Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ae daj neki linak da vidim tu "hrono"...ja sam deprimirana skroz..moram da kupim hemiju...herbafast..pa da vidim da li ondaK netje da se topi ovo stomače i doope :(

oce istopice se, a onda ces neke procese kroz neko vreme morati da lecis kod onih dr koji imaju specijalizaciju iz onkologije..

tolka bre!
pa zar je toliko tesko da mrdnes dupe svaki dan po pola sata? jel ti je to teze od trovanja same sebe najgorom hemijom i otrovima?:dontunderstand:

krenulo je :)
za dva dana 700 g manje
znam ja da je to u pocetku samo voda,al bar nesto da se desava
nego samo da prijavim da sam doruckovala dva jajeta,sunku,sir,tost i jogurt.
jogurt inace ne sme,zbog nekog brasna koje se nalazi u njemu,al zavrsila sam ovu bocu,idem kasnije da kupim kiselo mleko

Ja sam već pisala o tome, ali nije zgoreg ponoviti. Uz sve te preparate, mora i ishrana da se redukuje i da se uvede više fizičkih aktivnosti. A kad to uradite, onda herbafast, herbalajf, zelena kafa, turboslank i i sve te sumnjive stvari nisu potrebne. Ja sam silne pare dala na herbalajf i sve sam očekivala da je to čarolija kad toliko košta, možeš da sediš i da jedeš, a on će sve da odradi. E pa neće, mora doope da se mrdne, što kaže dive, kašika da se probuši i navike da se promene. I jedine rezultate sam imala kad se obuzdam i jedem mnogo manje, odredjene stvari i u odredjeno vreme.
A koliko sam shvatila iz tolkinog posta , oni taj herbafast reklamiraju kao da se skida salo sa odredjenih delova tela. To je, prema mom skromnom znanju, moguće jedino odredjenim vežbama.

Use our step-by-step guide to dieting to shape your eating habits and lose weight.

As the associate nutrition editor of EatingWell Magazine, I’m often asked for tips on boosting weight-loss success. While there’s no single answer that works for everyone, focusing on your diet and tuning up your exercise are two key elements for weight loss. Another? Having a plan. Start out the week by planning what healthy meals and exercise you can fit in during the upcoming days. There are also some things you can eat and do at certain times throughout the day to maximize your weight-loss success. Here’s a sample day in the life of a successful dieter:

http://www.eatingwell.com/nutrition..._life_of_a_successful_dieter?utm_source=EWDNL

budi sretna sto si ziva posle takvog soka za organizam
Pa sad, evo me ,ziva sam ... i zdrava z:lol: Inace ja sam se tad osecala odlicno,puna energije . I bio je maj mesec tako da sam sve sto nadjem od povrca (sem krompira ) stavljala u super secko - i persun ,paskanat,grasak i tikvice,spanac,rotkvice, ,salata...ne mogu sad da se setim svega ... ali je osnova bila sargarepa i kupus

za dva dana 700 g manje
jogurt inace ne sme,zbog nekog brasna koje se nalazi u njemu,al zavrsila sam ovu bocu,idem kasnije da kupim kiselo mleko

Gde si bila smokvo sa ovim linkom pre godinu dana da posaljem mojoj kumi...moja kuma draga i njena sestra, su platile 7-8.000 dinara (po osobi da ne bude zabune:zblesav:),ne bi li dobile potpuno isti program ishrane kako je opisano u ovoj hrono dijeti, stim da je radila i test na intoleranciju nekog velikog broja namirnica, jer je kao to fora da se redi intolerancija i kombinuje ovakva ishrana, i ostalo joj je malo toga za jelo...ali znam da su krkale ona i sestra za dorucak pitu od heljdinih kora sa kajamakom i feta sirom i kiselo mleko u kolicinama da ne verujes kolikim, ali zato posle nista UH samo meso i salata za rucak i veceru...kontlola je 1000 dinara nakon mesec dana bdw.
A da su oslabile jesu, ne u kg toliko koliko im se to videlo, nekako su se zategle ne znam kako da objasnim, i sredile su krvnu sliku bas bas.
I vracaju se kg naravno kao i sa bilo kojom drugom dijetom ako se ne vodi racuna...mada se njih dve dobro drze.

i smokvo 700 gr po 700 gr idi begaj kad se nakupi to na kraju meseca...milina!!!:zskace:

Gde si bila smokvo sa ovim linkom pre godinu dana da posaljem mojoj kumi...moja kuma draga i njena sestra, su platile 7-8.000 dinara (po osobi da ne bude zabune:zblesav:),ne bi li dobile potpuno isti program ishrane kako je opisano u ovoj hrono dijeti, stim da je radila i test na intoleranciju nekog velikog broja namirnica, jer je kao to fora da se redi intolerancija i kombinuje ovakva ishrana, i ostalo joj je malo toga za jelo...ali znam da su krkale ona i sestra za dorucak pitu od heljdinih kora sa kajamakom i feta sirom i kiselo mleko u kolicinama da ne verujes kolikim, ali zato posle nista UH samo meso i salata za rucak i veceru...kontlola je 1000 dinara nakon mesec dana bdw.
A da su oslabile jesu, ne u kg toliko koliko im se to videlo, nekako su se zategle ne znam kako da objasnim, i sredile su krvnu sliku bas bas.
I vracaju se kg naravno kao i sa bilo kojom drugom dijetom ako se ne vodi racuna...mada se njih dve dobro drze.

i smokvo 700 gr po 700 gr idi begaj kad se nakupi to na kraju meseca...milina!!!:zskace:
ju daleko bilo da ide tako brzo,ja smem najvise da izgubim 3 kile,sve preko toga nije dobro,jer ce sesi da zavrse u carapama
santa_cheesy.gif

na mojih 181 cm,necu da idem ispod 70 kila,nisam ja vise devojka
nego i moja sestra je isla i platila za to,al njoj je bas striktno uradjeno kako treba da jede.
a sto se tice te intolerancije,uradila i moja sestra u kanadi,pa se takop ubedacil;a,kao da ce sutra umreti
a dotle bila zdrava i prava :)

Ja se nisam merila... necu jos nekih pet nedelja. Tako mi rekla instruktorka. I ja popila jogurt. Pojela obicnu slanu kiflu i casu jogurta.
Za rucak ide kuvana junetina, supa bez rezanaca i paprika kisela, uz cega cu to nemam blage jer testo ne moze.
Za vecericu cu tunjevinu sa lukom.
Uzina ce biti blendirana pomorandza. Danas me kaci trening bas kad mi je vreme uzine tako da nista drugo ne dolazi u obzir.
I da znate da je lakse ovako zajedno. Tacno imas osecaj sad ces klonuti i naidjes na npr smokviciu koja sa ovih 700 gr da volje za nastavak.
PS Izdrzala sinoc... junacke muke i rane bole ali izdrzala.

kako ces crna ti izdrzati da se ne meris :(
mada,trebalo bi da vidis po garderobi.
ti bar treniras,a ja necu ici ni na plivanje bar jos deset dana
ja sam rucalacrveni pasulj skuvan,pa pecen u rerni sa lukom i svezim paprikama,pun mi je zamrzivac tih paprika
a salataTATATATAAAAAAA:)
rukola sa zelenom salatom sa limunom i maslinovim uljem.meni je super,nista tu nije gorcilo,malo je bilo prekiselo od limuna,al ja sam sve uredno i u slast popasla.
a za uzinu me ceka pita sa jabukama i suvim sljivama.ko ce da doceka popodne....
za veceru cu potaz od brokolija sa jos nekim povrcem,ne znam sa kojim?to nisam nikad pravila

za dva dana 700 g manje

super, smokvo, samo tako nastavi, važno da je krenulo

A ja napravila i pojela ceo zimski kolac z:( .Al od sutra budem ozbiljna i prestajem sa slatkisima .Ako to uspem ja jako brzo skinem kilo-dve al se odmah pocastim necim slatkim (npr milka od 300 gr )-jelte pa zasluzila sam z:lol: i evo mojih kg nazad. I tako gore -dole koji kg variram vec jako dugo
A na mojih 166 ja najvise volim da imam 70 ,sve ispod mi mrsavo

A ja moram da se pohvalim. Znate već da imam isto kg kao i letos, ali svi koji me nisu videli izvesno vreme (dva, tri meseca) kažu mi da sam izmršavila. Čak sam dobila i reputaciju od jedne ovdašnje forumašice da sam se istopila. Nisam stigla da joj odgovorim, a nisam se istopila, nego ne umem da objasnim šta mi se desilo, te izgledam vitkije. Kilograma imam u gram isto.

Hvala dive koja mi je rekla da šetam, da će mi šetnja koristiti. I koristi mi.

A ja moram da se pohvalim. Znate već da imam isto kg kao i letos, ali svi koji me nisu videli izvesno vreme (dva, tri meseca) kažu mi da sam izmršavila. Čak sam dobila i reputaciju od jedne ovdašnje forumašice da sam se istopila. Nisam stigla da joj odgovorim, a nisam se istopila, nego ne umem da objasnim šta mi se desilo, te izgledam vitkije. Kilograma imam u gram isto.

:heart:

meni je samo zao zd sto nismo mogle nekako da se organizujemo, pa da ti izmerimo odnos tkiva na telu..i da znamo sa kojim procentom masnih nasalaga pocinjes sa aktivnostima..
na fotkama mi izgledas istopljeno, a to je zato sto masno tkivo jesi istopila, a aktivirala misice intenzivnije i prokrvila ih zbog cega je doslo do hipertrofije misicnog vlakna..
pa sad izgledas cvrsto i zategnuto, imas manji obim, i manje masti!

a o hormonima koji su u balansu, pa ti daju osecaj zadovoljstva necu da pricam..
ja sam imala period od nekoliko meseci gde sam bila izbacena iz kondicione ravnoteze..
i bas sam se mesec dana mucila da opet udjem u ritam..sad sile nema da preskocim bazen ujutru u 7 (5x nedeljno) i posle toga adu (svaki dan)..
ono sto mi prija, toga se ne odricem..

Skupila si se od 'ladnoće. Šalim se, super što istrajavaš i što si zadovoljna, kako ti i nik kaže. Ja uspela večeras da ne jedem ništa. U 18 čorba od povrća i ječma, u 20 jabuka, u 21 kapućino sa dve drage forumašice.

Konačno sm kupila novu pšenicu koja lepo klija, pa ću imati pšenične klice sutra i prekosutra po 50 g kako je Poznavalac preporučio. A onda ću staviti još da klija da imam za sledeće dane. To mi je za nokte da pokušam da ih očvrsnem, pa možda nije za ovu temu, ali smo svojevremeno ovde o tome pisali.

Poslednja izmena:
Na ovoj temi cu reci samo jedno.:deda:.moja misija promene nacina ishrane desila se 2010 i naravno ostaje dozivotno.
kvrc u glavi, i rekoh sebi dza ili bu!
-31 kg i to je to.Sad kazem sta sam cekala sve one godine, ali dok ne kvrcne nista od toga!Jutro svima!z:)

cutala sam ko qrva :malav: ali sad posto sam uspela,da vam javim da sam skinula 1kg koji je bio nabacen za vreme bozicnonovogodinjsih bahanalija
nastavljam dalje,moram jos 2 koja sam nabacila u letosnjoj(auuu) depresiji
i onda bih bila ok sa sobom
ali kad bih skinula jos 3-4 do srece onda bih bila kraljica sveta
sta sam uradila?kupila sam kafu na poslu i onda posle rucka popijem kafu da ne bih jela desert :confused: a uvece malo prikocim i to je sve

Na ovoj temi cu reci samo jedno.:deda:.moja misija promene nacina ishrane desila se 2010 i naravno ostaje dozivotno.
kvrc u glavi, i rekoh sebi dza ili bu!
-31 kg i to je to.Sad kazem sta sam cekala sve one godine, ali dok ne kvrcne nista od toga!Jutro svima!z:)

Svaka čast. Još kad bi podelila sa nama to divno iskustvo malo detaljnije!

Meni vaga jutros pokazala pola kg manje. I to samo što sam izbegla kasnu večeru snoć. Imam ta 2-3 praznična kilograma viška, koji su tu kratko, pa bi i mogli brzo da se skinu. Samo još nekoliko večera da izostavim.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back