Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
majo, imas super vezbe za u kući, ja sam ih tako godinu dana radila, i imalo je efekta a ne oduzimaju ti vremena mnoog, a i trbušnjaci su ti super, radiš ih kod kuće, i imaju efekta,ima baš dpsta vežbica, nadam se da si našla odgovarajuće: )

Ove sto sam ja nasla su zanimljive.Jos samo malo kondicije i super.:D

Ma zene,kako 30 gr da pojedete tih pahuljica, ja bez 100 gr i ne pochinjem.
Shta nije u redu sa mnom?
.

Ja sam dobila dijetu sa Instituta za endokrinologiju i tu pise da treba 50 grama pahuljica.Ja sam dodala malo pecenog suncokreta i seme lana.:)

pa da ;)
to sam tek sad shvatila.

jutros jela pahuljice sa mlijekom, napila se vode, u kaficu popila brusnicu, i sad jedem sushene brusnice.

60 kcal/ 100 gr, shto je super u odnosu na ostala sushena vocja. :)
a i da ne spominjem da mi je ukus fantazija.

I ja sam pahuljice i jednu jabuku.Za uzinu pola grejpfruta,jer imam neke velike od 400g:roll:

Meni su brusnice i sve od njih kiselo,ali moji ih obozavaju i samo grickaju.:confused:

Za rucak cu pirinac,tunjevinu i zelenu salatu...za uzinu posle zeleni caj

A gladnaaaaa sam :sad2:

svo suvo voće ima puno kalorija, 10 - 20 puta više nego sveže. Ono se preporučuje kao izvor energije i zdravija alternativa slatkišima. Ali ko želi da izgubi kilograme treba da bude oprezan i da ne preteruje..

Ne znam zbog čega žene drže dijetu i muče se, ja sam samo korigovala ishranu, pošto obožam slatko, morala sam da se rešim te bede.
Ali evo kako to ja radim, 2 sata u teretani i plivanje 1 sat.
Vrlo je važno da posle treninga ne sednete da jedete, jer će te u tom slučaju da ‚‚razvalite‚‚ frižider.Sačekajte barem sat vremena, iako osećate glad i imate utisak da tu glad ne možete da izdržite, najbolje je da za to vreme, da ne bi mislili koliko ste gladne, zasednete na forum, jer će vam to odvratiti pažnju i vreme brze prođe.:lol:
Znači umesto belog koristite integralni hleb,izbacite slatkiše skroz,ostalo kao i pre, hrana 3x dnevno i bez opterećivanja hranom,popijte zeleni ili čaj od mirođije (barem litar dnevno) i vežbajte što je više moguće, em što lepše izledate, em ste manje nervozne.;)
Voli vas i navija za vas,vaša Zvocava.:heart:

bolje nego +2,5
Ništa im ja ne verujem, moja Smokvičice. :)
Da silno žele, to im verujem, ali da mogu da skinu više
od ta 2,5 kila, e to im ne verujem. Danas skinu 2,5 a već prekosutra dodaju 3.
U prilog mojoj neverici govori njihov strah od istine - nema više fotkanja.

I ova slatka Lindica, kladim se da je već vratila svih 5 kila minusa koji je pominjala
ovih dana. Da nije, ona bi već ufotkala i poturila nam svoje impozantno dupence
pod nos. Rekla bi nešto kao: "Na, Kojote, najedi se!" : ))

Devojke pozdravljam vas :)
Merila sam se jutros, i dalje stojim na minus 5, što je dobro jer poslednje
dve nedelje nisam uopšte vežbala.
mislila sam da sam vratila bar kilogram.
stavila sam protezu, sad sam ružna Beti :lol:
Šalim se naravno.
Jače sam doručkovala, dva tosta, sa šunkom i kačkavaljem, ali narednih par
dana samo kašasto.

Devojke pozdravljam vas :)
Merila sam se jutros, i dalje stojim na minus 5, što je dobro jer poslednje
dve nedelje nisam uopšte vežbala.
mislila sam da sam vratila bar kilogram.
stavila sam protezu, sad sam ružna Beti :lol:
Šalim se naravno.
Jače sam doručkovala, dva tosta, sa šunkom i kačkavaljem, ali narednih par
dana samo kašasto.

He taj kačkavalj zameni mladim sirom jer ako tako nastaviš imaćeš 10 kila više nećeš ni primetiti.;)

oklen mi 3 sata? :evil:

Oklen i meni?:lol: To je samo izgovor.
Pa ne možeš odmah da ideš na 3 sata, teretanu počneš prvo sa sat vremena, pa posle povećavaš kad vidiš da ti sat vremena nije dosta.A tih sat vremena možeš da držiš i 3 meseca u zavisnosti od tvog fizičkog sklopa.
Najsmešnije su mi ribe koje dođu da bi kao oslabile a na glavnoj spravi se zadrže plafon 10 min.:zcepanje:..na ostalim su teški šou a neće ništa da pitaju...pa posle umesto da se zategnu liče na čudo:lol:...o ishrani neću ni da govorim.

Oklen i meni?:lol: To je samo izgovor.
Pa ne možeš odmah da ideš na 3 sata, teretanu počneš prvo sa sat vremena, pa posle povećavaš kad vidiš da ti sat vremena nije dosta.A tih sat vremena možeš da držiš i 3 meseca u zavisnosti od tvog fizičkog sklopa.
Najsmešnije su mi ribe koje dođu da bi kao oslabile a na glavnoj spravi se zadrže plafon 10 min.:zcepanje:..na ostalim su teški šou a neće ništa da pitaju...pa posle umesto da se zategnu liče na čudo:lol:...o ishrani neću ni da govorim.

cek cek paz vamo
radno vreme - 9 - 12 sati dnevno
+ kuca + dete + vannastavne aktivnosti
o muzu ne pricam on ume sam da se narani
na to dodaj jos 2 sata bar do prvog bazena

ja to vreme nemam pa nemam
a da manje spavam ne pada mi na pamet

a te fore ja sam super sega mega riba/frajer a vi ste gnjide samo se izgovarate - e na to se ne pecam
i sledeci put u teretani vezbaj i ne zveraj u druge

Što volim kad neko dođe na temu, ni ne pročita naša interna "pravila", naše dosadašnje režime,
ma ne pročita ni post koji citira a komentariše...

Dakle, pošto sam jutros jače doručkovala, sad njopam samo kašasto, malo krompir pirea, supu
i tako to... Ne mogu ništa drugo, jako mi je čudno da bilo šta žvaćem...

dorucak: ananas
ali mi je pao ko kamen
rucak: bareni brokoli i karfiol, pola parceta ovratnog beskvasnog ovsenog hleba gorak je do smrti
vecera: dinstana zelena boranija sa mirodjijom
al ne racunam viskic sa drugaricom posle posla

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back