Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Kult hrane, pa i meni je jako bitna, u suštini żivot mi proďe oko tog kulta
.Samo to ne mora da znači prejedanje, może se użivati u ukusima,teksturama,bojama,izgledu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То можемо ти, ја, још многи... Неко не уме да стане. Треба пуууно труда да на то навикне.Kult hrane, pa i meni je jako bitna, u suštini żivot mi proďe oko tog kulta.Samo to ne mora da znači prejedanje, może se użivati u ukusima,teksturama,bojama,izgledu...
Da,i dalje me motiviše bez obzira što se sad tako osjeća .Неки људи стварно воле да једу, уживају у томе, и једу много и често
Неки једу квалитетно, а мало.
Неки једу да би преживели.
Неки кад су под стресом.
Сви смо различити.
И код сваког пали другачија дијета, али основно је уздржавање од хране кад ти се највише једе, чак и када ниси гладан.
Домаћица је била врло успешна у томе док ду резултати били видљиви голим оком..
Сада је период стагнације, разочарала се, јер и даље је на дијети и вежба, а резултати су занемарљиви.
И то је окидач, притом жена воли да једе.
Али, за мене је она и даље пример особе која је успела, јер изгледа одлично и није вратила килажу, већ је одржава, што је такође велики успех.

Ја бих на твом месту, не знам колико имаш простора због обавеза, али некако углавила ујутру рано или увече касније, кад није претопло, брзо ходање. ОК су вежбе, супер, али кардио тренинг бар 3х недељно. Сава те толико подржава, верујем да би ишао са тобом. То би, скоро сам сигурна, променило реакцију организма.Joj cure, sada ste me baš raznežile. Vidite me skroz drugačije nego što ja sebe vidim.
Meni sada malo fali i podrška okoline. Počev od porodice, mame, kuma, najbolje drugarice... Svi su u fazonu "šta hoćeš više, izgledaš odlično, potrudi se da to ne pokvariš"... Ja bih možda i stala da ima još malo prostora za mršavljenje. Ali ima mnogo. Realno, mogla bih da imam još 10kg manje, i da ne budem ni blizu mršavog.
Ništa. Pažljivo čitam šta mi pišete, trudim se da usvojim neke nove navike, da poslušam nešto od toga, da pronađem rešenje. Tu sam, tu ste, čitaćemo se još.![]()

Ja sam prošlog leta dobila jezivu glavobolju, dehidrirala, posle sam popila Orosal 65 jedva došla k sebi. Sad popijem pola kad bas pred ciklus nakupim vodu u nogama pa ništa ne mogu da obujem a ni da skinem prstenje recimo.Ja zadnji put kad sam popila 40mg lasixa pala sam u nesvest dva puta![]()
Ovde ima i sene to si možda preskocila, meni ona ne prija ali u ovom čaju ne izaziva bolove i “zavijanja” u stomaku a savršeno čisti.pa citam, ali se zadrzim na onom sto meni treba - diuretik i dosta![]()

ja sa tim ``ciscenjem`` nemam problem, naprotiv posto mi digestivni sistem radi kao pticamaOvde ima i sene to si možda preskocila, meni ona ne prija ali u ovom čaju ne izaziva bolove i “zavijanja” u stomaku a savršeno čisti.
Мислим да би ти ту чај од кукурузне свиле помогао.ja sa tim ``ciscenjem`` nemam problem, naprotiv posto mi digestivni sistem radi kao pticama
ali imam to nakupljanje tecnosti u nogama
tanki su mi zglobovi, ali imam onaj osecaj kao da nosim kese pune vode sa sobom
treba mi neko dobro ciscenje limfotoka
Limfna drenaža.ja sa tim ``ciscenjem`` nemam problem, naprotiv posto mi digestivni sistem radi kao pticama
ali imam to nakupljanje tecnosti u nogama
tanki su mi zglobovi, ali imam onaj osecaj kao da nosim kese pune vode sa sobom
treba mi neko dobro ciscenje limfotoka

Otpustila si pritisak i tijelo je počelo samo o sebi da vodi računa.Ja ne pijem nikakav alkohol. Zato tamanim hranu, noge od stola ću pojesti jednog dana.
Ne vežbam nedelju dana. Istovremeno su mi se desili moler, pun vikend torti i svekrva na korak od dijabetičarske kome.
Jela sam kada i šta stignem. Jutros sam stala na vagu, i imam zadovoljavajućih 78kg.
Pa to meni izgleda u redu. Malo si se odmorila od discipline,nisi dobila kilograme. Sad kad kreneš vjerovatno će ići lakše.Ja posle 3 nedelje nevežbanja, i odsustva discipline po pitanju hrane, imam isto kg i isto izgledam kao kada sam vežbala i pazila šta jedem.
Nadam se da ću od nedelje nastaviti sa vežbanjem, a i povesti računa o hrani, jer pitanje je dana kada ću početi da vraćam kilograme.