sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
Ja moram priznati da nemam vishe snage... trenutno odrzavam tezinu,pa cju nastaviti za mjesec dana i do kratkih majica i suknjica dotuci jos 5 kg i bicu najsretnija na svijetu.
...
...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Ma ti si rekorder u skinutim kilogramima tako da mozes sebi da das malo oduskaJa moram priznati da nemam vishe snage... trenutno odrzavam tezinu,pa cju nastaviti za mjesec dana i do kratkih majica i suknjica dotuci jos 5 kg i bicu najsretnija na svijetu....

Pa se ti dopiši 

E pa drage moje devojke, skinule smo 46 kilograma
Računala sam one koje sam našla, a to su sofffy, linda, boka, vericicica, neizreciva, koto, tara, phenomenon i mirabel.
I ja.
Affro, ne mogu uopšte da nađem tvoj minus, a malo me mrzi da tražim po celoj temiPa se ti dopiši
Idemo do stotke![]()
...sad je sigurno manje od toga, ali koliko ne znam,51,parka isto skinula 5
samo ne znam sto je nema vise,bas sam joj malo pre napisala da mi nedostaje

Kako to dobro zvuči da smo skinule 51 kilogram!!!
I ja sam baš ponosna na nas
I još mi je važnije što smo istrajale, evo ga mart, a mi smo još prošle godine počele i sve vreme se zdravo hranimo što je bila poenta...
Idemo dalje!!!![]()

....jedimo da bi ziveli a ne zivimo da bi jeli.....a i ustedim para ovako pa kupim sebi koju krpu i kozmetiku.....juhuuuuuuu......

E pa drage moje devojke, skinule smo 46 kilograma
Računala sam one koje sam našla, a to su sofffy, linda, boka, vericicica, neizreciva, koto, tara, phenomenon i mirabel.
I ja.
Affro, ne mogu uopšte da nađem tvoj minus, a malo me mrzi da tražim po celoj temiPa se ti dopiši
Idemo do stotke![]()

sofffy,nemoj da ih slusas.ja sam visoka 181 i trenutno imam 75 i izgledam grozno.te sam kile dobila od kad sam pocela redovno da idem na pilates.fazon je sto sam mislila super redovno treniram,mogu da se opustim i jedem sta hocu.ali bez aerobnog treninga nema nista.moja letnja tezina je 71 i niko mi ne kaze da izgledam premrsavo.u stvari od svoje dvadesete do tridesete sam imala stalno oko 65 kila ali ne mogu ocekivati i u cetrdesetim da izgledam kao sa dvadeset.mada se trudim.evo od jutros samo mesavina zitarica sa posnim jogurtom,a za rucak mesano povrce zapeceno u rerni.