Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Занимљиво, јер се, рецимо, кувани интегрални пиринач користи за заустављање пролива.
Можда имаш неки вид целијакије, алергије на глутен.
Хељда нема глутена, а јесте житарица и лепо засићује, може се наћи у продавницама здраве хране, пробај са куваном хељдом+ само мало соли, прстохват.

e, danas sam u agrimesu naletjela i na tjesteninu od heljde
80 din pakovanje od 500 grama, mislim : )

pa sad...ne smeta mi nesto, al da mrzim musli...mrzim...
poslusala sam neke fine ljude odavde i navukla se na razenu, ovsenu i zobenu kashu : )
em je ukusnije, em mogu kontrolirat sta je unutra...super

Od ovoga, koliko shvatam, ja mogu ovas. Nacicu negde na temi kako si ih pravila

I bas me zanima da li je testenina od ciste heljde ili mesaju sa necim.
Joj bre, sama sebi zvicim kako da preterujem i lupetam gluposti ....
te cista heljda, te ne jedi brasno, te ovo ne smem, te ovo ne mogu...moja baba bi mi rekla "besna si ti dete"

Poslednja izmena:
Od ovoga, koliko shvatam, ja mogu ovas. Nacicu negde na temi kako si ih pravila

I bas me zanima da li je testenina od ciste heljde ili mesaju sa necim.
Joj bre, sama sebi zvicim kako da preterujem i lupetam gluposti ....
te cista heljda, te ne jedi brasno, te ovo ne smem, te ovo ne mogu...moja baba bi mi rekla "besna si ti dete"

e, nemam pojma za tjesteninu
al brasna od heljde imas posvuda; od merkatora do zdrave hrane ;)

kasicu prelijes vodom, turis u mikrovalnu na 2 min i dodas
jogurt ili sta vec oces...

e, ovo sto prijavljujes sa klopom; smeta ovo, smeta ono...
po mom iskustvu to kod vecine ljudi nije fiksno
prije par godina imala sam problem s maldim lukom
mislim, obozavam ga, al pojedem par zalogaja i ocu da riknem...
kasnije je samo od sebe prestalo
sreca moja : )))

A ko treba da se pokrene?`

Inace da ostali znaju, islo moje dete na dorcol i na vracar, rekli joj da nema mesta. za ostalo ne znam. Eto ti izgovor koji si trazio.

Ko treba da se pokrene?verovatno onaj ko ima viska kg..a mesta jesu ogranicena i treba zvati redom ima 10ak lokacija..danas su u knezu bili..a meni ne treba izgovor vec vama..mozes i sama bez njih da se aktiviras

Pa mislim, ne razumem...svo vreme pricamo o prvenstveno o ishrani, ne o dijeti, trazim savet kako da ukombinujem jer imam problem...i onda dodje dzordzi da mi kaze da ko hoce nadje nacin, i predlaze mi ples.

Izem ti savet.

I da, u redu je...shvatam da pises a ne trudis se ni malo da se ukljucis i mozda zaista das konstruktivan savet, ako ga imas

E aj ne lupetaj..jel umes bar procitati naziv teme..jesi ti ovde neka dezurna pa ces da usmeravas temu sta?pazi jos podebljala ne o dijeti..bozeeee

Ako nisi znao, dijeta je naziv za svaku promenu nacina i rezima ishrane.

Ili balansiranje ishrane nema veze sa ovom temom?

Ja imam pravo da pitam sta hocu, a ti ako smatras da spamujem temu, imas trouglic na koji samo treba da kliknes

Jes nemam pametnija posla..nego si povrsna kad kazes da aktivnost ne treba uvrstiti u dijetu..da bas ti to rekla izjavom gore

Ne, nego ti citas onako kako ti hoces.
Aktivnost kod mene postoji, rasporedjena i uskladjena sa savetom fizijatra.
Svi mi znamo sta treba da radimo...jedi male obroke, bareno povrce i meso salate, pij zeleni caj, trci, radi, vezbe, pij tecnosti...bla, bla.

Samo neke stvari moraju da se prilagode prema zdravstvenim mogucnostima.
Niko ovde nije pao s marsa, pa da ne zna sta treba.

Aha a ti kazes to jer sam ja nesto napisao jel..ti se mozes praviti pametna a kad ja nesto napisem onda sve mi to vec znamo..pa dobro onda nek se zakljuca tema posto TI sve znas sto ja kazem.

More, pisi sta hoces :lol: :lol: :lol:
Ali ne samo ja, svi na forumu znamo sta ces ti da napises na temi o dijeti. Uvek je isto :D

Obracas se licno ljudima i optuzujes ih naslepo da traze izgovore a ne citas sta pisu i koji im je problem, i onda hoces da se tvoje misljenje specijalno uvazava.
Samo teraj dalje, ja nemam nameru da se vise pravim pametna ( :lol: ) Sto se mene tice diskusija je zavrsena.

• Podržavam
Reactions: Tol
More, pisi sta hoces :lol: :lol: :lol:
Ali ne samo ja, svi na forumu znamo sta ces ti da napises na temi o dijeti. Uvek je isto :D

Obracas se licno ljudima i optuzujes ih naslepo da traze izgovore a ne citas sta pisu i koji im je problem, i onda hoces da se tvoje misljenje specijalno uvazava
.
Samo teraj dalje, ja nemam nameru da se vise pravim pametna ( :lol: ) Sto se mene tice diskusija je zavrsena.

Koji si ti komplexas kad trazis potporu za laz..ti se meni obracas licno a necu traziti da mi nadjes gde sam se ja nekome licno ikad obratio jer to ne postoji

drage moje, čitam redovno i nemam šta da napišem. Osim da one trikove što je Koto postavila link (http://www.scribd.com/doc/51214166/T...za-mrsavljenje) treba stvarno da odštampam, uramim i proglasim svojom biblijom. Sve ja to znam, ali treba i da se pridržavati, a zaista nisu teška pravila.
Ja sam juče imala dan odmora od zdrave hrane. (kao da se inače hranim kako treba). Prosto su mi dosadile te kašice (ovsena) i šejkovi (herbalajf) za doručak. Zaželela sam se pravog vojvodjanskog klasičnog doručka: kobasica, slanina (a imam domaće), feta sir, hleb (domaći polubeli) i ono dozvoljeno koje uz ovo nedozvoljeno dobija sasvim drugu dimenziju - paradajz, paprika, luk, krastavac...
Danas sam se opet vratila kašicama. I ponovo po ko zna koji put rešila da se obuzdam uveče. Meni je samo to problem. "Samo to" i poništim ceo dan discipline. Uvek pišem jedno te isto... Za ručak će biti šampinjoni verovatno u obliku nekog gulaša, jer će biti glavno jelo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back