Podrška za dijetu 3

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stigle mi nove igračke. Do sada sam radila sa po 2kg.
IMG_20210531_181809_copy_780x1040.jpg

Kako bre ne vidiš višak? Vidiš stomak kakav je, kao jastuče. 🙃
Pogledajte prilog 937169
Sa uvucenom majicom i kaisicem normalno da se vidi...
Znas kad sam ja poslednji put nosila farmerke sa uvucenom majicom?
Ja ne znam, ne secam se...:(
Promenila si licni opis potpuno i sto je jos vaznije - radis na buducim godinama i buducem izgledu, samo nemoj da stanes!
Cak i kad zgresis - sutra je novi dan, ne posustaj!

Добро, док има мању потребу за храном да је не повећава.
Ona nije u situaciji da misli o širini želidca, već treba da jede jaču i kaloričniju hranu, veoma je bitno da joj krvna slika bude dobra da ne bi morali da joj daju inekcije ili daleko bilo trombocite. Nikako ne treba da gubi kilažu sada.

Ne, ne, ona ne treba da ima malu potrebu za hranom, njoj je neophodna jako dobra krvna slika.
Крвна слика јој је добра, хвала ти Афро :heart:

A она се ни не одржава преједањем и уносом глупости него правилним одабиром намирница. И њен лекар јој је рекао шта да повећа, шта смањи а шта избегава. И да једе нормално, да се не претрпава.

Она да јој кажу тако- једи јаче би то схватила као изговор да једе глупости.

Жене код мене у породици баш нису карактери. Живео разлог да њих три поједу целу торту. Избегавам да причам о томе. Радите шта знате, нисте мале. После из најбоље намере ја испаднем вештица. Боље да се склањам и правим да не видим.
Њима је драже да их неко тапше по рамену него скрене пажњу.

Koliko god smešno zvučalo, ugoji kašičica šećera u kafi/čaju, dva keksa, tri krekera, umesto jedne dve kašike ulja u salati, i tako...
Prolazeći kroz razne programe ishrane, ukapirala sam da ono što mislim da je ništa, na kraju bude plus na vagi.
I onda ja kažem da pazim šta jedem, a kg stoje. Pazim, ali ne dovoljno.

Sinoć sam prvi put prekršila ovaj AF način ishrane. Pojela bananu oko 11. Neizdrživo je mirisala,zvala me da dodjem. Morala sam. Ne znam da li sam se zbog toga probudila troma i teška ili me to savjest iz prikrajka peče?

Koliko god smešno zvučalo, ugoji kašičica šećera u kafi/čaju, dva keksa, tri krekera, umesto jedne dve kašike ulja u salati, i tako...
Prolazeći kroz razne programe ishrane, ukapirala sam da ono što mislim da je ništa, na kraju bude plus na vagi.
I onda ja kažem da pazim šta jedem, a kg stoje. Pazim, ali ne dovoljno.
Ovo si sasvim u pravu. Kad sam ja dobila plan ishrane od nutricioniste i počela da merim sastojke i obroke veoma sam se iznenadila koliko su mali potrebni obroci. I začini za salatu, i same salate i sve ostalo.

Sinoć sam prvi put prekršila ovaj AF način ishrane. Pojela bananu oko 11. Neizdrživo je mirisala,zvala me da dodjem. Morala sam. Ne znam da li sam se zbog toga probudila troma i teška ili me to savjest iz prikrajka peče?
До савести је, мада су банане тешко воће, ако си се одвикла од једења у вечерњим сатима може да смета.
Мени вечера увек тешко падне, воће не.

До савести је, мада су банане тешко воће, ако си се одвикла од једења у вечерњим сатима може да смета.
Мени вечера увек тешко падне, воће не.
20 dana nisam pojela ništa iza 18h,ali ova banana mi je pjevala kao Seka Aleksić :mrgreen: Dodji i uzmiiii meeeee:D

Ovo si sasvim u pravu. Kad sam ja dobila plan ishrane od nutricioniste i počela da merim sastojke i obroke veoma sam se iznenadila koliko su mali potrebni obroci. I začini za salatu, i same salate i sve ostalo.
Moja zaova je sitne građe, i uvek je bila vitka. U poslednje vreme se baš zaokružila. Ima određenih zdravstvenih problema, i gojenje pripisuje tome.
Međutim, tamo malo voća, pa malo kikirikija, pa poneki keks, pa kafa sa mlekom, pa bez mleka, pa ulje u salati... Eto kilograma.
Naročito kada čovek dođe u neke godine, sve se lepi. Iako mu se čini da ne jede mnogo. Ne govore nutricionisti za džabe da se koristi kuhinjska vaga. Nije porcija od 300g pilećeg belog, bez obzira što ima malo masti i kalorija. Nego 150 - 200g.
Mislim,meni bi bilo najlakše da svoje kilograme pripišem tome što nemam štitnu žlezdu. :malav: Sintetički hormoni sigurno utiču na moj metabolizam drugačije nego kada je štitna regulisala. Ali, ako vodim računa šta i koliko jedem, rezultati se vide.

Back