Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drugi dan:
opet dve banane(još nemam herca za neko drugo voće, to kad prođe prvi krug)
dve nesice
čajevi, vode
fitness mix baren, bez ulja, sa začinom c za ručak, oko 13h
oko 18h- ostaci od ručka, gomila zelene salate i parčence integralnog hleba (znam da hleb treba za ručak, al kod mene su ti obroci ionako zbrkani)
neću ništa više-možda popasem još malo salate, nalijem se čajem i to je to
živa sam, nisam nervozna, ok:D:D

E da, jogurt je bio lepši. Ma sve je bilo lepše i prirodnije. Ne znam šta sada rade tim mlečnim proizvodima. Valjda im prvo izvade mast, pa dušu, pa onda dodaju neke acedofale i ostale strane reči...

e konačno sam dobila u meku tablicu kalorisjkih vrednosti za sve njihove proizvode, a navukla sam se opasno, pojma nemam koj mi je, i sada pošto mi je ostalo još nekih 300 kal planiram da smažem jednu pitu

jogurt....mmmmmmm
obozavam
najvise sam volela pancevacki u onoj mekanoj kesi od pola litra i njihov puter, prodavao se u mlekari na pancevackoj pijaci na kilo...nije me mrzelo da samo zbog toga idem
a sad najvise volim kravicu i onaj deciji vitalino...i kefir balans volem

Ja danas išla da vadim krv za kontrolni test intolerancije. Rezultati za 10 dana. Skinula sam samo 2 kg. A ona žena mi kaže... KAKO!? Svi skinu bar 10 kg..... E, pa ja sam posebna.... šta da radim. Priznajem da se nisam strogo pridržavala dodeljene mi liste, :rtfm: ali većinu zabranjenih namirnica nisam konzumirala. Ipak, izabrala sam loš period godine... pa me zahvatila i Nova godina i neki rodjendani u porodici....
Kažu da je to više za neke ozbiljnije bolesti, a mršavljenje je onako usput. Sad me više zanimaju drugi rezultati. :think: Imala sam malo povišen holesterol... ako je bar to smanjeno, imalo je smisla.
U stvari imalo je smisla svakako. Ipak sam malo promenila navike u ishrani...

e ta intolerancija ... pomogla mi je da izbacim hleb sto znaci sendvice, pastete, pite, mek, itd
samim tim eto ti 5 kg manje za mesec i po (od jutros mereno)
bas sam bila preterala sa kilazom pa mi nije bilo tesko da menjam bas svaku naviku koju imam (izuzev jedne koja nema veze sa hranom i tu se stidim)
ali: ni jedan jedini put nisam bila naduta niti umirala od kiseline, sto mi je u poslednje vreme stalno bio problem, trudim se da ne jedem nocu ali mi se desi, krecem se vise, nokti su mi lepsi...ravniji nekako... nemam pojma, negde radi neki rezim ishrane, samo se treab drzati i ne preterivati valjda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back