Podrška za dijetu 3

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Неки људи стварно воле да једу, уживају у томе, и једу много и често
Неки једу квалитетно, а мало.
Неки једу да би преживели.
Неки кад су под стресом.
Сви смо различити.
И код сваког пали другачија дијета, али основно је уздржавање од хране кад ти се највише једе, чак и када ниси гладан.
Домаћица је била врло успешна у томе док ду резултати били видљиви голим оком..
Сада је период стагнације, разочарала се, јер и даље је на дијети и вежба, а резултати су занемарљиви.
И то је окидач, притом жена воли да једе.
Али, за мене је она и даље пример особе која је успела, јер изгледа одлично и није вратила килажу, већ је одржава, што је такође велики успех.

Неки људи стварно воле да једу, уживају у томе, и једу много и често
Неки једу квалитетно, а мало.
Неки једу да би преживели.
Неки кад су под стресом.
Сви смо различити.
И код сваког пали другачија дијета, али основно је уздржавање од хране кад ти се највише једе, чак и када ниси гладан.
Домаћица је била врло успешна у томе док ду резултати били видљиви голим оком..
Сада је период стагнације, разочарала се, јер и даље је на дијети и вежба, а резултати су занемарљиви.
И то је окидач, притом жена воли да једе.
Али, за мене је она и даље пример особе која је успела, јер изгледа одлично и није вратила килажу, већ је одржава, што је такође велики успех.
Da,i dalje me motiviše bez obzira što se sad tako osjeća .

Joj cure, sada ste me baš raznežile. Vidite me skroz drugačije nego što ja sebe vidim.
Meni sada malo fali i podrška okoline. Počev od porodice, mame, kuma, najbolje drugarice... Svi su u fazonu "šta hoćeš više, izgledaš odlično, potrudi se da to ne pokvariš"... Ja bih možda i stala da ima još malo prostora za mršavljenje. Ali ima mnogo. Realno, mogla bih da imam još 10kg manje, i da ne budem ni blizu mršavog.
Ništa. Pažljivo čitam šta mi pišete, trudim se da usvojim neke nove navike, da poslušam nešto od toga, da pronađem rešenje. Tu sam, tu ste, čitaćemo se još. :heart2:

Домаћице, дозволи свом организму да се привикне на овакво стање, гледај да не добијаш на тежини, а онда за пар месеци крени поново са дијетом, видећеш да ће бити резултата као првог пута.
Дај свом мозгу и телу мало времена и одушка...

Joj cure, sada ste me baš raznežile. Vidite me skroz drugačije nego što ja sebe vidim.
Meni sada malo fali i podrška okoline. Počev od porodice, mame, kuma, najbolje drugarice... Svi su u fazonu "šta hoćeš više, izgledaš odlično, potrudi se da to ne pokvariš"... Ja bih možda i stala da ima još malo prostora za mršavljenje. Ali ima mnogo. Realno, mogla bih da imam još 10kg manje, i da ne budem ni blizu mršavog.
Ništa. Pažljivo čitam šta mi pišete, trudim se da usvojim neke nove navike, da poslušam nešto od toga, da pronađem rešenje. Tu sam, tu ste, čitaćemo se još. :heart2:
Ја бих на твом месту, не знам колико имаш простора због обавеза, али некако углавила ујутру рано или увече касније, кад није претопло, брзо ходање. ОК су вежбе, супер, али кардио тренинг бар 3х недељно. Сава те толико подржава, верујем да би ишао са тобом. То би, скоро сам сигурна, променило реакцију организма.

Doruckovala sam mladi sir, paradajz, krastavqc, onda jela lubenicubi borovnice, pila limunadu, rucala grcku salatu j veceracu lubenicu, ako budem gladna bas jescu povrce presno
Sutra cu grilovati bukovace i tikvice za rucak a prekosutra belo meso sa tikvicama
A nakosutra cu picu i cevape i sladoled osecam :lol:

Ovde ima i sene to si možda preskocila, meni ona ne prija ali u ovom čaju ne izaziva bolove i “zavijanja” u stomaku a savršeno čisti.
ja sa tim ``ciscenjem`` nemam problem, naprotiv posto mi digestivni sistem radi kao pticama
ali imam to nakupljanje tecnosti u nogama
tanki su mi zglobovi, ali imam onaj osecaj kao da nosim kese pune vode sa sobom
treba mi neko dobro ciscenje limfotoka

Postoji jos jedna stvar koju bas niko nije pomenuo: alkohol.
Neverovatno je koliko cak i male doze alkohola goje. Imam 178 visine i godinama sam odrzavao kilazu na nekih 82-84 kg. Zadnjih 9 meseci nisam popio ni kap alkohola, prestao sam iz neke vrste opklade, i za 6 meseci sam spao na 74 kg. Izvrsio sam sve moguce analize, zdrav sam kao dva štajerska konja, jedem poprilicno a kilogrami su se zakucali na 74 i to je to. Verovatno mi je 74 kila neka prirodna kilaza koju bih imao sve ove godine da nikad nisam pio nista.
Dakle, cak i povremena casica menja hemiju u organizmu, nisam ja jedini primer ovakve transformacije, razmislite i o tome.

Ja ne pijem nikakav alkohol. Zato tamanim hranu, noge od stola ću pojesti jednog dana.
Ne vežbam nedelju dana. Istovremeno su mi se desili moler, pun vikend torti i svekrva na korak od dijabetičarske kome. :sad2:
Jela sam kada i šta stignem. Jutros sam stala na vagu, i imam zadovoljavajućih 78kg.
Otpustila si pritisak i tijelo je počelo samo o sebi da vodi računa.

Mozda nam leto prija...I ja sam se izduzila a cak nisam ni pazila posebno. Nekad hoce a nekad nece.
Klasično, nisam jela nocu, alkohol nista, hleba malo, cokoladu slabo, ostalo normalno...verovatno cu do odmora tako nastaviti...mada sam danas obrstila kolac sa visnjama...zavodljivo je mirisao.

Ja posle 3 nedelje nevežbanja, i odsustva discipline po pitanju hrane, imam isto kg i isto izgledam kao kada sam vežbala i pazila šta jedem.
Nadam se da ću od nedelje nastaviti sa vežbanjem, a i povesti računa o hrani, jer pitanje je dana kada ću početi da vraćam kilograme.
Pa to meni izgleda u redu. Malo si se odmorila od discipline,nisi dobila kilograme. Sad kad kreneš vjerovatno će ići lakše.

Back