bojci
Domaćin
- Poruka
- 3.488
narode pomagajte....nisam debela,ali zelim da skinem tri kile u mesec dana....da li je to moguce i kako????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
narode pomagajte....nisam debela,ali zelim da skinem tri kile u mesec dana....da li je to moguce i kako????
Nije istina.
Kad prestanes da pusis, mozes da se ugojis do 3 kg kao posledica promene metabolizma.
Prezderavanje na nervnoj bazi je nesto sasvim drugo.
Dodji na Nepusacki kutak na Zdravlju, pa ces sa nama prestati bez nervoze.![]()
![]()

bokaruki:da, da, dođi na Nepušački kutak![]()

Si sigurna za samo 3kg?
Inace pomogle su one dnevne potrebe proteina,malo po malo i glad je prestala. Fora je samo da preracunam proteine i unesem ih dovoljno.![]()

Ne,zapravo.
Ne gladujemo,zdravo mrshavimo i izgledamo ljepshe.![]()

Meni je cilj da smrsam da bih ostavila cigarete, jer negde sam procitala da covek moze da se ugoji i do 13 kg za godinu dana kada ih ostavi. Volim da klopam, ali izmedju cigareta i hrane uvek bih birala cigarete.
@tema danas sam opet trcala i posle sam malo kasljala
Jela sam lepo i redovno![]()
![]()
![]()
Sve je to ok. ako je tako ali koliko mogu da primetim previse ste opterecene tim...
Zdrava,umerena ishrana,pojacana fizicka aktivnost,dosta tecnosti i vi cete do leta sve izgledati super i biti zadovoljne sobom![]()

jela krompirushu i piletinu.
sestra donijela.
al dobro.
nisam se prejedala.
popila 3 chashe mlijeka, jabuku i 2 kuhana jajeta.
mislim da je dosta za danas.

hahahaha,pa dobro
nisam vishe prave
moze mi se![]()
))
))))

Sigurna 100% i teorijski i empirijski!
Fora je samo da jedes normalno, prema potrebama svog organizma, odnosno da ne menjas cigarete hranom.
Znaci, nema grickalica umesto pusenja i nema povecanja porcija da zatrpas rupu zato sto znas da posle jela neces zapaliti, pa ti se ne zavrsava obrok.
Pocni sa pripremama, citaj Alana Carr-a "Lako je prestati pusiti", to se i cita dok jos pusis.
http://rapidshare.com/files/299005556/Carr_Allen_-_Lako_Je_Prestati_Pusiti.pdf
Drago mi je da sam pomogla za proteine.
![]()
je skinula..........samo jos da procita.OfTheSea:Tako sam i ja radila...jedan obrok dnevno, litar kafe i dve pakle cigareta....vec godinama...
e sad sam rekla dosta!!! Ima da se dovedem u red pa makar mi bilo poslednje!

mssssim ovolko ni ja ne jedem imam 90kg
jedes ko prase pa se onda pitash jao kako sam se udebljala
e pa ne moze se tako u evropu!
Pa ne mogu ni zene da zive na 500 kalorija dnevno. 
))

a 3 case mlijeka!!!!))