- Poruka
- 20.599
ćureće koliko je meni poznato
pošto je bio taj deda dijabetičar na tom selu i imali su kokoške al su, njega radi, počeli da gaje i ćurke
Vidis to nisam znala...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ćureće koliko je meni poznato
pošto je bio taj deda dijabetičar na tom selu i imali su kokoške al su, njega radi, počeli da gaje i ćurke
ja sinoc odradila ok trening
35min bajs, 20 min steper i desetak min istezanja i rastezanja po stanu
i boluckaju me butine, ali nista strasno, pa mi malo cudno sto nemam jaku upalu
jutros tri banane+narandza+ zeleni caj
maloprije rucak: tunjevina + kisjeli kupus+ 2masline
pose u setnju, necu veceras trenirati
ovo je jedan dobarkako organizovati trening a da se ne smoris, a pri tom da nisu one profi zafrkancije
cini mi se da je parka pisala da preskace, pa mozda ovo pomogne
A za dorucak moze nekad voce, a moze i 30g ovsenih ili razanih sa probiotskim jogurtom+ vocka, a moze i belanca sa jednim zumancem i parce hleba.![]()
joj, kad to reče
esam vam pričala kad sam kupila čaj za čišćenje? jer sam mislila da čićenje znači detoksikacija =)
popila sam uveče i sutra ceo dan nisam smela da izađem iz kuće, dizvinete
lakse idu kile ako se ne kombinuju ugljeni hidrati i proteini, jaja bolje da se jedu bez hleba sa nekim povrcem....mada, ako se jede musli, to je malo teze![]()
joj, kad to reče
esam vam pričala kad sam kupila čaj za čišćenje? jer sam mislila da čićenje znači detoksikacija =)
popila sam uveče i sutra ceo dan nisam smela da izađem iz kuće, dizvinete
ja sam pila fitnes, onaj obican zeleni, ali sam jedan dnevno i sad ga popijem s vremena na vreme....prija jer stavrno izbacuje vodu i ubrzava rad creva a ne izaziva proliv niti grceve....![]()
...ja jednom kupila onu Kirkolinu...mal nisam umrla do ujutro do bolova, takve
grčeve i bol u stomaku nisam imala ni pred porođeje...poklonila drugarici ona
kaže njoj je to super......eto nekom korist....
...nisam pila taj fitnes, probala Borin, onako nije loš, samo mene to smara,
ja popijem 1 lasex nedeljno...i super mi je izbacim tečnost koju mi vezuju
hormoni...a sa onim drugim nemam problema...![]()
Dobro mi reče, i ja je imam u kuči, verovatno me mama time snabdela, kao i ostalim svemogućim sredstvima za mršavljenje, a meni to stvarno ne treba, to mi je najurednija stvar u životu i sigurno ću umreti od grčeva ako probam.
Jednom sam pila one Turbo shlank, koje isto kao "pomažu čišćenju", pala sam na pod od grčeva, u pravu si affro, takve nisam imala ni na porođaju...