ma, afro...grozno sam neraspoložena..ne mogu da udjem u odeću-šta više da ti pričam...
sve sam probala..(zeleni pijem redovno) SVE moguće, prirodno-sem operacija i liposukcije..nemam para za to..
kako da ne pizdim...*** nije to na kratke staze..meseci su u pitanju...krvna slika i svi rezultati su ok..hormoni-ok...nemam kamenje i šut...niti upalne procese..znači-varenje je ok i abdomen....odakle otoci na rukama i nogama?? srce je ok...bubrezi isto...

lepo, da izludiš
...Tolka, ako te iko razume, ja te razumem veruj mi, pa vrati se na temu i pogledaj koliko sam ovde "cucala" danima, mesecima, pa cak godinama skoro od kad
je krenula tema....

....odlicno znam kako je kad sto god uhvatis da obuces tesno i ne ide dalje od kolena ako su pantalone, suknje sa koje god strane da probas da navuces ne stignu
tamo gde im je mesto, majice zategnute kao pracke, kosulje ne drze dugmici...znaaam..ali znam da sigurno ima nacina, jer ako sam ja koja imam hipotiroidis + hasimoto,
antitela luduju samo tako, konstantno upaljena stitna zlezda, cvorici rastu, doduse lagano, ali ipak rastu...uz sve to valunzi koji ne prestaju evo 6-ta godina je pocela
polako....onda mozes i ti koja si zdrava....samo treba naci sta ti odgovara, da bi izbacila tu vodu...i zasto bi ti isla na liposukciju, pa nemas ti 200kg..
..ajde polako smiri se....ako vec dugo pijes zeleni caj, napravi pauzu, znas i sama da se organizam na sve prilagodi, pa ne reaguje onako kako je reagovao u pocetku,
pogledaj u biljnim apotekama nesto od njihovih cajeva za izbacivanje tecnosti....mnogi oticu cim krenu topliji dani nisi ti jedina sigurno...
..bices ti ok, samo se ne nerviraj toliko, zbog sebe same...