Podrška za dijetu 3

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ја сам данас вадила из ваге батерије па враћала... Показала је мање него што се осећам. Све контам да се покварила.
Ja se uvek osećam da imam manje kg nego što pokazuje vaga. :malav:
I mislim, bože kako sam vitka, stanem pred ogledalo, okinem jednu fotku, pogledam, i razočaram se. Od vitkog ni v, ista kao i pre nedelju, i pre dve, i pre tri meseca. Shit....
I gde je tara? Kako izdržava danas?

I mislim, bože kako sam vitka, stanem pred ogledalo, okinem jednu fotku, pogledam, i razočaram se. Od vitkog ni v, ista kao i pre nedelju, i pre dve, i pre tri meseca. Shit....
Код тебе је промена видна. И кг, и фризура, ... То што те тренутна стагнација чини нестрпљивим је друго.

Evo me, sve necu da vas davim ali jvala i tebi sti pitas :malav:
Borim se, teskoe ali jaka sam ja zena dakako

e ali bez sale vec se osecam splaslo ili splasnuto, kako se kaze
Do prekosutra cu biti sindi kraford sama sebi

1624692853164.png

Ja sam po preporuci kupila čaj u u Siberian Wellness-u na Terazijama. Moj razlog je bio druge prirode ali ljudi od njega spadaju kilogrami. Jedini problem je sto moraš da imaš toalet u blizini.
On izgleda ovako. Pa ko želi da proba ( naravno korigovana ishrana) ja sam u čudu.

Prilozi

• 7AB998F4-3448-4D75-893E-8190708D2923.jpeg
    7AB998F4-3448-4D75-893E-8190708D2923.jpeg
    50,2 KB · Pregleda: 49
Ja sam po preporuci kupila čaj u u Siberian Wellness-u na Terazijama. Moj razlog je bio druge prirode ali ljudi od njega spadaju kilogrami. Jedini problem je sto moraš da imaš toalet u blizini.
On izgleda ovako. Pa ko želi da proba ( naravno korigovana ishrana) ja sam u čudu.
sad gledam sta sve imaju i porucicu i taj i onaj koji detoksikuje zglobove
meni je za vreme uzimanja kortiko dr prepisala i diuretik svaki drugi dan, da ne bih vezivala vodu
a sad ne uzimam nista vise, ali osecam posledice
bas mi treba da se iscistim limfotok

Ja imam problem sa zadrzavanjem vode poslednjih godina i kada oteknem ja popijem Lasix 40mg ( ne radite to kod kuće) i za 2h mogu da letim. Koristila sam Apuretin - ništa, slab efekat ali mi jako pomaže onaj Kirkolina čaj od 165 din roze kutija, to skuvam ujutru tri kesice u litar vode i stavim u termos i pijem dok ima.
Nisam verovala ali odličan efekat.

Ja imam problem sa zadrzavanjem vode poslednjih godina i kada oteknem ja popijem Lasix 40mg ( ne radite to kod kuće) i za 2h mogu da letim. Koristila sam Apuretin - ništa, slab efekat ali mi jako pomaže onaj Kirkolina čaj od 165 din roze kutija, to skuvam ujutru tri kesice u litar vode i stavim u termos i pijem dok ima.
Nisam verovala ali odličan efekat.
Ja zadnji put kad sam popila 40mg lasixa pala sam u nesvest dva puta 😁

sad gledam sta sve imaju i porucicu i taj i onaj koji detoksikuje zglobove
meni je za vreme uzimanja kortiko dr prepisala i diuretik svaki drugi dan, da ne bih vezivala vodu
a sad ne uzimam nista vise, ali osecam posledice
bas mi treba da se iscistim limfotok
ovo gore ti je kombo diuretici i laksativi
bice to zabavno iskustvo

Back