Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isto i kod mene, moram da smazem cok. bananicu..ili taj mali Kit Kit.
Vazdusasta, a gde kupujes te tanko secene bajadere?

Kupujem ih u Idei mada sam poprilicno sigurna da ih ima i na drugim mestima po gradu...pisem proizvodjaca ujutru...skroz su sveze a toliko malecne da prosto moras da odvojis kako ne bi uzela dve...ja volim puno bajaderu jer mi mirise na domaci kolac te mahom nju sada uzimam

ej, došla sam da vam kažem moje najnovije iskustvo sa anticelulit mazalicama
dakle, još prošle godine žena, koja je frik u brobi protv celulita i super izgleda i sve, kaže meni da kupim konjsku mast, onu crvenu, neka nemača8ka marka, da je mešam sa bršljen gelom obavezno, da to utrljavam svako veče, masiram (ili ako treniram ili trčim, šetam), da se uvijem u foliju i držim minimum tako 20 minuta, rezultati su ludi
i ja to pokušala, radim to već nekih desetak dana (možda malo više ili manje, kada sam kod kuće mažem se uveče, a ako idem u duge polubrze šetnje namažem pre šetnje) i stvarno primećujem razliku baš vidnui, skoro da nemam više celulita, prosto mi je nevrovatno, jer sam se pre nešto više od 10 dana gledala i baš smorila
e sad ne znam da li je od toga, ok jesam poslednja dva meseca baš vodila računa o ishrani, pijem dosta vode i zelenog čaja ali tek sada primećujem rezultate vidno baš, pu pu pu da se ne ureknem
eto...

Poslednja izmena:
Ej Tara, super :)
Mislim da masaže i ta pakovanja moraju da pomogu, sad više ili manje u zavsnosti od kreme
koju mažemo i naravno koliko vodimo računa.

Ja doručkovala musli, pa popila ceđenu narandžu. Za užinu sam samo prepekla parče tost
hleba, i na njega stavila sitno naseckan paradajz, beli i crni luk, malo maslinovog ulja i aćeto.
Kao neke bruskete sam pravila pa sam jedan pojela.

Za ručak dinstam meso u dosta povrća, pa će biti jedna porcija toga.

Kupujem ih u Idei mada sam poprilicno sigurna da ih ima i na drugim mestima po gradu...pisem proizvodjaca ujutru...skroz su sveze a toliko malecne da prosto moras da odvojis kako ne bi uzela dve...ja volim puno bajaderu jer mi mirise na domaci kolac te mahom nju sada uzimam

Vazi :)

Tara
super vesti :ok: :worth:
Bas cu da probam jednom tu kombinaciju.

Ja sam jutros dala sebi oduska i kupila pastetu sa sirom :rumenka:

Za rucak pasulj....za veceru ne znam sta cu...

...ja danas za dorucak nes kafa sa cistim mlekom, posle toga banana....
...rucak jedna snicla na teflonu, malo dinstane sargarepe, mladi luk, rotkvice i parce crnog tost hleba....
...ni ja nemam pojma sta cu za veceru, a kupila sam neku pastetu sa sampinjonima, da probam kakva je....

...sad cu da pijem kaficu...:)

...ea, danas sam se nasetala, i naradila..tako da se nadam da ce i to dati bar nekog efekta....

..sutra opet merenje...

ej, došla sam da vam kažem moje najnovije iskustvo sa anticelulit mazalicama
dakle, još prošle godine žena, koja je frik u brobi protv celulita i super izgleda i sve, kaže meni da kupim konjsku mast, onu crvenu, neka nemača8ka marka, da je mešam sa bršljen gelom obavezno, da to utrljavam svako veče, masiram (ili ako treniram ili trčim, šetam), da se uvijem u foliju i držim minimum tako 20 minuta, rezultati su ludi
i ja to pokušala, radim to već nekih desetak dana (možda malo više ili manje, kada sam kod kuće mažem se uveče, a ako idem u duge polubrze šetnje namažem pre šetnje) i stvarno primećujem razliku baš vidnui, skoro da nemam više celulita, prosto mi je nevrovatno, jer sam se pre nešto više od 10 dana gledala i baš smorila
e sad ne znam da li je od toga, ok jesam poslednja dva meseca baš vodila računa o ishrani, pijem dosta vode i zelenog čaja ali tek sada primećujem rezultate vidno baš, pu pu pu da se ne ureknem
eto...

Pa, daj i nama reci koja je to marka, sto si takva. :mrgreen: I koji brsljan gel?

pa dobro, rećiću vam : P
bršljen gel je onaj najobičniji, kupljen u liliju još prošle godine, narandžasto pakovanje
a ova mast, evo sada čitam krauterhof je marka, a on se zove pazo sad :
pfredebalsam
warmned extra stark

ja ga kupila u rodiću

Konačno sam kupila vagu :D i krenula na aerobik 3 puta nedeljno, samo što mi je to nekako malo (organizam se navikao i traži više), tako da ću od sledećeg meseca uplatiti za 4x nedeljno.

I ja sam viđala tu konjsku mast po Rodiću i Merkatoru, na pamet mi nije palo da je dobra protiv celulita :hahaha:

Čudesno voće koje "topi kilograme"
Blic - Pre 35 minuta
Egzotično voće, koje je dobilo ime "afrički mango", može da vam pomogne da izgubite oko šest kilograma za mesec dana. Afrički mango

Nakon što je dr Mehmet Cengiz Oz, jedan od najpoznatijih lekara u Americi, koji ima svoju emisiju, "The Dr. Oz Show", afrički mango nazvao "čudom medicine koje može da vam pomogne da vrlo brzo izgubite kilograme", za ovim proizvodom nastala je prava globalna pomama.

Afrički mango, jarko obojeno tropsko voće, uzgaja se samo u Kamerunu, a stotinama godina ga afrička plemena koriste kao lek za smanjenje holesterola.

Internet strane i forumi, prepuni su komentara kako je ovaj proizvod zaista uspešan, a pored toga, i klinička istraživanja su pokazala da je afrički mango prava stvar za one koji žele da brzo izgube kilograme bez nuspojava.

Istraživanja su pokazala da je afrički mango zaista pomogao muškarcima i ženama, da, u proseku, izgube oko šest kilograma za dvadesetosam dana.

Čudesno voće koje "topi kilograme"
Blic - Pre 35 minuta
Egzotično voće, koje je dobilo ime "afrički mango", može da vam pomogne da izgubite oko šest kilograma za mesec dana. Afrički mango

Nakon što je dr Mehmet Cengiz Oz, jedan od najpoznatijih lekara u Americi, koji ima svoju emisiju, "The Dr. Oz Show", afrički mango nazvao "čudom medicine koje može da vam pomogne da vrlo brzo izgubite kilograme", za ovim proizvodom nastala je prava globalna pomama.

Afrički mango, jarko obojeno tropsko voće, uzgaja se samo u Kamerunu, a stotinama godina ga afrička plemena koriste kao lek za smanjenje holesterola.

Internet strane i forumi, prepuni su komentara kako je ovaj proizvod zaista uspešan, a pored toga, i klinička istraživanja su pokazala da je afrički mango prava stvar za one koji žele da brzo izgube kilograme bez nuspojava.

Istraživanja su pokazala da je afrički mango zaista pomogao muškarcima i ženama, da, u proseku, izgube oko šest kilograma za dvadesetosam dana.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16273134

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10479762

... samo pretklinicke studije???

Poslednja izmena:
ma pozivaj se na koga oxes, gde ima da se kupi
daj 5 kila
kad je beg bio cicija
Nek bude 10 kg odmah :)

Devojke, moj dragi tacnije najdrazi vec cetvrti dan drzi Dr. Dukana i topi se. Kaze em nije gladan em jede ono sto voli a to je meso (uglavnom). Javljacu kako napreduje;)

E, ja htela to da počnem, ali nisam mogla da izdržim 2 dana bez paradajza i luka, a ne znam kako bih duže bez voća...
Posle koliko se uvodi voće, jer posle druge faze ili može i u toku?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back