natapirana turbo sova
Iskusan
- Poruka
- 6.299
udata je sta ce tamo![]()
pa ne teram je medju svingere
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
udata je sta ce tamo![]()
Ovako cu od sada, od ponedeljaka .. Ujutru (oko 10 ustajem) tada jedem, bas obilno. Pretezno pecivo, i pijem puno jogurta. Onda oko 12 izadjem iz kuce, tek se u 9 vracam( najranije, inace oko 10) a izvan kuce nemam prilike da se hranim da kazem zdravo, stoga ponesem jabuke od kuce i dnevno popijem ucek vise od 2l vode.. Jer stvarno ne znam kako da drugacije iskombinujem sve to. Plus 3 sata nedlejno fizicke aktivnosti ?
Da li neko ima iskustva sa testom intolerancije na hranu?
ja planiram da radim test intolerancije, al zbog zdravstvenih problema
jer cak mi ni promenjen rezim ishrane nije pomogao da se otarasim bolova i neprijatne nadutosti u stomaku
Ništa lakše !
Uzmi brusilicu i buši kašiku !
Imam ja, ali ne znam ni sama da li se to može smatrati ozbiljnim. To je pre za one koji su bolesni od nečega, a mršavljenje dodje kao bonus. Pitaj šta te zanima, da se ne raspišem bezveze
Moja drugarica je počela sa hrono ishranom a takav vid dijete (mada je više način ishrane a ne dijeta u pravom smislu dijeta) počinje sa testom intolerancije na hranu. Doduše, ona ima nekih 30kg viška, tako da spada u kategoriju ljudi koji boluju od preterane gojaznosti.
Ne znam kako ovaj vid ishrane fercera kod onih sa 5-10kg viška. Meni nije prijao. Toliko mi je spustio pritisak da sam pala u nesvest.
Moj ti je savet da pročitaš informacije na sajtu http://www.drgifing.com/ i odeš na testiranje i savetovanje kod njih. Ali da znaš da se "pregled" tj. testovi plaćaju oko 8.000din. Ako ne i više
Izvini ali ta dijeta koju sam navela je za dobro zdravlje...Meni je vise puta poslo za rukom da se povredim hodajuci (visestruka uganuca, jedno pucanje tetiva), ali ne odustajem od hodanja...Ono sto si ti napisala je savet kako ugroziti zdravlje na brz i nepromisljen nacin.
Iskoristi, deluje ako se pridržavaš. Može i pritisak da ti se reguliše. Evo i kamenicvet je napisala svoje iskustvo. Teško je, kao što sam već rekla, jer ti zabrane namirnice koje najviše jedeš. Ali naravno da ne možeš na isti način da ozdraviš ili skineš kile na koji si ih i dobila. Mora drugačije.Interesuje me da li je uspesno,ako se pridrzavam ili je ''sarena laza".
Hvala Pile.
Meni bi trebalo 15kg kila da se resim.Posledica trudnoce,i posttrudnoce.
U Va ima neka akcija test za 1100din,pa rekoh da iskoristim.
Inace i meni je nizak pritisak.
Регуларна цијена је преко 3000 динара. Ако се двоумиш, можда не би било лоше да нађеш на нету као изгледа резултат теста.Interesuje me da li je uspesno,ako se pridrzavam ili je ''sarena laza".
Hvala Pile.
Meni bi trebalo 15kg kila da se resim.Posledica trudnoce,i posttrudnoce.
U Va ima neka akcija test za 1100din,pa rekoh da iskoristim.
Inace i meni je nizak pritisak.
Регуларна цијена је преко 3000 динара. Ако се двоумиш, можда не би било лоше да нађеш на нету као изгледа резултат теста.
Да се не би разочарала када добијеш забрану на све пшенично, на рецимо млијеко и већину воћа, а ти мислила да ће бити забрањена павлака и мајонез. Ако би поштовала тест интолеранције, тешко да би већину слаткиша могла да једеш, морала би да се довијаш комбинујући намирнице и смишљајући неке посебне рецепте, тако да није шарена лажа.
Очекивано је да ти буде заврањена свињетина, јагњетина, млијеко, пшеница, ораси, љешници... тако да нова исхрана захтијева план, придржавање и мора имати ефекта.
A ti je stavi tamo gde pokazuje -4E da se malo pohvalim: krenula sam danas ponovo na jogu. I rekli su mi da sam oslabila. Vaga mi nije merodavna jer još nemama stalno mesto za nju, pa u zavisnosti gde je stavim pokazuje +/- 3-4 kg. Ne vodim nešto ekstra računa o ishrani, ali idem stalno peške na 4. sprat!