Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajoooj kod nas je već 10ak dana između 15 i 20 C :lol:
Aj da doskočim - moja strina kaže:''Ne postoji ružno vreme, samo loše obučen čovek!'' :zcepanje:
Ne znam, budi dalje od hrane, ne umem da ti dam savet za ovo, al tako sam kad mi bilo frka sa cigarama, što dalje i samo radi nešto :neutral:

ma znam,u pravu si
samo mi bilo smesno da se zamislim u nekoj sumici,parku, u jakni a ono klupe mokre ne mogu ni da sednem nego tako stojim,cupkam i gledam na sat:rotf::rotf::rotf:
brate izmastala sam ceo scenario:zper:

pa i to je uspeh
znas kako,kad bi je ukinula sasvim mozda mi se smorila vrlo brzo i onda bi posle nedelju dana navalila i pojela mnogo vise
ovako smanjuj kolicinu
pa ces da dodjes na neku razumnu
ja sam nekad pila dosta koka kole,kad se setim dodju drugarice ponesu flasu koka kole,eventualno izadjemo do neke nocne pekare i kupimo neko cudo filovano euro kremom i onda celu nov igramo karte i yamb,pijemo kolu,pusimo i jedemo to testo s kremom:mrgreen: uzas bre a tad sam bila zgodna
sad nema sanse,popijem ponekad light i to samo da ne bih uzela nikakav slatkis jer mi onaj lazni secer daje neku iluziju
mileva ne daj se!!!!

Žderkaj pre odlaska u kupovinu obavezno!

o čemu ti ženo zvana vilo pišeš da ne kažem trabunjaš
sa onakvim telom (gdelala ja i šta danas nosimo) o kakvoj ti dijeti pričaš...
ništa to tebi ne treba:cmok2:

E moja Mileva, da nisam ovako disciplinovana, ma u stvari kad bih kolicinski jela ko normalan svet, bila bih tri put tolika:rumenko: Al ja sam se nekako sazivela sa ovom dozivotnom obazrivoscu; sve skupa - hranim se kolicinski manje, al bas zdravo. Al nije to sad vazno; ja sam ovde samo da vas podrzim, da ukazem na greske koje sam ja pravila, i na faktore koji olaksavaju ceo proces:zag:

odlicna ideja s razlozima posrnuca;) meni bi razlozi bili : dosada,tuzna i potrebna mi je ljubav(tad jedem cokoladu),ima nesto lepo pa ne mogu da izdrzim:mrgreen:
sutra moram u vecu nabavku,bas cu da vam javim sta sam sve kupila :lol: i tu ce se isto videti moja motivacija,vodim dete kod frizera,vezbacu pilates(treninzi su samo nedeljom i cetvrtkom)
u subotu izlazim i tacno znam da cu da preteram s vinom
e sad ne mogu da stedim na hrani da bih mogla sebi da dopustim alkohol (i njegove kalorije) i sigurno cu biti demotivisana posle subote:confused:

ako kupujes i hranu, napravi spisak i nemoj mnogo dugo da se muvas po tim rafovima;) ipak ti je treci dan, a kad ova prva nedelja prodje:whistling: bice sve lakse:p

Drage moje evo i mene na ovoj temi.Kao i vecina zenskog sveta kuburim s viskom kilograma.Trebala bih da skinem 6kg i najteze mi pada skidanje sa slatkisa:sad2:
Idem na aerobik 5x nedeljno i preznojavam se i nikakva fizicka aktivnost mi nije teska ali da budem gladna prvenstveno me ubije psihicki :(
Sto rece moja pametna seka necu dozvoliti da hrana vlada mojim zivotom i to ce mi pomoci bar neko vreme da odrzim motivaciju.
Svima puno uspeha zelim :bye:

meni uvek treba podrska kad hocu da smrsam, jer veoma tesko gubim kilograme, koliko god istrajna bila.:(
otkako sam operisala zuc, veoma lako dobijam kilograme, a nemoguca misija je smrsati 2, 3 kg.
vezbam 2-3 puta nedeljno (mix aerobik), ne jedem uvece, ne pijem gaziramo (ponekad se pocastim kokiskom), jednom recju mucim se, i nista:(

meni uvek treba podrska kad hocu da smrsam, jer veoma tesko gubim kilograme, koliko god istrajna bila.:(
otkako sam operisala zuc, veoma lako dobijam kilograme, a nemoguca misija je smrsati 2, 3 kg.
vezbam 2-3 puta nedeljno (mix aerobik), ne jedem uvece, ne pijem gaziramo (ponekad se pocastim kokiskom), jednom recju mucim se, i nista:(

pa lakse je smrsati prvih 20 nego kad imas 2
ali secam se da si ti smrsala ono leto i posle ti se nije vracalo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back