Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...i da dodam, taj Turbo šlag, pila moja poznanica, kad se tek negde pojavio..ugojila se od
toga....pa došla da kuka, ja je pitam: Vide li ti Boženku?....Vide., Pa jel ona tebi izgleda
vitko?...Ne........Pa kako ti onda pade na pamet da joj veruješ?

...Mislim ne znam za druge proizvode, sem one rukavice za skidanje šminke, ali ne verujem
joj..što nije doterala sebe u red, kad je to tako dobro???

...i da dodam, taj Turbo šlag, pila moja poznanica, kad se tek negde pojavio..ugojila se od
toga....pa došla da kuka, ja je pitam: Vide li ti Boženku?....Vide., Pa jel ona tebi izgleda
vitko?...Ne........Pa kako ti onda pade na pamet da joj veruješ?

...Mislim ne znam za druge proizvode, sem one rukavice za skidanje šminke, ali ne verujem
joj..što nije doterala sebe u red, kad je to tako dobro???

poenta u turboslanku je da je pun sene....a sena pravi te grceve....

Dobro veče dijetalke...
Ja ceo dan bila dobra, ali jako nervozna i nesrećna, em zbog PMSa, em što mi trebaju prijatelji, em što je ovaj moj nervoza, spremam dva ispita, snimam prilog... Sad sam ga lepo ispratila na posao, okupala se, i umesto večere smazala parče sladoleda... i prijao mi je kao nove štikle broj 39.
Skoro.

.A sad sto trbušnjaka i deset oče naš.
Šalim se, sad samo zeleni čaj

Edit: zeleni čaj uz Dr. House :heart:

...Boki i Afro, vi ste sretne žene...
...ja se sa tim patim cio život...najnovije otkriće mi je čaj od krušine(kora drveta kruške!)...i hiljadu drugih načina, začina, čajeva...svaki dan moram nečim da se pripomognem, bez obzira na veliku fiz. aktivnost...vjerovali ili ne, ni trbušnjaci mi ne pomažu...
...evo mi nešto sad baš žao sebe po tom pitanju...

Dobro veče dijetalke...
Ja ceo dan bila dobra, ali jako nervozna i nesrećna, em zbog PMSa, em što mi trebaju prijatelji, em što je ovaj moj nervoza, spremam dva ispita, snimam prilog... Sad sam ga lepo ispratila na posao, okupala se, i umesto večere smazala parče sladoleda... i prijao mi je kao nove štikle broj 39.
Skoro.

.A sad sto trbušnjaka i deset oče naš.
Šalim se, sad samo zeleni čaj

Edit: zeleni čaj uz Dr. House :heart:

Gde sad ima dr.House?

...ja se sa tim patim cio život...najnovije otkriće mi je čaj od krušine(kora drveta kruške!)...i hiljadu drugih načina, začina, čajeva...svaki dan moram nečim da se pripomognem, bez obzira na veliku fiz. aktivnost...vjerovali ili ne, ni trbušnjaci mi ne pomažu...

Moj tata je patio od hemoroida, a jeo je zdravo, kuvano, mnogo se bavio "rekreacijom" ( to se nekad tako zvalo), uopšte zdravo živeo i to mu je bio jedini problem. Pitala ga ja otkud onda problem, a on kaže: uzdržavao sam se, ne obavim ujutru, na poslu nezgodno i onda kad hoćeš ne može...
Ima naaravno ljudi koji imaju problema, ali meni se čini da se to može nekako regulisati. I mislim da je važno napraviti neke male rituale koji dovode do toga. Kafa i tri cigare, ali natenane, da organizam stigne da odreaguje. Radi i bez cigare, ne pušim već 6 meseci i nije do cigare, nego do rituala i neuzdržavanja...
Izvinjavam se ako je ovo neumesno, ali problem je problem i treba o njemu pričati. I itekako je vezan za temu.
z:girl::zpozdrav:

...nemam hemoroide, niti sam ih ikad imala...rano sam se suočila sa problemom...i prihvatila da je dnevni problem...pa ga tako i rešavam, dnevno...ako vas zanimaju nevjerovatno neukusne jestive stvari kojim ga rješavam, može...

....eto, i sad meni krivo što sam to pomenula..ali stvarno to jeste problem,
mnogima pomogao taj Borin čaj, ne znam da li si probala i njega, ima minimum
sene, ne izaziva grčeve........:(

Moj tata je patio od hemoroida, a jeo je zdravo, kuvano, mnogo se bavio "rekreacijom" ( to se nekad tako zvalo), uopšte zdravo živeo i to mu je bio jedini problem. Pitala ga ja otkud onda problem, a on kaže: uzdržavao sam se, ne obavim ujutru, na poslu nezgodno i onda kad hoćeš ne može...
Ima naaravno ljudi koji imaju problema, ali meni se čini da se to može nekako regulisati. I mislim da je važno napraviti neke male rituale koji dovode do toga. Kafa i tri cigare, ali natenane, da organizam stigne da odreaguje. Radi i bez cigare, ne pušim već 6 meseci i nije do cigare, nego do rituala i neuzdržavanja...
Izvinjavam se ako je ovo neumesno, ali problem je problem i treba o njemu pričati. I itekako je vezan za temu.
z:girl::zpozdrav:

....tako je moj deda živeo, mučio muke svoje ceo život, a nit je pio, nit pušio,
zdravo se hranio......proveo više na biciklu, nego neki koji treniraju..ali dugo je
bilo sramota, mnogo toga, pa i ići u WC-e kad imaš potrebu...a opet neki ljudi
imaju problem, ako nisu kod svoje kuće ne mogu to da obave...čini mi se da
to ipak malo ide iz glave.....
....meni je prva kafa uvek glavna stvar, čak mi nekad neprijatno ako je pijem
van kuće......samo što sam ja sramote tog tipa davno prevazišla....
....i u pravu si taj problem jeste usko vezan za temu....mnogi ne bi bili gojazni
u toj meri, da nemaju taj problem...:)

Biomed je isto katastrofa, ne smršaš, a kad ga popiješ trčiš u wc:roll: Jedino mršavljenje od njega je što se preskače obrok i pije Biomed. Ali to je baš praistorijsko sredstvo za mršavljenje, posle njega je izašlo puno novih.

Biomed je isto katastrofa, ne smršaš, a kad ga popiješ trčiš u wc:roll: Jedino mršavljenje od njega je što se preskače obrok i pije Biomed. Ali to je baš praistorijsko sredstvo za mršavljenje, posle njega je izašlo puno novih.

....jeste izašlo dosta novih...ali opet meni se čini da je Biomed nekako najzdraviji,
ima med, i lekovito bilje...i kako ono bi....
...da si Biomed 4 pila u autobusu bi bila....:):):)

Da, ta reklama je bila tako glupava i politički nekorektna, da tako kažem, ali svi su je znali.:mrgreen:

...zašto????........meni je bila baš simpatična.....
...e sad stvarno ovde nije tema..i ne bi da kvarim..ali zar je moguće da u
svemu vidite politiku...........to mi je skroz ne shvatljivo....
...ja jednostavno ne gledam tako na bilo šta....pa da povezujem sa ovim ili
onim...reklama je za to i to...dalje me ne interesuje..ko hoće kupi i proba,
ko neće ne mora...niko nikog puškom ne tera.....
...meni recimo više onako baš ide na živce, sve vezano za Turbo šlang, naročito
kad dovedu one jadnike u emisije, pa kao za 3 meseca smršala/o...35kg, i super
se oseća....ko to može da poveruje...tako strada nervni sistem, bubrezi,i još mnogo
toga...to ne može biti zdravo.....prosto mi se čini da ili oni misle da su svi ludi koji
to gledaju...ili da će eto još ponekog ubediti da slike nisu obrađivane u fotošopu,
i da je to sve živa istina....z:mrgreen:

pa ok, bila je nekorektna jer je debela žena ismejana tu

e sad
ja samo hoću da kažem da sam ponosna na sve nas jer ne koristimo pomoćna sredstva
i jer jedemo voće i povrće i sve to
:heart:
najozbiljnije

(i apelujem na one koje ih koriste da se manu ćorava posla, ne treba vam to =))

edit:
hoću da kažem, kad se vratim pa pogledam početak teme baš je strašno
onako, baš se vidi neka borba na početku, pa premišljanje, pa samo da se odreknem ovoga ili onoga, al ne znam dal ću moći
sad baš nekako imam osećaj da generalno (osim za slavlja, ok) počinju da se usvajaju neke zdraviej navike
ne znam za vas, al ja nisam u fazonu da jedva čekam da dođem do toliko i toliko kila ili tih i tih farmerica pa da iznova počnem po starom.
to ako nije razlog za ponos ne znam šta je =)

Poslednja izmena:
pa ok, bila je nekorektna jer je debela žena ismejana tu

e sad
ja samo hoću da kažem da sam ponosna na sve nas jer ne koristimo pomoćna sredstva
i jer jedemo voće i povrće i sve to
:heart:
najozbiljnije

(i apelujem na one koje ih koriste da se manu ćorava posla, ne treba vam to =))

edit:
hoću da kažem, kad se vratim pa pogledam početak teme baš je strašno
onako, baš se vidi neka borba na početku, pa premišljanje, pa samo da se odreknem ovoga ili onoga, al ne znam dal ću moći
sad baš nekako imam osećaj da generalno (osim za slavlja, ok) počinju da se usvajaju neke zdraviej navike
ne znam za vas, al ja nisam u fazonu da jedva čekam da dođem do toliko i toliko kila ili tih i tih farmerica pa da iznova počnem po starom.
to ako nije razlog za ponos ne znam šta je =)

Ne, nisam mislila u smislu politike, nego npr da je sad aktuelna, pa na temi "Pomereni parametri" bismo je popljuvale najgore, kao ispiranje mozga:lol:

....ok, shvatila sam šta ste htele da kažete, obe....kad tako gledaš na to,
sasvim ste u pravu...ali ja jednostavno reklame ne gledam tim očima, i
ne udubljujem se baš nešto....mada mi mnoge idu na živce, prosto nekad
imam utisak kao da smo svi retardi, pa će nas oni začas ubediti da je baš
to što se nudi ono što smo mi jedva čekali.....

...inače Parka u pravu si, nekako smo se doduše s'mukom, navikle na
drugačiji način ishrane, doduše ne skroz još uvek, ali zagazile smo...prilično..:)

Poslednja izmena od moderatora:
ajde ajde razapnite me,ali meni je ovo potrebno
jer se brinem za svoje zdravlje:mrgreen:
znam za dve sto su pocele danas :whistling: ,nekad smo se podrzavale na "onoj" dijeti ali posto sad ne drzimo sve istu zamislila sam da se podrzavamo ovde
svako ko je bar jednom drzao dijetu zna koliko je podrska vazna

dakle lindalee dan prvi
resila sam da smrsam bar 3kg (idealno: 10:) ali nemoguce )
nema posebno smisljenog programa,smanjujem slatko i vecera za pticice,smanjujem pomfrit ,idem vec jednom nedeljno na jednu borilacku vestinu ali osecam da mi to nije dovoljno :roll: a kako radim preterano ne ostaje mi nista drugo nego da vezbam kod kuce (sto je smor) pa sam mislila da skinem neke pilates,sta mislite
necu vam reci koliko kg imam :rumenko: samo javljam koliko sam skinula
mirka racunam na tebe:manikir:

Nisam Mirka, ali mogu da ti pružim podršku uz neke male savete, bar su meni pomogli.
Čim osetim glad, popijem 2dc. mlake vode, posle već nešto nisam ni gladna. Izbacila sam potpuno hleb iz jelovnika, svu vrstu testa (kolače na sreću nikad nisam ni volela), jedem povrće spremljeno na milion načina, i kuvano i prženo i pohovano, od mesa samo piletinu i ribu, voće u neograničenim količinama, ali pre i iznad svega, čaša mlake vode kad god sam gladna.
Za deset godina sam nakupila dvadeset kilograma, kad mi je postao problem da vežem pertle na patikama, krenula sam sa ovim načinom ishrane i za godinu dana skinula sve što mi je bilo višak.

Nisam Mirka, ali mogu da ti pružim podršku uz neke male savete, bar su meni pomogli.
Čim osetim glad, popijem 2dc. mlake vode, posle već nešto nisam ni gladna. Izbacila sam potpuno hleb iz jelovnika, svu vrstu testa (kolače na sreću nikad nisam ni volela), jedem povrće spremljeno na milion načina, i kuvano i prženo i pohovano, od mesa samo piletinu i ribu, voće u neograničenim količinama, ali pre i iznad svega, čaša mlake vode kad god sam gladna.
Za deset godina sam nakupila dvadeset kilograma, kad mi je postao problem da vežem pertle na patikama, krenula sam sa ovim načinom ishrane i za godinu dana skinula sve što mi je bilo višak.

Ovo ću početi da primenjujem, koliko od danas-ta čaša mlake vode ima magijsko dejstvo, mene je spašavala kad sam ostavljala pušenje

slabo jedes meso,a jedes przeno i pohovano povrce,nije to tako dobro ,parka je lepo napisala za meso i jaja,ja ne znam sto je danas moderno ne voleti meso,primetila sam da se mnoge zene hvale naprosto kako ne jedu meso
ja jedem i volim i uvek cu pre da se uhvatim za sniclu nego za jabuku z:)
kako uspevas da zagrejes vodu svaki put kad si gladna?

joj, kad to reče
esam vam pričala kad sam kupila čaj za čišćenje? jer sam mislila da čićenje znači detoksikacija =)
popila sam uveče i sutra ceo dan nisam smela da izađem iz kuće, dizvinete
jao ocu i ja to z:mrgreen:

Linda, kad se vraćaš sa posla? I kad ćemo da čujemo detalje:
1.kako je bilo na večeri,
2. kakve su bile igračice,
3.koju si haljinicu na kraju obukla
4.jesu li svi Francuzi bili impresionirani balkanskom lepotom(bolje bi im bilo da jesu)
5.kakve su čarape i cipele išel uz haljinu
6.kako si se provela???

Prava tračara, a? z:lol:z:girl:
1.bilo je cool,sama vecera je bila ok,mus od dzigerice je zaista bio fin,nije ko onaj sto kupujemo u supermarketima,to sam pojela,onaj filet mignon je bio malo vise roze,povrce onako,nije bilo previse ukusno pa sam ostavila pola tanjira,sto da jedem kad mi ne prija zar ne?desert je bio ok.alkohol skoro da nisam pipnula jer sam se izgleda prosle nedelje sasvim otrovala od istog,nisam vam pricala od sramote,ali ja sad na vino imam reakciju prevrtanja zeluca)
2.igracice su bile super,mm i jedan njegov kolega su tokom predstave pravili glupe sale a kad izadju ove sa sisicama oni se ucute ko dete na nosi i ne progovaraju,samo kad uporedim ta njihova tela i moje izgledaju mi kao nedorasle devojcice,kaze mm one su devojcice ti si zena to je to
3 4 i 5.obukla roze haljinu,srebrne stikletine,osusila kosu preko glave(koja je inace prirodno frckava) pa sam imala divlju grivu i izgledala prilicno izasla iz 80-ih sto je ovde sad skroz in (ne znam kako je kod vas),od cele sale sam bila najelegantnija (e da francuzi nose dzempere sirogojno kad izlaze,steta sto nemam fotke) e da bila je jos jedna riba u sandalicama inace sve ostalo evo ova preko puta mene npr je imala bele uske pantalone i beli vuneni dzemper do kolena sa rol kragnom a iz kragne viri zlatni lancic :roll: kad sam skinula jaknu jedan lik je ovako pogledao u mene :eek: i prisao da mi kaze dobro vece onda se ispostavilo da je to muzevljev bivsi kolega :lol: pa je onda on bio zbunjen,eto bez ikakve lazne skromnosti bila sam ribetina z:mrgreen: sta da vam kaze vi mislite da su francuskinje rodjene s sesirom na glavi ali verujte nisu nam ni do kolena
7.meni je bilo lepo,spektakl super(prvo je bila jedna grupa pevali stare pesme abbu edit piaf i to pa od 23 do 01 golosisice)drustvo onako,ne poznajem ljude pa nisam mogla bas da se opustim skroz ali cool
nisam se fotkala,steta,a ni ambijent

od jutros samo par zalogaja sunkarice sa kiselim krastavcima...jedite kiselo povrce, ima vrlo malo kalorija....nasla sam jedan hrvatski sajt za zdravo mrsavljenje, ima super saveta, sve su lekari i nutricionisti uredjivaci sajta.....

i da dodam vezano za lekove i cajeve za mrsavljenje: postoje samo dva registrovana leka za mrsavljenje xenical i reductil ali se preporucuju za one sa BMI iznad 27, 30.....prvi sam probala i skinula sam 3 kg za mesec dana uz umerenu fiz. aktivnost i umereno pazenje na hranu.....ali, ima za posledicu mast u stolici sto je vrlo nezgodno narocito ako je stomak osetljiviji.....evo me na reductilu i mogu reci da sam zadovoljna....mogu da izdrzim 1100 kcal na dan sto inace nema sanse da bih mogla od jakih napada gladi.....ali, jako sam zedna od njega...po 3 l tecnosti pijem......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back