kamenicvet
Iskusan
- Poruka
- 5.440
Idem i ja da iščitam onaj smokvicin link,što ne staviste nešto kraće. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ae daj neki linak da vidim tu "hrono"...ja sam deprimirana skroz..moram da kupim hemiju...herbafast..pa da vidim da li ondaK netje da se topi ovo stomače i doope![]()

Pa sad, evo me ,ziva sam ... i zdravabudi sretna sto si ziva posle takvog soka za organizam
Inace ja sam se tad osecala odlicno,puna energije . I bio je maj mesec tako da sam sve sto nadjem od povrca (sem krompira ) stavljala u super secko - i persun ,paskanat,grasak i tikvice,spanac,rotkvice, ,salata...ne mogu sad da se setim svega ... ali je osnova bila sargarepa i kupuskrenulo je
za dva dana 700 g manje
znam ja da je to u pocetku samo voda,al bar nesto da se desava
nego samo da prijavim da sam doruckovala dva jajeta,sunku,sir,tost i jogurt.
jogurt inace ne sme,zbog nekog brasna koje se nalazi u njemu,al zavrsila sam ovu bocu,idem kasnije da kupim kiselo mleko
),ne bi li dobile potpuno isti program ishrane kako je opisano u ovoj hrono dijeti, stim da je radila i test na intoleranciju nekog velikog broja namirnica, jer je kao to fora da se redi intolerancija i kombinuje ovakva ishrana, i ostalo joj je malo toga za jelo...ali znam da su krkale ona i sestra za dorucak pitu od heljdinih kora sa kajamakom i feta sirom i kiselo mleko u kolicinama da ne verujes kolikim, ali zato posle nista UH samo meso i salata za rucak i veceru...kontlola je 1000 dinara nakon mesec dana bdw.
ju daleko bilo da ide tako brzo,ja smem najvise da izgubim 3 kile,sve preko toga nije dobro,jer ce sesi da zavrse u carapamaGde si bila smokvo sa ovim linkom pre godinu dana da posaljem mojoj kumi...moja kuma draga i njena sestra, su platile 7-8.000 dinara (po osobi da ne bude zabune),ne bi li dobile potpuno isti program ishrane kako je opisano u ovoj hrono dijeti, stim da je radila i test na intoleranciju nekog velikog broja namirnica, jer je kao to fora da se redi intolerancija i kombinuje ovakva ishrana, i ostalo joj je malo toga za jelo...ali znam da su krkale ona i sestra za dorucak pitu od heljdinih kora sa kajamakom i feta sirom i kiselo mleko u kolicinama da ne verujes kolikim, ali zato posle nista UH samo meso i salata za rucak i veceru...kontlola je 1000 dinara nakon mesec dana bdw.
A da su oslabile jesu, ne u kg toliko koliko im se to videlo, nekako su se zategle ne znam kako da objasnim, i sredile su krvnu sliku bas bas.
I vracaju se kg naravno kao i sa bilo kojom drugom dijetom ako se ne vodi racuna...mada se njih dve dobro drze.
i smokvo 700 gr po 700 gr idi begaj kad se nakupi to na kraju meseca...milina!!!![]()

krenulo je
za dva dana 700 g manje
znam ja da je to u pocetku samo voda,al bar nesto da se desava
nego samo da prijavim da sam doruckovala dva jajeta,sunku,sir,tost i jogurt.
jogurt inace ne sme,zbog nekog brasna koje se nalazi u njemu,al zavrsila sam ovu bocu,idem kasnije da kupim kiselo mleko
pa strasno
ja bih vec oko deset bila poluonesvescena od gladi
.Al od sutra budem ozbiljna i prestajem sa slatkisima .Ako to uspem ja jako brzo skinem kilo-dve al se odmah pocastim necim slatkim (npr milka od 300 gr )-jelte pa zasluzila sam
i evo mojih kg nazad. I tako gore -dole koji kg variram vec jako dugo 
to si vec sve pojela![]()
hehehe
ja sem 3 kivija jos nista jela nisam
tek cu oko 5 da ruckam...

A ja moram da se pohvalim. Znate već da imam isto kg kao i letos, ali svi koji me nisu videli izvesno vreme (dva, tri meseca) kažu mi da sam izmršavila. Čak sam dobila i reputaciju od jedne ovdašnje forumašice da sam se istopila. Nisam stigla da joj odgovorim, a nisam se istopila, nego ne umem da objasnim šta mi se desilo, te izgledam vitkije. Kilograma imam u gram isto.
Hvala dive koja mi je rekla da šetam, da će mi šetnja koristiti. I koristi mi.

A ja moram da se pohvalim. Znate već da imam isto kg kao i letos, ali svi koji me nisu videli izvesno vreme (dva, tri meseca) kažu mi da sam izmršavila. Čak sam dobila i reputaciju od jedne ovdašnje forumašice da sam se istopila. Nisam stigla da joj odgovorim, a nisam se istopila, nego ne umem da objasnim šta mi se desilo, te izgledam vitkije. Kilograma imam u gram isto.
Hvala dive koja mi je rekla da šetam, da će mi šetnja koristiti. I koristi mi.
.moja misija promene nacina ishrane desila se 2010 i naravno ostaje dozivotno.
ali sad posto sam uspela,da vam javim da sam skinula 1kg koji je bio nabacen za vreme bozicnonovogodinjsih bahanalija Na ovoj temi cu reci samo jedno..moja misija promene nacina ishrane desila se 2010 i naravno ostaje dozivotno.
kvrc u glavi, i rekoh sebi dza ili bu!
-31 kg i to je to.Sad kazem sta sam cekala sve one godine, ali dok ne kvrcne nista od toga!Jutro svima!![]()