno...krenuće opet
na dole...bar se nadam...;)

Nego šta će, Afro, nego će da krene dole.. čim su porcije manje, biće i manje kila. :ok:
Ne rade ribarnice, pa nisam kupila pastrmku, a nisam ni svratila u neku prodavnicu da kupim nešto drugo. Imam samo spanać, a moji se bune, neće da jedu samo spanać, kaže ćerka to je bez veze kao da jedeš samo krompir. A što ne bi mogao i samo krompir. Ne mora uvek da bude meso. Jel tako?

..tako je nego šta...:heart:

...evo ja se vratila iz šetnje...usput se opet natovarila kao magare....
...te neke integralne kifle...bolje nego hleb...te 2L...mleka onog dnevnog
od 1.6%mm....praviće se dijetalni puding...
...uglavnom...zaključak je ne nosi novčanik kad ideš da šetaš...:mrgreen:
...bilo bi dobro da to tako bude sa kilažom....ali ko će ga znati...
...videćemo....:think:

..dobar dan...;)..ja se nešto zamajala pa nisam ni jela..ali nisam ni gladna...tako
da me baš briga...:whistling:

..inače me u frižideru čeka...pudnig od nemasnog mleka...i neki bataci
od kojih ni sama ne znam šta bi...ima vremena smisliću valjda nešto...
..naravno popila se veeeliiiikaaa..šolja nesice pa verovatno zato i mogu
trenutno da ne jedem...:think:

Dobar dan dijetalke!
Ja od pola 6 na nogama, konačno smo predali momku sve papire, za par dana dobija ličnu i pasoš i konačno prestaje da bude stranac :klap: :brus:
Doručkovala sam u Temerinu neki sendvič, jako fin i nedijetalan.
Ručala i večerala ćureće belo sa salatom.
Preumorna sam.

Prvo da čestitam svim devojkama na izgubljenim kilogramima, svaka čast!! :D

E sad, treba mi pomoć, tj. odgovor na jedno pitanje... pa da ne otvaram temu jer ovo ima veze sa hranom... Da li ste imale kad problem sa prejedanjem i jedenjem samo da biste se osećale bolje ili iz dosade? Kako ste se rešile te užasne navike? Pitam zato što koliko god pazila šta jedem ne mogu, ali ne mogu (!!!) da prestanem da imam te napade kada pojedem 3 tone slatkiša. Sad, meso retko jedem, skoro sam pa vegeterijanac, ali slatkiše... šta da radim? Hvala, ako neko može neka mi odgovori. Usput, imam 16 god. i ovaj problem imam od kako sam krenula u srednju školu.

ja:neutral:
pa sam dolazila ovde na temu ne zarad dijete jer nemam neshto potrebu da mrsham, moze kg ili 2, ali nije to za dijetu nego za vezbu malo,
ali sa grickalocama sam bash imala problem... i sa nocnim jedenjem:rtfm:
i kako sam se odvikla:think:
dolazila ovde redovno, pa me bilo blam da zderem chipsy i smoki i grisine i chokolade kad vidim kako se neko muchi:)
dodje mi nekad i popustim onda semi malchice, ali daleko od toga da grickam svaki dan...
bash mi mama juche kupila chipsy, ne mogu da se setim zashto, zna da volim, a ja mrtva ladna:mrgreen:
mada ide pms:neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back