Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što se tiče anticelulit krema, većina njih deluje kad se redovno koristi. Ja lično koristim masažer, pa mi uz njega lošije idu gelovi, koji se mogu naći po nižoj ceni. Znači, bolje su mi kreme, jer ih koža ne upije tako brzo, pa može masažer da klizi.
Dobre su Avon, Afrodita, Venus... od jeftinijih Balea...
Od svih preparata koje sam ja probala, čini mi se da je najbolji onaj Garnier chock tretman.. Doduše, to je gel, ali ima sopstveni masažer, pa se nekako sam dozira koliko treba.

Što se tiče anticelulit krema, većina njih deluje kad se redovno koristi. Ja lično koristim masažer, pa mi uz njega lošije idu gelovi, koji se mogu naći po nižoj ceni. Znači, bolje su mi kreme, jer ih koža ne upije tako brzo, pa može masažer da klizi.
Dobre su Avon, Afrodita, Venus... od jeftinijih Balea...
Od svih preparata koje sam ja probala, čini mi se da je najbolji onaj Garnier chock tretman.. Doduše, to je gel, ali ima sopstveni masažer, pa se nekako sam dozira koliko treba.

Tnx...ja trenutno koristim termo kremu i brsljenovo ulje, savet jedne farmaceutkinje, masiram, masiram i masiram do iznemoglosti....moracu nabaviti masazer

Slicna je Sofffy...Umesto krekera ide tost, ja sam jela graham dvopek od punog zrna, odlican je...jede se kiselo mleko itd...
Imas je na: http://www.stetoskop.info/Dijeta-15-dana-Petnaestodnevna-dijeta--2898-c16-content.htm?b6

Chini mi se ovo kao okej dijeta. ;)
Pokushacju je od iducje sedmice ;)

Nego,imam par pitanja.

1) 1 kiselo mleko? - jel to jedna chasha?
2) 2 paradajza - mala/velika? posoljena?
3) zelena salata - sircje i malo ulja?
4) 125 gr mljevenog mesa - jedna pljeskavica na teflonu,jel da?

Znachi 5 dana,pa dva ne, pa opet 5 dana, pa 2 ne, pa opet 5? :)

Jesu mogucja neka odstupanja, tipa da se malo uvecja kolichina?

Ja sam je drzala 15 dana bez prekida, cula sam da je tako bolje i sigurnije da ce kilogrami nestati...
-jedna casa kiselog mleka
-paradajz(nije bitna velicina:whistling:) ili 1dl soka od paradajza, probaj da nista ne solis, mozes koristiti malo vegete
-ja sam umesto salate jela slatki kupus, svez
-a mleveno meso spremaj kao pljeskavicu na teflonu ili foliji (bez ili sa jako malo ulja), isto vazi i za belo meso. Meso mozes zameniti i sojom ili ribom.
Dozvoljena je limunada i cajevi(naravno bez secera), ja sam pila i dosta kafe. Ja nisam odstupala od kolicine osim sto sam drugi i treci dan pojela po saku nesoljenih kokica, jer sam pocela da kriziram...Takodje ako mislis da je to mnogo kuvanih jaja, ako ti bude tesko za zeludac jedi jedno celo jaje i jedno belance...ja sam i jednom dnevno pila solju zelenog caja i jednu casu cedevite...

Ja sam je drzala 15 dana bez prekida, cula sam da je tako bolje i sigurnije da ce kilogrami nestati...
-jedna casa kiselog mleka
-paradajz(nije bitna velicina:whistling:) ili 1dl soka od paradajza, probaj da nista ne solis, mozes koristiti malo vegete
-ja sam umesto salate jela slatki kupus, svez
-a mleveno meso spremaj kao pljeskavicu na teflonu ili foliji (bez ili sa jako malo ulja), isto vazi i za belo meso. Meso mozes zameniti i sojom ili ribom.
Dozvoljena je limunada i cajevi(naravno bez secera), ja sam pila i dosta kafe. Ja nisam odstupala od kolicine osim sto sam drugi i treci dan pojela po saku nesoljenih kokica, jer sam pocela da kriziram...Takodje ako mislis da je to mnogo kuvanih jaja, ako ti bude tesko za zeludac jedi jedno celo jaje i jedno belance...ja sam i jednom dnevno pila solju zelenog caja i jednu casu cedevite...

Tek sada vidim koliko sam puta napisala JA, JA, JA:think:

Ne znam sta da ti kazem...meni se cini da sam se navikla pa sad vise od toga ne bih ni mogla da pojedem...Procitala sam negde, na nekom sajtu, da namernice treba da se jedu bas redosledom kojim su napisane. pr: ml. meso, paradajz, narandza pa dvopek... Kad jedes jedno po jedno, sa malim pauzama izmedju, ispadne da ti obrok traje sat vremena, pa se valjda sve lepo rasporedi da budes sit... Meni je najteze bilo ne jesti kasno uvece i pojesti tost ujutru, posto ne doruckujem vec godinama

Pa valjda u tome i jeste stvar. Da promenimo svoje loše navike. Ja isto jedem kasno i to jedem mnogo. To me uništi. Ceo dan lepo izdržim, sve po propisu, a uveče potpuno izgubim kontrolu. Kad bih tu uspostavila kontrolu, mislim da bih mnogo lakše skinula kile.

Jos ako je taj jedan obrok, kasno uvece, pasta sa njokama, pohovana piletina, gomila testa ili slicne gluposti (qckam "gluposti", a ide mi voda na usta:dash:) i jos gomila slatkisa bez kojih sam mislila da ne mogu da zivim..........
Pokupila sam od sestre foru i na papir ispisala plan dijete (bojenjem i ukrasavanjem istog sam izgubila sat vremena koje bi verovatno potrosila na razmisljanje o hrani:hvala:) i zalepila ga na sred frizidera...Dragog sam unapred zamolila da ako klopa kada sam tu da me ne nudi, i prijatelje, sa kojima imamo obicaj da spremamo vecere i poslastice, obavestila da sam na dijeti....nije da me nisu iskusavali:lol:

Slicna je Sofffy...Umesto krekera ide tost, ja sam jela graham dvopek od punog zrna, odlican je...jede se kiselo mleko itd...
Imas je na: http://www.stetoskop.info/Dijeta-15-dana-Petnaestodnevna-dijeta--2898-c16-content.htm?b6

Ovo i meni izgleda kao vrlo malo hrane, a nema ni uzinica :sad2:
Kako covek sa tako malo hrane da se bavi intelektualnim radom?:confused: Hocu reci, iz iskustva znam da nije toliki problem jesti vrlo malo i baviti se fizickim radom/sportom, ali ne i intelektualnim. Mozak se koncentrise samo na vreme sledeceg obroka i pocinje igra jesti ili ne.:sad2:
Sa druge strane ni previse hrane ne prija i to ni za jedno, ni za drugo.

..dobro veče drage dijetalke;)

...danas za doručak, dve male kiflie, mali puter, med, i šolja mleka 0.5%mm...
...ručak, 4 ćevapčića, kriška ražanog hleba tanko sečenog, i čaša ceđene
narandže....
...večere neće biti...a na moju nesreću zaboravila sam jabuke..tako da možda
bude šolja toplog mleka....;)

Ovo i meni izgleda kao vrlo malo hrane, a nema ni uzinica :sad2:
Kako covek sa tako malo hrane da se bavi intelektualnim radom?:confused: Hocu reci, iz iskustva znam da nije toliki problem jesti vrlo malo i baviti se fizickim radom/sportom, ali ne i intelektualnim. Mozak se koncentrise samo na vreme sledeceg obroka i pocinje igra jesti ili ne.:sad2:
Sa druge strane ni previse hrane ne prija i to ni za jedno, ni za drugo.

Paralelno sa dijetom sam i prepolovila cigarete...Prvih dana mozes da biiiras o cemu ces da razmisljas i sta te vise nervira:sad2:
Ne, ozbiljno, verovatno je kod svakoga drugacije...Ja sam navikla u toku dana da ne jedem, tako da sam normalno funkcionisala, krize su me hvatale samo uvece...a tad je najbolje pronaci neku zanimaciju...
:manikir: ili :besna: ili :telefon: ili :cmok: :cmok: :cmok:
;)

Ne treba gladovati, nikad.
Afro, draga, obavezno pojedi nesto veceras, bar to mleko. :cmok2:
Preracunacu tu dijetu da vidimo zasto sme da se drzi samo 15 dana, ne mogu danas, nije moj dan, jedva i disem. :(

Zbog kolicine jaja i ne unosenja corbica i supica, koje su (naravno bez testenine) deo zdrave ishrane koju bi prepisao nutricionista...
Streber sam...sta cu...vec proverila:cistinaocare:
Ovde je kao fora u pomorandzama i upravo u tom redosledu kojim se jedu namernice...da ne pametujem...ne znam u cemu je fora...znam da je u mom slucaju delovalo:vatromet:

Ma nisam, nesto mi tesko pada ovo vreme, a i beba me pritiska, nemam vazduha, kao da se gusim ceo dan i sve mi je tesko, nisam ni za sta. :(
Sve je to normalno, proci ce.
Hvala sto brines! :heart:

...eee....to te razumem, jes da je bilo odvano..ali kao da je bilo juče...;)
...naravno da će proći..odmaraj malo, nađi položaj koji ti odgovara pa leškari malo:heart:

Paralelno sa dijetom sam i prepolovila cigarete...Prvih dana mozes da biiiras o cemu ces da razmisljas i sta te vise nervira:sad2:
Ne, ozbiljno, verovatno je kod svakoga drugacije...Ja sam navikla u toku dana da ne jedem, tako da sam normalno funkcionisala, krize su me hvatale samo uvece...a tad je najbolje pronaci neku zanimaciju...
:manikir: ili :besna: ili :telefon: ili :cmok: :cmok: :cmok:
;)

:lol: Meni je cilj da smrsam da bih ostavila cigarete, jer negde sam procitala da covek moze da se ugoji i do 13 kg za godinu dana kada ih ostavi. Volim da klopam, ali izmedju cigareta i hrane uvek bih birala cigarete.

@tema danas sam opet trcala i posle sam malo kasljala:sad2:

Jela sam lepo i redovno :lol: :lol: :lol:

Nije istina.
Kad prestanes da pusis, mozes da se ugojis do 3 kg kao posledica promene metabolizma.
Prezderavanje na nervnoj bazi je nesto sasvim drugo.
Dodji na Nepusacki kutak na Zdravlju, pa ces sa nama prestati bez nervoze. :) :cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back