Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...upravo sam prekršila sva pravila naše ishrane..i pojela 1 parče
pice...:rumenko:

...inače moram da naglasim vrlo bitnu stvar da su se moje muke isplatile,
i da sam ušla u svoju trenerku...M veličine...a za to čak imam i svedoka...:lol:

....:manikir:

Zdravo devojcice:heart:

Afro, ti jos malo, pa ces se javiti sa slikom na kojoj izgledas kao u tinejdz dobi:D

Da ja podnesem izvjestaj, situacija je sledeca...
Cim sam ustala, pojela narandzu u nadi da ce me razbuditi, kako nije upalilo, popila kafu... malo posle toga pojela musli sa jogurtom, i to veoma malo, posto je jogurta bilo smao za pola solje
Za rucak spremala corbicu od graska, karfiola, krompira i ostalog povrca uz malo mesceta... ne sjecam se da sam nekada bolje i ukusnije spremila... ruckila uz malo integralnog hljeba... i nadula sma se kao zaba
Od tada nista nisam jela

Vagala sma se i jutros, vaga pokazuje opet zericu manje nego dan prije... zanima ne koliko ce ujutro pokazati nakon danasnjeg rucka... samo da ne dobijem nazad onih koligram koje sam izgubila ovih dana

zaboravim pomenuti i neku jabuku tokom dana, izmedju obroka... tako da jedem cesto, ali umjereno

nesto mi se ogadila hrana, muka mi je po vascijeli dan... to cu da iskoristim
jer, ja se svega odricem na prevaru... tako sam i cigarete ostavila nakon petnaestodnevne prehlade

...PIL..samo napred...ali pažljivo....:ok:

...neću više nikad biti u takvoj formi, nije ni potrebno..ali bi bila jako zadovoljna
da skinem ovaj stomak..i malo se zategnem...bilo bi to više nego što sam očekivala,
ali ako se ne primoram da radim vežbe..ništa od toga biti neće...:mrgreen:

E da, vežbe su prava i neizbežna stvar za bolji izgled. Ja sam pre 3-4 godine redovno išla 3 x nedeljno na rekreciju i lepo sam se zategla, super se osećala, upoznala druge sapatnice.... Nisam izgubila kilograme, ali kad sam uporedila slike s mora od te godine, posle 6 meseci redovne fizičke aktivnosti i godine pre te, kad nisam vežbala, vidi se razlika. Sve je nekako zategnuto, na svom mestu, čvrsto... dok se na onim pre sve otromboljilo, visi - noge, grudi, stumak...
Sve ja to znam teorijski, lenja sam i nisam karakter da vežbam kod kuće, a zbog posla mi teško da se organizujem da idem negde da vežbam.... E, kad se setim, kako sam bila karakter - ponedeljak, sreda, petak, ide se na vežbe, ništa se drugo ne planira, bila sam najredovnija :worth:

Dobro veče dijetalke!
Ja danas sedela sa našom Sofffy na piću :)
Doručkovala tost, ručak preskočila (ne namerno), za večeru pojela tri
ćevapa, paradajz salatu i par kornišona...

edit: i ja sam se baš baš ulenjila... nikako da se nateram ni da vozim
rolere, ni da trčim redovno, ni da idem na bazen... ništa mi se ne radi.

Joj kad dođe 15.jun, pa kad odem u Sutomore, i onda do 1.septembra
svaki dan plaža plaža plaža :heart:

Da bila je na maratonu, ali nije nešto zadovoljna, stalno je padala kiša i tako to.

Momak ima kuću u Sutomoru, mi smo tamo celo leto, izdajemo nekoliko soba,
on radi u diskoteci, videću ovo leto i ja nešto da radim, prošlo leto sam samo
brinula o kući i gostima, a to i nije neki posao dokle god mašina za veš radi
kako treba :p

dobro jutro!kako ste dijetalke?ja imam užasnu upalo tetive na levoj nozi,ali nema odmora,svaki dan ga nanovo opteretim...što se jela tiče,uopšte mi se ne jede,toliko sam umorna,da kad završim probu samo mi se pije voda i neka kafica,i samo tako sedim i osećam kako me sve boli...pa onda krenem kući,sva se vučem i kod kuće opet mi se više popije neka limunada ili voda umesto jela,i tako se vučem već danima,a moram nešto jesti da bih izdržala 10 sati plesa,jer ću još malo pa da se onesvestim jedanput..ma ni sama ne znam šta mi je..

Dobro jutro dijetalke!
Ja se baš fino naspavala, sad ću u kupovinu, mada nemam ideju šta da spremam za ručak...
U pola 2 idem na fax, do nekih 6h, crknuću.
I treba da kupim patike, a to me toliko smara jer obožavam patike a nikako ne mogu da nađem
lepe i udobne.

Mici, jedi! Mada znam kako ti je, ja isto tako ne mogu da jedem kad sam puna obaveza i preumorna,
posebno kad dođe lepo vreme... organizam mi samo traži tečnost...

Dobar dan svima!

Evo mene ponovo ovde, jos cu da vidim kako cu, ali moram da prekinem trend "jedem sta stignem". Kilaza se nije pomerila...i to je nesto...

Danas sam pojela 1 jabuku (rano jutros) , dinstane pecurke (za jednu vecu kasiku), malo parce kuvanog mesa i tanjir kupus salate.

Popodne cu da jedem malo punjenih tikvica i krastavac, bez hleba, i nadam se da ce to biti sve za danas

....dobar dan drage moje dijetalke...;)

...jutros, prvo ne izbežna nesica...
...posle sat vremena jogurt, balans+ čaša....
...opet posle jedno sat vremena, tanku krušku crnog hleba sa žitaricama, namazanu
sa malo meda.....
...za ručak će biti pileći batak i bareni brokoli....
...to bi bilo to od prilike....o večeri ću razmišljati kad dođe vreme za to...:lol:

ja sam nemoguća!!!!
ok, nesica se podrazumeva, dve jabuke standardno i ....
obratiti pažnju: đački sendvič iz "hleb i kifle" (to je u pola somuna svašta nešto, lepo i izdašno, ako mi to bude ručak ok, ali ima i pasulj kod kuće....
Šetnja do kuće....obavezno

...boko ako pojedeš taj sendvič nemoj da jedeš pasulj, on ionako goji,
a, ako ga budeš jela..onda samo onako retko, kao čorbu....:heart:
...i podeli sendvič na 2 dela..pa tako malo razredi tu količinu....:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back