Podrška za dijetu 3

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tebi treba dati orden narodnog heroja.🙂
Trcanje,sredjivanje stana,pravljenje rucka...i to sve prije polaska na posao?:eek:
I jos ustajes u pola sest,a ne bi trebalo.😀
Ма какви. Није то ништа обимно. Све је успутно.
Медуза је ту шампион.
Или оне жене са послом, кућом и 4 деце.
Ја сам такорећи сама.

Lunjo, drzim fige!!
i ja od jutros pocela sa dijetom, nw vredi vise
I isto moram rigorozno, samo cu ici na autofagiju
Danas dorucal ovsene mekinje u jogurtu sa bademom mlevenim, malinom i cia semenkama, valjda ce biti lepo, uzina banane, rucak belo meso i spanac
Nalivam se kirkolinom i molim boga ne umrem od gladi

Ovo sa tikvicama je odlicno, sto bogi kaze, ja napravim uvece, imam neki recept sa ig, ide bas malo brasna, palente ili npr mlevenog lana, bude tanko i super kada de ohladi.

Za dorucak mozes i humus sa plocicama ili npr tonus hlebom, uz to paprika sveza npr i neki sir lep
Msm nemam pojma
Ja cu svaki dan pisati ovde jelovbin jer mk je tako lakse…

За доручак ти је супер и пита од тиквица.
Рендане тиквице, јаја, мало соде или пзп и тек брашна да повеже а и не мора онда је као омлет из рерне. На пек папиру. И уз то кефир и парадајз рецимо.

Можеш и паприке пуњене сиром па печене у рерни на папиру.
То ти дође као лажна гибаница :mrgreen:
За сва лажна јела знате адресу :lol:

А шта фали и киселом купусу и чварцима. Без хлеба :mrgreen:
Ovu tvoju pitu od tikvica cu probati jednom, ali kao rucak. Zvuci dobro. Imam slican recept, samo sto se prze u ulju kao ustipci od povrca, a to onda vise nije malokaloricno.
Takve smese nisam nikada spremala u rerni. Na sta da obratim paznju?

Ovu tvoju pitu od tikvica cu probati jednom, ali kao rucak. Zvuci dobro. Imam slican recept, samo sto se prze u ulju kao ustipci od povrca, a to onda vise nije malokaloricno.
Takve smese nisam nikada spremala u rerni. Na sta da obratim paznju?
Па то и јесте слично. Само што твоје вадиш кашиком на загрејано уље а ово излијеш у тепсију и печеш.
Лично волим када је танко и хрскаво. Ја рендане тиквице не цедим од воде. Стављам кукурузно брашно, мало маслиновог и уместо соли намрвим неки сир. Треба да је густине као проја. Можеш посути сусамом или другим семенкама.
Е, да. Јако је фино и са белим луком.

Баш вплим те ствари, и правим на 100 начина. Волим и са патлиџаном, али њега сечем на коцкице, он је порознији- сунђерастији па прво направим смесу, са јогуртом или к. млеком и њега додам на крају пре него умешам снег од беланаца.
Може и да се не муте јаја посебно, али је овако ваздушастије.

sinoc sam bila bas gladna,
jedva sam izdrzala

onda sam ustala u toku noci i pojela krisku pite, hbg, ali dobro, opet sam jela malosveukupno

danas za dorucak gibanica i kiselo, uzina mekinje i jogurt i banana, rucak curece cufte iz rerne i zelena salata

Danas za prvi doručak kaša, za užinu narandža, za drugi doručak kriška finskog hleba sa urnebesom. Ručak paradajz čorba i parče pite sa sirom i prazilukom. Jedan UH dan.
Za sutra kupila heljdu, vrago @Tonci Provala kako je praviš? Je l potapaš ili ne mora?
ne potapas nista
malo je preprzis na suvo i onda nalijes vodom
spustis temp i pustis da se skuva
treba joj 20tak min
kao rizi recimo
bice fina i mekana

naravno, kupila si oljustenu heljdu?

Када је моја мама пре 100 година купила ону глупост, оне ГМО сојине шницле, па их није потопила да омекшају него поховала тај камен :lol:
ma to nema veze jedno s drugim
samo je bitno da kupis oljustenu heljdu jer nisi perad ni maja volk 😆

Back