Podrška za dijetu 3

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemam pare za terapeuta. Dok ih ne pronađem. :malav:
Tako nisam mogla ni da vežbam, ni da kupim rekvizite za vežbanje, pa sam sve to uradila.
@zendeli ne nerviram se, samo mi je krivo.
A sta pojedes tacno.
Kod mrnr npr u spajzu nema nista sada.
Mogu da ustajem i 20 puta, dzaba, nema.
Znaci, nemoj kupovati svasta u radnji i kriti po spajzu. To pod 1. Izbegavaj dabuopste i imas namirnice koje te mame u blizini

Nemam pare za terapeuta. Dok ih ne pronađem. :malav:
Tako nisam mogla ni da vežbam, ni da kupim rekvizite za vežbanje, pa sam sve to uradila.
@zendeli ne nerviram se, samo mi je krivo.
Al vrtis se u krug, krivo ti je, a opet ces za 3 dana napasti sve sto.šuška.... pomozi sebi. Nr zbog kilograma, vec zbog svog misljenja o sebi.
Da ne bi imala taj osecaj krivice, ajde bice to ok

A sta pojedes tacno.
Kod mrnr npr u spajzu nema nista sada.
Mogu da ustajem i 20 puta, dzaba, nema.
Znaci, nemoj kupovati svasta u radnji i kriti po spajzu. To pod 1. Izbegavaj dabuopste i imas namirnice koje te mame u blizini
Znaš li ti čime se ja bavim?
Ako znaš, kapiraš da je to što si navela pod 1 nemoguće.
Ako ne znaš, nije ni bitno.

Znaš li ti čime se ja bavim?
Ako znaš, kapiraš da je to što si navela pod 1 nemoguće.
Ako ne znaš, nije ni bitno.

Ako ti je potreban cilj, mnogi ljudi tako funkcionišu, matematicki, ukoliko jeste možeš prihvatiti drugačiji model. Neka ti nova dijeta bude održavanje sadašnje kilaze tri meseca. Probaj tako, da savladaš nove veštine, danas cu pojesti pola kolača prepodne. Nema brojanja kalorija, nema očekivanja i razočarenja, nema ukidanja hrane već trening za veličinu porcije.
To je možda i najvažnija dijeta...nije uopšte za zanemariti.

Nisam bila gladna, bar ne u tom smislu da mi je bio prazan želudac.
Oči su mi gladne, um, ne telo.
Moras da prekines sa samoprekorom. On te vodi u to da ces umjesto sto si sinoc jela sta mislis da ne treba, ruzeci sebe doci do toga da ces i da uzinas i rucas i veceras slatko pod parolom 'neka ide sve do vraga'.
Uvedi sebi obroke oduska. Ostatak vremena po robaj da pazis. Izbaci zacine. Biber narocito.

Ја Домаћицу јако добро разумем шта пише. Жене из моје породице су тог типа. Бака посебно. Њој је битна и количина, тај осећај да током дана узме оно што воли.
Њој никада није био ужитак колач у локалу, уз кафу, у граду, ма како укусан и велик био, чак и ако јој је превише. Него тањир колача у кући, да када прође и пожели узме. Да јој је увек доступно. Да чешће ужива у укусу који воли. Не зато што је гладна, није, него јер воли.
То је о до одгоја. Не знам како је у другим деловима земље, пишем за Срем. Радним данима се радило, јело скромније, а недељом се одмарало и јело. Ручак све по реду, колачи и лубеница :lol: То им је био осећај ужитка, благостања,... Који је временом, како су људи имали више, а алат делимично одмењивао човека, постајао и свакодневица. Култ хране, као нешто битно.
Јако је тешко то променити после.
Мислим да смо сви поносни на Домаћицу јер је постигла пуно. Иако јој је сам посао изазов. Вечито јој кућа мирише на страст а одолева. То је јааако тешко. И свака част!

Back