dive
Legenda
- Poruka
- 61.252
joj meni laksativ ne trebaovo gore ti je kombo diuretici i laksativi
bice to zabavno iskustvo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj meni laksativ ne trebaovo gore ti je kombo diuretici i laksativi
bice to zabavno iskustvo

pa jeR citas ti sadrzaje tih cajeva : ))))joj meni laksativ ne treba![]()
pa citam, ali se zadrzim na onom sto meni treba - diuretik i dostapa jeR citas ti sadrzaje tih cajeva : ))))

a nije dosta...dobijes i bonuspa citam, ali se zadrzim na onom sto meni treba - diuretik i dosta![]()
Mislim da si pod prevelikim pritiskom zbog cilja koji si postavila i ne ide kako si zamišljala. Opusti se i ne nerviraj se zbog jedne noći. Neće te niko kazniti ako si nešto pojela van propisanog.Bravo tara.
Ja sam sinoć upropastila jednu solidnu nedelju.
Moj pakao se nastavlja.

Pa nemoj da ti bude krivo. Ne može se živjeti pod velikom strogoćom naročito prema sebi. Postići ćeš svoj cilj,malo ranije ili kasnije kao da je važno.Nemam pare za terapeuta. Dok ih ne pronađem.
Tako nisam mogla ni da vežbam, ni da kupim rekvizite za vežbanje, pa sam sve to uradila.
@zendeli ne nerviram se, samo mi je krivo.
A sta pojedes tacno.Nemam pare za terapeuta. Dok ih ne pronađem.
Tako nisam mogla ni da vežbam, ni da kupim rekvizite za vežbanje, pa sam sve to uradila.
Al vrtis se u krug, krivo ti je, a opet ces za 3 dana napasti sve sto.šuška.... pomozi sebi. Nr zbog kilograma, vec zbog svog misljenja o sebi.Nemam pare za terapeuta. Dok ih ne pronađem.
Znaš li ti čime se ja bavim?A sta pojedes tacno.
Kod mrnr npr u spajzu nema nista sada.
Mogu da ustajem i 20 puta, dzaba, nema.
Znaci, nemoj kupovati svasta u radnji i kriti po spajzu. To pod 1. Izbegavaj dabuopste i imas namirnice koje te mame u blizini
Nisam bila gladna, bar ne u tom smislu da mi je bio prazan želudac.Mislim da je jako bitno ne pregladneti, kasnije pukne brana i jede se bez kontrole. Nikada se ne sme biti jako gladan, čak ni kada se drži dijeta.
To onda ne znam, nemam takvo iskustvo.Meni stomak diktira glad i sitost.Nisam bila gladna, bar ne u tom smislu da mi je bio prazan želudac.
Oči su mi gladne, um, ne telo.
Pa znam ali mislila sam da imas sta ti treba za rad, da to ne dirasZnaš li ti čime se ja bavim?
Ako znaš, kapiraš da je to što si navela pod 1 nemoguće.
Ako ne znaš, nije ni bitno.
Znaš li ti čime se ja bavim?
Ako znaš, kapiraš da je to što si navela pod 1 nemoguće.
Ako ne znaš, nije ni bitno.
Mada kad se setim da si jela hleb sa majonezom, to nije hrana za oči. Možda mi se tako čini jer ne volim majonezMoras da prekines sa samoprekorom. On te vodi u to da ces umjesto sto si sinoc jela sta mislis da ne treba, ruzeci sebe doci do toga da ces i da uzinas i rucas i veceras slatko pod parolom 'neka ide sve do vraga'.Nisam bila gladna, bar ne u tom smislu da mi je bio prazan želudac.
Oči su mi gladne, um, ne telo.
То им је био осећај ужитка, благостања,... Који је временом, како су људи имали више, а алат делимично одмењивао човека, постајао и свакодневица. Култ хране, као нешто битно.