Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije istina.
Kad prestanes da pusis, mozes da se ugojis do 3 kg kao posledica promene metabolizma.
Prezderavanje na nervnoj bazi je nesto sasvim drugo.
Dodji na Nepusacki kutak na Zdravlju, pa ces sa nama prestati bez nervoze. :) :cmok2:

Si sigurna za samo 3kg? :confused:
Inace pomogle su one dnevne potrebe proteina,malo po malo i glad je prestala. Fora je samo da preracunam proteine i unesem ih dovoljno. :cmok2:

bokaruki:
da, da, dođi na Nepušački kutak :zag:

:zag:

Hocu, kada dodje vreme. Necemo vise o cigaretama. :lol:

Si sigurna za samo 3kg? :confused:
Inace pomogle su one dnevne potrebe proteina,malo po malo i glad je prestala. Fora je samo da preracunam proteine i unesem ih dovoljno. :cmok2:

Sigurna 100% i teorijski i empirijski! ;)
Fora je samo da jedes normalno, prema potrebama svog organizma, odnosno da ne menjas cigarete hranom.
Znaci, nema grickalica umesto pusenja i nema povecanja porcija da zatrpas rupu zato sto znas da posle jela neces zapaliti, pa ti se ne zavrsava obrok.
Pocni sa pripremama, citaj Alana Carr-a "Lako je prestati pusiti", to se i cita dok jos pusis.
http://rapidshare.com/files/299005556/Carr_Allen_-_Lako_Je_Prestati_Pusiti.pdf
Drago mi je da sam pomogla za proteine. :)
:cmok2:

:lol: Meni je cilj da smrsam da bih ostavila cigarete, jer negde sam procitala da covek moze da se ugoji i do 13 kg za godinu dana kada ih ostavi. Volim da klopam, ali izmedju cigareta i hrane uvek bih birala cigarete.

@tema danas sam opet trcala i posle sam malo kasljala:sad2:

Jela sam lepo i redovno :lol: :lol: :lol:

Tako sam i ja radila...jedan obrok dnevno, litar kafe i dve pakle cigareta....vec godinama...:ljutko:
e sad sam rekla dosta!!! Ima da se dovedem u red pa makar mi bilo poslednje!

Sigurna 100% i teorijski i empirijski! ;)
Fora je samo da jedes normalno, prema potrebama svog organizma, odnosno da ne menjas cigarete hranom.
Znaci, nema grickalica umesto pusenja i nema povecanja porcija da zatrpas rupu zato sto znas da posle jela neces zapaliti, pa ti se ne zavrsava obrok.
Pocni sa pripremama, citaj Alana Carr-a "Lako je prestati pusiti", to se i cita dok jos pusis.
http://rapidshare.com/files/299005556/Carr_Allen_-_Lako_Je_Prestati_Pusiti.pdf
Drago mi je da sam pomogla za proteine. :)
:cmok2:

To je to i ono cigareta znaci da je obroku dosao kraj.

Mukica :lol:je skinula..........samo jos da procita.

OfTheSea:
Tako sam i ja radila...jedan obrok dnevno, litar kafe i dve pakle cigareta....vec godinama...:ljutko:
e sad sam rekla dosta!!! Ima da se dovedem u red pa makar mi bilo poslednje!

E nije, ja jedem 5-6 puta dnevno, ali sto rece @kisti cigareta znaci kraj obroka. Medjutim, ne grickam izmedju bas zbog kafa i cigareta,pogotovo popodne i uvece. :ok:

Kod mene su krize bile od 16:30 do 19:00, pa u to vreme bezim na trcanje ili izadjem ili se nakacim na komp.

a 3 case mlijeka!!!! :)))

Sve to sto je @sofi pojela, mozda ima oko 1110-1200 kalorija (opet zavisi od kolicine piletine i krompiruse i od dela pileta, belo meso ima jako malo kalorija), a ti bi ukinuo i to. :lol:

Mleko nije mnogo kaloricno, kao ni jaja, sa jajima je problem mnogo holesterola, nisu ni pomorandze kaloricne.

edit sad videh kolicinu, nista posebno.......nije cela tepsija stradala:zper:

Poslednja izmena:
Mene sada muka snasla, dijeta gotova a ne znam sta da jedem....Sve je to ok znam gramaze i kalorijsku vrednost...al nikako da sklopim nesto jestivo:dash:
Danas: pomorandza, tost za dorucak; ml.meso(100g), malo svezeg kupusa i sargarepa za rucak; jabuka uzina; i pahuljice sa malo jogurta-vecera!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back