Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim da treba da pocnes danas,ili ajde sutra,izmeri se ujutro i pocni;)
da sam pocela sama sigurno bih odustala vec uvece:mrgreen: zato sam namerno otvorila ovu temu-podrska mi jako znaci,a i sramota je da objavis na sva zvona pa savrsis u tanjiru masne sarme:lol:
znaci lindalee treci dan,dragi dnevnice nakupovala sam mandarine,jabuke,kruske,grozdje i banane,vocne sokove i jogurte,papriku,sargarepu,tikvice,patlidzan,meso,mleko,cerealije,kinder bueno,teglu meda,kiselu pavlaku/jogurt (nesto izmedju ta dva),vino,za njih jednu cocu i jednu fantu,grasak,jaja,mleveno meso i piletinu
sad cu da napravim supu od graska:zper:

U šta se ovo uklapa?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

verovatno ce mm da pojede sva cetiri,a mala se mozda ugrabi za jedan,a mozda i ne :lol:
da nisam kupila nista slatko on bi odmah odleteo u prodavnicu i nakupovao brdo gluposti
sta sam rekla!!!zove malopre "je l si kupila sokove"
ne bas te koje ti mislis ali neke jesam
"je l si kupila slatkise"
jedno pakovanje kinder bueno
"je l si kupila salame"
ne
"aha,pa dobro"
znaci ti ces posle posla u prodavnicu?
"pa to mi je na 10 min odavde"
:roll: sad ce da napuni fioke i eto
veca ste mi podrska vi nego rodjeni muz :(:(:(

Poslednja izmena:
Ja da prijavim i javno.
Obisla sam ceo merkator hipermarket i iyasla bey da sam isla kupila ya jelo niti da sam ista stavila usta.
Do duse od jutros sam popila sam decaf al cu verovatno sad da padnem u nesvest od nejela al nisam to namerno , nego se tako namestilo.

Javila drugarici Dijetalnoj Fibicki svoj poduhvat kaye mi malo je ya danas.
Jeste malo je ...al bar imam lepu friyuru . Yrtvovala sam dorucak ya friyera.

Iyvinte na slovnim greskama na tudjema sam kompu nepoynata tastatura.
Odo sad u shoping...
Baj baj ...do veceraske ...

Evo, krenuću i ja od sutra, ekipa sa "Nepušačkog kutka" (Gaga, Srculence i ja), stari borci pridružuju se novoj bitki...:super::super:
Kad smo mogle da ostavimo cigarete, možemo i da smršamo:TAČKA

@Fibi3

Nisam ja mislila da počnem sa dijetom u 50-toj, nego da se dovedem u red do tada....

Dakle, sutra ujutru podnosim tačan izveštaj koliko imam kila i šta sam spremila za klopu...

Potrebna mi je dobra organizacija, jer odlazim od kuće pre sedam ujutru, a vraćam se posle 5 u najboljem slučaju, što je retkost. Al pripremiću večeras nešto.
Sad sam se setila: dobra stvar je koren koji liči na mešavinu rotkve i bele šargarepe i zove se daikon, može se naseckati na štapiće i poneti u kesici, čisti krvne sudove i eliminiše masnoću iz organizma(kažu makrobiotičari)

hej narode:) ja moram da se pohvalim da nisam nishta od grickalica jela poslednja 3 dana:klap: eno stoji mi onaj smoki od ponedeljka i 2 krem bananice netaknute:D a grickalice mi i naprave problemchic:dash:
savet(nadam se da mi necete uzeti za zlo, ne pravim se pametna nego iz sopstvenog i cimerkinog iskustva) : jedite pirinach:mrgreen: kao prilog ili jela sa pirinchem jer je jaaaaaaaaaaaako sit i kada se prekalkulishte manje je kalorichan od hleba, a mnogo vishe ga mozete pojesti :zper: naravno zavisi kako se spremi:rtfm:
evo i neki sajtovi za one koje interesuje mrshavljenje uopshte, kalorijske vrednosti namirnica, iskustva raznih, ima zdravih recepata i svashta josh :mrgreen:
www.kadvolim.com
www.kalorije.net
:) aj istrajte;)

Cestitam celoj ekipi na danasnjem uspesnom danu:p Posebno me odusevio pozitivan uticaj na Bokaruki:p

Shvatila sam da neću moći da se merim ujutru, pa sad prijavljujem: stala na vagu, 91kg, bila u nabavci, sutra nosim seckano povrće sa sobom i mandarine, a poslu imam musli Nestle fitness.:super:
Pištaću vam sutra u toku dana kad mi se prijede "nešto iz pekare".:sad2:
Podržavajte sutra iz sve snage, toliko želim svoje telo nazad, moj mm ima običaj da kaže da je njegovu ženo nešto progutalo i da se krije negde unutra.:)

Ja ga najviše volim sa hladnim mlekom i da ostane malo hrskav, nisam nikad probala sa sokom.

Sutra će biti bolje, nemoj da se stidiš, moraš da jedeš pomalo preko dana da ne pregladniš-to je i moj osnovni problem, po ceo dan nisam kod kuće, pa kad dođem, ne znam šta bih pre strpala u sebe.
Zato večeras spremam klopicu i nosim sa sobom.:super:

Ajde možeš ti to, a videćeš da ću moći i ja. Idemo dalje ! :heart:

Shvatila sam da neću moći da se merim ujutru, pa sad prijavljujem: stala na vagu, 91kg, bila u nabavci, sutra nosim seckano povrće sa sobom i mandarine, a poslu imam musli Nestle fitness.:super:
Pištaću vam sutra u toku dana kad mi se prijede "nešto iz pekare".:sad2:
Podržavajte sutra iz sve snage, toliko želim svoje telo nazad, moj mm ima običaj da kaže da je njegovu ženo nešto progutalo i da se krije negde unutra.:)

e sacekaces prolece sa 80 ne zvala se ja linda!!!
nemoj odmah da sve prekines,prvo ces da se mucis i lakse odustanes,a i organizam ce da ti se zbuni pa ce da stedi vise nego inace
kakve su ti navike?sta jedes i kako se kreces?

Pa posle 16 h , onako gladna i bez dorucka, sa drugaricom odem na rucak na nesto sto volim a sto je sastavljeno od namirnica koje ne smem i nisam mogla da odolim.

Pa preko toga drmnem moku i sad se stidim :)

pa dobro nije dozvoljeno ali to nije nista bre zeno na ceo dan
hleb nisi jela 7 dana i kao sad si gresna,aj ne zezaj!
ja se osecam dobro sve dok celog dana osecam laganu glad,znaci da dobro radim:lol:
danas sam odradila 30 min pilates,bas je super,osecam se bolje
ruzno je kad mrsavis pa se celulit sve vise vidi jer gubis misice:confused:
kad pogledam onu satro modnu ikonu agnes din,mrsavica ali nema nikakvu formu vidi se da je sva mlohava pitam se kako su ljudi tako povrsni:roll:

dakle

nisam dorukovala -creva aprijatno krčala na poslu -prikrivano što glasnijim lupanjem po tastaturi
koka kola ni liznuta - pila neku kiselu vodu i kao ajo što je lepo
ručak -supa (iz kesice da ne padnem u iskušenje sa domaćom) malo krompira (meso preskočeno)
štangla čokolade
kruška a možda i dve u popodnevnim časovima

e onda nastaje pad
u gradu sretnemo prijatelje ajde na piće i ja odolikm iskušenju kokakola ali ne na preterano pametan način - toplom čokoladmo sa ouuuno šlaga i mrvica.
Ali bilo mi lepo...

Ne bi poklelkla, ali baš smo se vratili iz bolnice gde nam je jedan poznanik koji je šlogirao i onda svio četvoro (i ti prijatelji ga znaju) pod utiskom da danas jesi sutra nisi ...dakleM nek ide život uzmem ja čokoladu
U tempu jaaaako umerena kupovina u pogledu slatkiša

Sad pojela jedan paradajz, četvrt ribe, možda i manje, dve kašičice kesten pirea, jedna banana i idem u 8 km šetnju brzim hodom sa zverima i Alfom, samo da dam večeru deci kad dođu sa engleskog.

Toliko

....da se upišem i ja ovde danas...:D

...kilograma 68, znači mora da se skine 8 :mrgreen:

...doručkovala danas kolektivno burek:rumenko:setila se vas ovde i na
pola odustala..svi me gledali belo..a koleginica kaže ne dirajte je ona
je na dijeti:lol:

....posle posla šetala, popila mali espreso...ručala oko 16h musaku
od juče bez hleba, i samo koliko da zadovoljim prvu glad...ostalo
prosula.....:lol:

...u 20h....popila topli nes sa mlekom 0,5%mm.....pa nije loše...aaa.....:zper:

pa dobro nije dozvoljeno ali to nije nista bre zeno na ceo dan
hleb nisi jela 7 dana i kao sad si gresna,aj ne zezaj!
ja se osecam dobro sve dok celog dana osecam laganu glad,znaci da dobro radim:lol:
danas sam odradila 30 min pilates,bas je super,osecam se bolje
ruzno je kad mrsavis pa se celulit sve vise vidi jer gubis misice:confused:
kad pogledam onu satro modnu ikonu agnes din,mrsavica ali nema nikakvu formu vidi se da je sva mlohava pitam se kako su ljudi tako povrsni:roll:

Bravo Linda..ovo je prava stvar..
ne sme svako crevce da se napuni..

Ja tako celog zivota...
zato nikada nisam morala da drzim dijetu..
i uvek vodim racuna sta jedem i koliko..
ako se danas slucajno zahebem pa se prejedem
sutra znase..nista :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back