minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
Ma bezi bre, kojih 5 godina.
Ocu da sam fit za 3 MESECA!!!!
...e onak udri po eksanju...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vrlo pogrešno. Nijedan obrok ne treba izbacivati.treba da smanjis obroke na polovinu i izbacis veceru
samo to tolicno
i jedes vise voca i povrca
e pa ybg..ne znam odakle si ali ja sam isao 3 meseca na dif i nisam prepoznao sebe sve je na meni pucalo..po dve majice mokre da se cede i to od samo pola sata vezbi u parteru bez icega..o tome ti pricam a kad udjes u taj fazon prosto te tera da ides dalje uzivas u svakoj novoj vezbi kad dobijes upalu..sad sam bez ikakvog cimanja sva ponavljanja udvostucio a mogao bih ladno i 3x vise ponavljanja nego sto sam uvek radio..treba pomerati granice i dati maximumEvo sad iskrena da budem.
Kao da sam i videla neke rezultate nakon 3 meseca, al....ja sam napravila pauzu sledeca 3 meseca i nisam isla![]()
Kreni ti sada sa trenizima ako hoces biti fit do ljeta .Samo mjesec dana ti treba da prodju upale misica i prorade pluca .Ma bezi bre, kojih 5 godina.
Mozes i za to vrijeme da budes fit .Ma bezi bre, kojih 5 godina.

brate mili riba navede visinu i po med . standardima idealnu tezinu, a vi se ubijate da joj objasnite kako da smrsa
ako joj se nesto na njenom telu ne svidja, nek vezba!
nije ni cudo sto ta deca zavrse ko anoreksicarke![]()

Hmm, ovako.. nisam klinka, nisam nervozna, nisam debela, ali hocu da smrsam, pre svega hocu da se zategnem. Evo sutra idem na trcanje, javicu vam koliko sam trcala.
Disciplinovana sam, zanima me samo, neko je reko posle 13h bez obroka, da li je to zdravo? Ako jeste, eto mi nacina, plus cu vezbati.
Imam tacno 60kg, a zelim da smrsam 5kg najmanje. RECITE MI KAKO, nakkraci nacin. UOPSTE NISAM FIZICKI AKTIVNA, JEDEM SVASTA. treba neko da mi napise recept,strogi, kako i sta tacno da radim!!!!!!!
Gde je problem tu je i resenje...
Da li ste vi normalni? Ali stvarno? Dva obroka? Ništa posle 18?

njie zdravo bre mona 2 to je gladovanje
Imam tacno 60kg, a zelim da smrsam 5kg najmanje. RECITE MI KAKO, nakkraci nacin. UOPSTE NISAM FIZICKI AKTIVNA, JEDEM SVASTA. treba neko da mi napise recept,strogi, kako i sta tacno da radim!!!!!!!
Da li ste vi normalni? Ali stvarno? Dva obroka? Ništa posle 18?
Hmm, ovako.. nisam klinka, nisam nervozna, nisam debela, ali hocu da smrsam, pre svega hocu da se zategnem. Evo sutra idem na trcanje, javicu vam koliko sam trcala.
Disciplinovana sam, zanima me samo, neko je reko posle 13h bez obroka, da li je to zdravo? Ako jeste, eto mi nacina, plus cu vezbati.