Podrška za dijetu 3

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako je glupo kad ti neko kaže kao, pojedi to, od toga se nećeš ugojiti. Sve što se jede, od toga se goji. Samo od nečega manje, od nečega više.
Многе жене се зезну јер једу и своју порцију и оно што је остало иза деце јер им жао да баце.
То нисам себи дозвољавала. Или поједем само своје или дам њему, па поједем што он није. Али то ретко јер му нисам ни трпала. Боље сипати 5 пута по мање па појести него гладно натрпати па бацити или јести на силу.

Da podignem temu. Uputila se u lošem pravcu. Ugojila sam se skoro 2 kg, jutros malo ispod 74 kg. Sve je to i dalje u redu, ali moram da se zaustavim i vratim na staro. Razlog - jela sam na nervnoj bazi pa sigurno jedno dve sedmice, bez reda i poretka. I dobila opet napade gladi. Pokušaću da jesen i zimu završim na pristojnoj kilaži i da ne pokvarim ovo što sam postigla. Uz malo kontrole, uspeću. Bitno mi je samo da ponovo uvedem u red moj problem sa večerom. Ostalo je lako.

S obzirom na to da se već 7 dana ne osećam baš dobro, i da jedem sve što se jesti može, nije ni loše. 73 kg. Kako ne znam, ali dobro je. Zadovoljna sam. Nije kao da sam sada u stanju da mislim o liniji, ali dobro je sve u svemu. Nisam se značajno ugojila. Rođendan, pa ide slava, ali nadam se da neću pokvariti sve dobro što sam postigla.
Dok ne ozdravim sasvim moram jesti. A nije kao da se odričem i inače kad nešto slavimo.
To što se držim na istom treba da zahvalim punom energetskom trošenju, jer ja dnevno prosto gutam kalorije, a ne znam kako. Tako mi piše. Jedem koliko sam gladna doduše.
Moj cilj je da u januaru, kada će biti godinu dana od kako sam uvela sebi nešto drugačije navike, budem na ne više od 75 kg, i ostanem na zdravom bmi.
Na moju visinu od 175 cm to je onako knap. Lekari su mi rekli da je ta težina prihvatljiva za moje godine.
Za sad se držim.
Moram naći motiv da povedem računa u tome kako sada lepo izgledam u odeći. Moram.

:mrgreen:
FEOD9ZwX0AA_lpd

Meni je moja vaga veliki prijatelj.
Za izbalansiranu težinu i zdravu liniju najbitnije je balans između unosa i potrošnje i redovni obroci.
Poslednjih 6 meseci imam istu kilažu i nisam se ugojila, variram na 72-73 kg, dvoje pantalone su mi velike.
Mogu da zahvalim što jedem kako hoću jer se tokom dana potrošim, a prestala sam da budem alava, jedem koliko sam gladna i ne jedem ništa kad nisam gladna makar to bio rafaelo lično.
A evo i moje prosečne potrošnje

Prilozi

• Screenshot_20211117-212610.png
    Screenshot_20211117-212610.png
    94,8 KB · Pregleda: 24
Pošto vidim da ste sve čvrstog karaktera i još čvršćih gujica, rešila sam da pokrenem novi ciklus uzaludnog stremljenja ka nedostižnom, u mom slučaju -10, džabe sam krečila, vraćam se na početak.

Elem, treba mi podrška, mislim ok, ali brate slatki više od svega potrebne su mi ideje!

Zamislila sam ovako:
Doručak - obiman ili dva manja
Užina - voće
Ručak bez leba oko 16h.
Eventualno kis mleko ili kriška mladog sira za večeru, ako zagusti, i to je to.

Ne vredi drugačije, nisam karakter, moram il sve il nikako.

Potrebne su mi ideje šta da nosim na posao.
Danas i sutra mi je isti: 2 barena jaja, kriška mladog sira, kašika ajvara i kriška nekog finskog hleba.
U sredu sam mislila ovsenu kašu + krišku f hleba sa krem sirom, npr.
U četvrtak vrv tunu sa mex mešavinom.
I šta ću onda u petak?

Ručak je danas i sutra grašak i pileće belo.
U sredu paradajz supa i gibanica.
Za dalje ćemo videti, ja neću da zakeram, mama kuva i ugl je prilagođeno mom klincu i njoj.

Pokušaću da napravim neki koncept kao mediteranska ishrana, al bez večere, dajte ideje por favor :lol:

Pošto vidim da ste sve čvrstog karaktera i još čvršćih gujica, rešila sam da pokrenem novi ciklus uzaludnog stremljenja ka nedostižnom, u mom slučaju -10, džabe sam krečila, vraćam se na početak.

Elem, treba mi podrška, mislim ok, ali brate slatki više od svega potrebne su mi ideje!

Zamislila sam ovako:
Doručak - obiman ili dva manja
Užina - voće
Ručak bez leba oko 16h.
Eventualno kis mleko ili kriška mladog sira za večeru, ako zagusti, i to je to.

Ne vredi drugačije, nisam karakter, moram il sve il nikako.

Potrebne su mi ideje šta da nosim na posao.
Danas i sutra mi je isti: 2 barena jaja, kriška mladog sira, kašika ajvara i kriška nekog finskog hleba.
U sredu sam mislila ovsenu kašu + krišku f hleba sa krem sirom, npr.
U četvrtak vrv tunu sa mex mešavinom.
I šta ću onda u petak?

Ručak je danas i sutra grašak i pileće belo.
U sredu paradajz supa i gibanica.
Za dalje ćemo videti, ja neću da zakeram, mama kuva i ugl je prilagođeno mom klincu i njoj.

Pokušaću da napravim neki koncept kao mediteranska ishrana, al bez večere, dajte ideje por favor :lol:
А да ти Квинси пошаље свој јеловник?
Или још неко ко је контактирао нутриционисту. Због идеја.

Možda ovas il ječam il int pirinač sa bukovačama?
I još hrpu neke salate pored.
Bitno mi je da može da se jede nepodgrejano.

А да ти Квинси пошаље свој јеловник?
Или још неко ко је контактирао нутриционисту. Због идеја.

Pa vidiš kako sam suptilna, digla sam temu iz mrtvih bre :lol:

За доручак ти је супер и пита од тиквица.
Рендане тиквице, јаја, мало соде или пзп и тек брашна да повеже а и не мора онда је као омлет из рерне. На пек папиру. И уз то кефир и парадајз рецимо.

Можеш и паприке пуњене сиром па печене у рерни на папиру.
То ти дође као лажна гибаница :mrgreen:
За сва лажна јела знате адресу :lol:

А шта фали и киселом купусу и чварцима. Без хлеба :mrgreen:

Možda ovas il ječam il int pirinač sa bukovačama?
I još hrpu neke salate pored.
Bitno mi je da može da se jede nepodgrejano.
heljda bejbi heljda kuvana
ili riza ili kinoa
kao baza
i nasjeckas povrce tipa mrkvu na froncle,
krastavac, kupus, rotkvice... papriku...
edadame, karfiol kuvani...susam, djumbir kiseli
od proteina moze avokado s limunovim sokom ili riba tipa lososa dimljenog, piletine grolovane
dimljeni tofu grilovan...
preliv napravis od mjesavine majoneze i sirache
dodas i malo soja sosa

tj poke bowls razne sebi pravis i kombiniras

a heljda ti je zakom za to sto ti oces

inace, ja se polako dovodim u normalu
tako sto vise ne jedem na poslu
ne vrijedi meni drukcije, a znam
sve znam

За доручак ти је супер и пита од тиквица.
Рендане тиквице, јаја, мало соде или пзп и тек брашна да повеже а и не мора онда је као омлет из рерне. На пек папиру. И уз то кефир и парадајз рецимо.

Можеш и паприке пуњене сиром па печене у рерни на папиру.
То ти дође као лажна гибаница :mrgreen:
За сва лажна јела знате адресу :lol:

А шта фали и киселом купусу и чварцима. Без хлеба :mrgreen:
totalno mi je radnim danom ujutro pravljenje razljevaka s tikvicama prioritet :lol:

ja izlazim oko pola devet i to jedva
nekad puzeci s tamnim naocarama
sto tamnijim
ko za varenje
i uvijek molim da ne zakazuju s dizajnerima sastanke prije 11 jer to nije realno
nekad mi i upali ?

znaci, fuj.

Izađem pre sedam, sednem u auto, pokupim malog od palube, vozim na poso i to sve pre prve kafe.
Zato legnem evo u devet, onda normalno da ne večeram al želim čestit doručak kao i svaki drugi pristojni hobit ?

И ја крећем у 20 до 9 ако не идем у Лидл пре :lol:
Устајем у пола 6, зуби, патике, кеј, туширање, средим стан ако имам шта, некада направим ручак некада не и на посао. Живео мали НС :lol:
Добро, сада не трчим. Али ћу кренути опет ускоро.

I ja ću krenuti na trčanje kad malo otopli, taj jutarnji termin je jedini kada mogu, dok njih dvojica dođu sebi ja se već vratila
Ја увече волим да се дружим, гледам филм, читам... Једем :lol:
Највише волим увече да једем.
Што ујутру вежбам- вежбала сам.
Увече може шетња, али то не рачунам.

И ја крећем у 20 до 9 ако не идем у Лидл пре :lol:
Устајем у пола 6, зуби, патике, кеј, туширање, средим стан ако имам шта, некада направим ручак некада не и на посао. Живео мали НС :lol:
Добро, сада не трчим. Али ћу кренути опет ускоро.
Tebi treba dati orden narodnog heroja.🙂
Trcanje,sredjivanje stana,pravljenje rucka...i to sve prije polaska na posao?:eek:
I jos ustajes u pola sest,a ne bi trebalo.😀

Back