Podrška za dijetu 3

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pala tema na drugu stranu. :zeek:
Ja sam se ugojila 1,5kg, i krajnje je vreme da se vratim na prethodni režim.
Nije što sam se ugojila kilogram i po, nego što je sve otišlo, a gde drugo, nego u stomak. Juče sam sa drugaricom bila u Inđiji, švrćkale smo po gradu, i ništa mi se nije dopao moj odraz u ogledalu. :evil:
Nemam klimatizovanu kuću, i ne mogu da vežbam po ovim vrućinama. Valjda će i da zahladi, pa da nastavim gde sam stala.

Ja sam pocela u cetvrtak opet da vezbam, posle 2 nedelje plandovanja i nerada, naravno imam upalu.
Ali ajde, valjda cu brzo u stos, imam dobar tempo a lepo se i rucka hehehe

Prilozi

• 20210806_131353.jpg
    20210806_131353.jpg
    88,2 KB · Pregleda: 35
  • Podržavam
Reactions: Em.
Dijete treba da ostanu u prošlosti, naučnici sada kažu sledeće:

Za Dejvida Bejnbridža, biologa sa Kembridž Univerziteta, više je nego jasno da žene sa naglašenim oblinama rađaju inteligentniju decu.

Nesvesno, od pamtiveka, muškarci su više bili skloni takvim ženama jer su njihova deca bila jača i pametnija i samim tim su imala više šansi da prežive.

Vreme je da se ova podrška zaključa, i da se otvori tema za gojenje.:think:

Izvor vesti, Krstarica.

Po običaju, ja sam najgora od sve dece. Jedino da se ljubinka vrati, pa da mi napravi konkurenciju.
Jutros na vagu, hop - 80,6kg. :evil: Pa nećemo tako.
Ne znam šta me tera da uveče jedem kao provaljena. Nešto podsvesno, ali ne znam šta. I baš sam zaglibila. Ponavljam isti obrazac iz dana u dan.
Dobila sam šlauf oko kukova i veći stomak. I pod hitno moram da prestanem da žderem.

Pa nisi, i ja sam.
Ugojila sam se 2 kg i sad opet imam preko 75.
Kao budem dobra cele nedelje i onda za vikend sve userem :lol:
Ali odustala sam od zmijskog tela na plaži, ako do iste i dospem uopšte ove godine, ali ne mogu po ovim vrućinama da se trudim, mnogo lakše mi ide kad su manje temperature.

Rešila sam da idem posle go kod nutricioniste, samo mi treba neki proveren u NSu.

Pa nisi, i ja sam.
Ugojila sam se 2 kg i sad opet imam preko 75.
Kao budem dobra cele nedelje i onda za vikend sve userem :lol:
Ali odustala sam od zmijskog tela na plaži, ako do iste i dospem uopšte ove godine, ali ne mogu po ovim vrućinama da se trudim, mnogo lakše mi ide kad su manje temperature.

Rešila sam da idem posle go kod nutricioniste, samo mi treba neki proveren u NSu.
a legenda kaze da ima ljudi koji manje jedu kad su velike vrucine :malav:
ja ne poznajem takve :lol:
mene leti zapravo alkohol unisti, obozavam te proklete koktele, a to je gore nego da sam se najela ko prase uvece :(

a legenda kaze da ima ljudi koji manje jedu kad su velike vrucine :malav:
ja ne poznajem takve :lol:
mene leti zapravo alkohol unisti, obozavam te proklete koktele, a to je gore nego da sam se najela ko prase uvece :(
Dive, em, bogomoljka, zendeli su te koje ne mogu da jedu po vrućinama.
Ja vala jedem za sve pare, bez obzira na vremenske uslove. Sreća moja, te ne konzumiram alkohol.

Po običaju, ja sam najgora od sve dece. Jedino da se ljubinka vrati, pa da mi napravi konkurenciju.
Jutros na vagu, hop - 80,6kg. :evil: Pa nećemo tako.
Ne znam šta me tera da uveče jedem kao provaljena. Nešto podsvesno, ali ne znam šta. I baš sam zaglibila. Ponavljam isti obrazac iz dana u dan.
Dobila sam šlauf oko kukova i veći stomak. I pod hitno moram da prestanem da žderem.
Setila sam se Ljubinke jer i ja kao od danas "drzim" dijetu;)
Nadam se da ce da pogleda ovde i da joj urucim jedno:heart:

Tvoj trener je pametan covek...Isto govori I moj otac, doduse, on vezuje I za sport...da je najzdraviji onaj sport koji nam nije mucenje, koji radimo sa lakocom.
Meni se svidelo kod Kastanede, Ucenje Don Huana, valjda bese. Elem, tip treba da nadje savrseno mesto u jednoj prostoriji I sav se namucio, nema sta nije probao I na kraju je zaspao bez ikakve nade.
Ode kod samana I preprica mu neuspeh a saman mu kaze da je njegovo savrseno mesto prostor koji ga je opustio dovoljno da moze da zaspi. Sve sto je na muku pukne pre ili kasnije.

Prirodno imam nesto sala na butinama I zadnjici. Skidanje tog, realno malog viska, oduzima previse energije a prouzrokuje fokus koji ne volim da imam. Ubedila sam sebe da mi nista ne fali I svi srecni. To je mali, podnosljiv visak ali sto ga vise gledam to on ruznije raste.

Back