Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....oooooooo....svašta, izvini ali stvarno sam se začudila....
....znam da ljudi imaju strahove, ali baš toliko da se plašiš, ne vidim
razlog.....
....mora da si kako klinka mnogo gledala one glupe filmove sa ajkulama....:mrgreen:

Aha, jos sam kao i pobegla od kuce (sakrila se u podrumu) zato sto mama nije htela da me vodi da gledam "Ajkulu" u 3D. Samo bi mi jos to falilo. :lol:

Joj i ja imam strah od ajkula, iako nisam gledala ni jedan film sa njima
Bar koliko se sećam :lol:
Ali obožavam da plivam, i zato na moru plivam do bova i nazad, ili na
pola puta do bova, pa paralelno sa plažom :)

Ostala sam sama kod kuće momak otišao na posao, tako da su me
stigli glad i dosada.
Tj glad zbog dosade.

Ali ne dam se ja

Šta je ovo, ja zatvaram i otvaram temu :lol:

Elem, sinoć me glad nije pobedila, razmutila sam limunadu pa sam to pijuckala.
Bez šećera naravno, ne podnosim da šećerim voće.

Sad sam dorućkovala voće, za ručak ću nešto što ne moram dugo da spremam
jer me mrzi da kuvam :)

od jutros pojela bananu i jedan natur block.....sad sam vec gladna....danas popodne cu ici u setnju a i ceka me peglanje :)....volim sto sam principijelna i sto izdrzavam da ne jedem gluposti....[/QUOTE]

šta je to natur block?
Bravo što izdržavaš da ne jedš gluposti.:klap:
Neko vreme sam to uspevala i onda sam i mršavila, sad se opet borim i svađam sa sobom, ma uspeću sigurno, moram...

...ja danas nisam bila dobra....:rumenko:
...to u smislu da nisam doručkovala, prespavala sam taj obrok, popila samo topli
nes..i onda čekala ručak da bude gotov....
...pojela dve velike kašike za sipanje (znate o čemu pričam) prebranca, sa jednim
malim ćoškom belog hleba:mrgreen:..šta ću kad sam juče zaboravila da kupim
više ražanog..ili nekog drugog, a ovi ovde u komšiluku...neće da prodaju pola hleba,
od tih kao zamislite molim vas "lux" hlebaova:dash:...nisu normalni, a nije mi se
išlo čak do druge prodavnice, onako sve u kućnoj varijanti.....
...sad opet pijem jedan topli nes.....
...biće nešto malko za večeru...i naravno jabuke.....:lol:

od jutros pojela bananu i jedan natur block.....sad sam vec gladna....danas popodne cu ici u setnju a i ceka me peglanje :)....volim sto sam principijelna i sto izdrzavam da ne jedem gluposti....[/QUOTE]

šta je to natur block?
Neko vreme sam to uspevala i onda sam i mršavila, sad se opet borim i svađam sa sobom, ma uspeću sigurno, moram...

....Boko:heart:uspećeš nego šta...i ne samo da moraš, nego ti to i želiš, a ovo drugo je
mnogo bitno:think:kad se nešto mora uvek teže padne....:zag:

...ja od ručka, popila onu toplu nesicu....pa malpopre jedno tanko parče
hleba namazano ajvarom....
...ipak mislim da nije to previše...videćemo šta će reći vaga, moram ovih
dana da se merim..baš nisam odavno....;)

...dobro veče devojke dijetlke...:lol:

...jutros doručak mala integralna kifla, 4 koluta pilećih prsa tanka, i jedan Balans
jogurt od 200mm 1%mm..nešto kasnije....
...ručak, 3 kašike onog prebranca od juče, čašu jogurta fit efect 0%mm i tanku
krišku nekog crnog hleba.....
...upravo pijem topli nes.....;););)

moram da se upishem ovde opet jer sam pochela da jedem iz dosade:dash:
znachi nerviram samu sebe...smaram se jer sam sama u stanu i samo neshto jedem:dash:
a nisam ni gladnaaaaaaaaaaaaa:besna:
i to ne ni grickalice jer sam reshila da ih ne kupujem nego bash krkam ko idiot:dash:
vichite sad malo na mene:sad2:
bar da sam nervozna, da treba da dobijem pa da imam neko kakvo takvo opravdanje...
ne... bash sam genije...

samo da vam se javnem:mrgreen:
chim sam pred svetom tj vama:) obelodanila da jedem iz dosade i bez nekog narochitog povoda, prestala sam sa tim:rtfm:
valjda kad sam napisala bilo me sram:rumenko:
:mrgreen:
dobili u teretani neku novu vagu(a staru sklonili), ali smara me da stajem na nju jer je neka ultra mega giga bezveze:neutral:
ne meri samo kilazu nego mora svaki put da se podeshava da se meri sve shto ona moze izmeriti( kilaza, procenat masti i mishica, one kalorije za morovanje, masti na unutrashnjim organima...bla,bla:roll:) i ima nekih pravila kad je pozeljno merenje, pa ne mogu samo da stanem i izmerim kilazu nego sve redom....
ali neshto se lakshe osecam:mrgreen: tj normalno:mrgreen:
valjda zato shto svugde idem opeshice i shto sam ko sivonja navalila na treninge;)

Dobro veče dijetalke :*

Neću reći šta sam doručkovala jutros, jer ću biti razapeta :)
Ali morala sam, jer sam tek malo pre stigla da jedem opet,
pravo posle faxa sam krenula za Beograd, malo pre vadila
konce itd, i sad se najela paradajz salate.

Sutra mi uzimaju otisak, a sledeće nedelje stavljam fixnu protezu.

haha,samo reci,shu,ae :)

ja doruchkovala 2 jajeta, mrvu hljeba i 2 krastavca kisela
ruchala rizu i piletinu na kockice + onu kesu zaledjenog povrca shto ide u djuvech + zelenu salatu + jogurt
sad pijem mlijeko i shnitu ljeba uz to :)

dosta od mene :)

inache,u pmsu sam zestokom :-|

šta je to natur block?

:) slicno kao bonzita, samo je za dijabeticare i ima pored zitarica i lesnika.....dosta je kaloricno, oko 580 kcal, ali ima samo 30 grama i jako ga volim.....

danas dva tosta sa 100 g mladog sira i cvekle, banana, pola zdele muslija sa zobenim pahuljicama i sad caj sa limunom.....kasnije cu da pojedem malo supe sa povrcem i parce salame sa kiselim povrcem...i dosta za danas....ako budem krizirala dodacu i par zalogaja dijetalnog vocnog jogurta.....5 kila je sislo, napad na sestu...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back