Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kruela,nastavi kao da nista nije bilo.
inace pecurke spadaju u neutralnu hranu i jedu se svaki dan.na forumu je detaljno objasnjeno.
i ne moraju se pojesti samo dve vocke za drucak.mozes da ih jedes na svaka dva sata u toku prepodneva,ali razmak izmedju rucka i voca mora takodje da bude najmanje dva sata.

@Cruella, samo nastavi dane ;) Ne moraš opet da počinješ

Ja pojela tri kivija, i nemam ideju šta da spremam za ručak.
Sad bih trebala na trčanje ali je napolju nekako šlj vreme.
Mada sam juče trčala po sitnoj kiši :lol:

kruela,nastavi kao da nista nije bilo.
inace pecurke spadaju u neutralnu hranu i jedu se svaki dan.na forumu je detaljno objasnjeno.
i ne moraju se pojesti samo dve vocke za drucak.mozes da ih jedes na svaka dva sata u toku prepodneva,ali razmak izmedju rucka i voca mora takodje da bude najmanje dva sata.

Hvala vam obema :zag:

A za pecurke, oberucke prihvatam objasnjenje.......jeeee. Ne mora svaki dan, ali prvo sto mi je palo na pamet kad sam pazljivo procitala dijetu je:

Sta ako ne mogu da ubacim pecurke bar u proteinski dan........3 meseca bez pecuraka?:eek::sad2:

Sad bih pevala i jedva cekam sutra, da jedem jaja sa pecurkama :lol::lol::lol:

Ja sam i dalje revonsna u vezbanju, ali mi sa dijetom ide lose
Sinoc sam vecerala manje nego sto inace jdem, ali to nije bas bila prava dijeta
Jedino sto sam uspela da skropz izbacim su slatkisi
Juce sam pregladnela na poslu, premorila se, jer sam se ubiola od posla, oci su mi ispale i bila sam nemocna sinoc da ne jedem takoreci nista
Stvarno se mucim s apetitom
A smrsala sam jedno pola kilograma, i salce se polako zateze na struku, vidim prve rezultate, ali mi je tesko da odolim hrani
Treba mi podrska!

Ja sam i dalje revonsna u vezbanju, ali mi sa dijetom ide lose
Sinoc sam vecerala manje nego sto inace jdem, ali to nije bas bila prava dijeta
Jedino sto sam uspela da skropz izbacim su slatkisi
Juce sam pregladnela na poslu, premorila se, jer sam se ubiola od posla, oci su mi ispale i bila sam nemocna sinoc da ne jedem takoreci nista
Stvarno se mucim s apetitom
A smrsala sam jedno pola kilograma, i salce se polako zateze na struku, vidim prve rezultate, ali mi je tesko da odolim hrani
Treba mi podrska!

podrshka:klap:podrshka:klap:podrshka!!!
:mrgreen:
ja kad reshim da skinem stomak, kilogram-dva shto sma nabacila prve nedelje, a i druge sam totalno demoralisana..
uglavnom samo mislim o tome shta smem, a shta ne smem jesti... i onda samo sebi nabacujem pritisak...
tako je bilo i ovog puta..prve dve nedelje sam zbrajala kalorije, pa sam onda doshla kuci i tu bash ne mogu da sabiram sve, pa sam odustala od toga...
ali sam se malo opustila i prestala da mislim shta cu jesti i kad... i manje sam i jela:eek:

dobro je shto imash volje za vezbanjac:super:
samo tako nastavi, a popusti malo shto se tiche hrane da ne bi izazvala suprotan efekat-a to je da samo na to mislish:mrgreen:

Ja samo mogu da pokusam da te utesim.

I ja mucim istu muku, pogotovo od kad sam prestala da pusim, apetit mi je nenormalan. :aha:

Pogotovo ako ne jedem redovno, nego pregladnim, pa pocnem da jedem, pa nemam mere....

Jedino sto meni pomaze je da pijem dosta tople vode pre jela, znam da ne valja, ali od toga mi bude muka, pa manje jedem :roll::lol:

U potpunosti te razumem shto se tiche odolevanju hrani ali neka ti bude stimulacija to shto i ti sama vidish rezultat a to je najbitnije:klap: .Pa to ti i jeste cilj i samo napred ,zamisli sebe kako cesh izgledati:super: kad skinesh kg. koje su po tvom mishljenju vishak..
:heart:
Ja cu od sutra na dijetu, reshila sam chvrsto i divim se ovim ovde machkicama shto su na vocu (probacu i ja)

Ja ogladnela, pa pijem vodu... ako ne budem mogla da izdržim narendaću šargarepu i cveklu...
Za ručak će biti tanjir pasuja, bez hleba, i nekoliko kornišona.
Pošto ću biti na faxu do 8 uveče, kupila sam onu jednu Juhu čokoladicu, da pojedem na pauzi,
ona ima oko 150 kalorija. Bolje to nego burek sa sirom ili sendvič sa svim i svačim (to jedino imam u okolini faxa)

Odradila sam trčanje/šetanje

Nece! :)
Dobrodoshla na temuuuu! :)

Ja jutros oko pola 9 pojela narandzu,kasnije popila nes. Sad pojela 100 gr brusnica. :)
Tri dana sam pochela jesti kad se vratim sa faksa,pa onda ope' ruchak oko 4. No-no!
Strpicu se do ruchka :)
Bice neka piletina i riza, u mom fazonu XD

Jedem pomorandzu, ona jede mene...al odbijam da pojedem jos jednu bananu!

Mozda tek kasno popodne.

Spasava me kafa bez secera (ne mog da verujem da sam JA to rekla:lol:), Ubija mi taj slatko kiseli ukus u ustima.

Hvala, zenske!
Podrska mi mnogo znaci!
Tacno je da zbog vezbanja se ne skidaju kg, vec samo prebacujem salce u misice, ali to je dobro!
Cekam da posle sastanka rucam sardinu i pojedem jabuku
Pokusavam ono sto je najteze, a to je da mi ovakav rezim ishrane postane navika i da mi ne bude problem, da vodim racuna sta jedem i da ne jedem slatko, a ako jedem nesto sto nije sa malo kalorija, da unosim manju kolicinu
Nije klasicna dijeta, ali ja i ne ciljam da skinem mnogo kg, svega 2 do 3
Ono sto mi je vaznije od skidanja tih par kg viska jeste da pokusam da naucim sebe da se zdravo hranim

Afro, promeni dorucak hitno!
Ubacila si mi u glavu Balans plus, posto pises to svaki dan, i kupim ga danas, tek kad sam ga otvorila sam se setila da ja, bre, uopste ne volim taj jogurt!
Ne kazem da je los, odlican je, ali meni je bljak, kakav je to jogurt koji nije kiseo? :confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back