Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:dash:od kako sam rodila sina ja na dijeti ,smrsham, pa se opet ugojim, i sve tako u krug.
Kada drzim dijetu obavezno izbacim hleb(mnogi kazu da to i nije bash pametno),ono shto me interesuje da li je razani hleb dijetalan (ako hleb uopshte moze biti dijetalan):think:

....koliko ja znam, nije dijetalan, ali je zdraviji od belog hleba....ja sam bar
primetila da mi više prija, ne naduva mi se stomak kao od belog hleba..i
ukusniji je....:lol:
...al' sad će naša Kris..to da ti objasni....
...i da, dobro došla u društvo...;)

....koliko ja znam, nije dijetalan, ali je zdraviji od belog hleba....ja sam bar
primetila da mi više prija, ne naduva mi se stomak kao od belog hleba..i
ukusniji je....:lol:
...al' sad će naša Kris..to da ti objasni....
...i da, dobro došla u društvo...;)

O:hvala:hvala puno, da vrlo je ukusan pa ga ja jedem vishe nego shto bi trebalo,a ne bi trebalo,al shta cu kad volem:dash::besna:

Ja pojela 2 tosta sa pashtetom [al tipa 1/6 od one od 30 gr], chashu mlijeka, 2 chashe lajt jogurta, tanjir i po chorbe sa povrcem i krishka hljeba shto sam sama pravila, sa susamom. XD

Pojela josh malo chorbice, popila chashu vode i 2 narandze. :)

Bila sam na trbushnom plesu,da vidim kako to izgleda. :)
Odoh sutra ili u chetvrtak da se upishem. :)
2x sedmichno, teshko, brateeee XD
Izgleda lako,al kad probash.... :)
Moja grupa se zove Ohrid. :dontunderstand:

+ bazen
+ trchanje

ima da budem p***a i po :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

...eee.....to je može tako...dosečeš jedno parče tanko...i to staviš sebi pored
tanjira...navežbaj da pojedeš porciju ručka sa samo tim jednim parčetom
to će već biti uspeh..za početak dosta....:think:

Dobro jutro:hvala:
Da dusho u pravu si potpuno znam ja to (nekada sam kad drzim dijet izbacivala hleb skroz iz ishrane) al mi sad to neide.:dash:
Ustvari problem je u tome shto sam prestala da pushim pa sad jedem kao mecava (bar se meni tako chini) mada se ja trudim da nejedem ali na kraju dana kad sagledam shta je sve ushlo na moja usta:dash::besna:.....strashno.
Evo jutros sabajle uz kaficu pojela sam 2ili3 bakina kolacha a nisam trebala( i to svaki put kazem "nisam trebala") a posle pola sata-sat opet neshto chalabrcnem .....katastrofa..........

samo da se javim....malos am s eopustila sto se tice ishrane jer mi se moze, drzim tih 58 kg...i dalje trcim 3 puta nedeljno, sad je to po 3.5 km, i dva puta nedeljno idem na po dva treninga folklora....trosim se i puna sam energije....pijem neki preparat za sportiste koji pojacava efekte treninga za 25 % i olaksava ga.....ne moze hemicar bez hemije...:D

Danas mi je vocni dan.

Jedem bananu i pomorandzu, a za kasnije cu da vidim.

P.S. Juce sam zeznula ugljenohidratni dan. :rumenka:

Da li da nastavljam kao da nista nije bilo ili da pocinjem ispocetka ?

Poslednja izmena:
meso ne mozete menjati sirom, ne ide....
uostalom, sta ce vam sir tu?
u pravu ste, sira napolje - jaja, meso, pecurke + salata

ama nije mirabel, nisi u pravu. Eno pročitaj na dijete.net, ima baš naširoko o ovoj dijeti i izričito piše da se uzima jedna vrsta proteina za jedan dan:znači ili meso ili sir ili jaja ili pečurke...

danas drugi dan, doručkovala 2 banane (nije po propisu, ne treba banane, al moram u početku)...
držim se, ponela sam onaj fitness mix za ručak
salatu nisam ponela, to ću kad se vratim kući

@Cruella, samo nastavi dane ;) Ne moraš opet da počinješ

Ja pojela tri kivija, i nemam ideju šta da spremam za ručak.
Sad bih trebala na trčanje ali je napolju nekako šlj vreme.
Mada sam juče trčala po sitnoj kiši :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back