- Poruka
- 50.295
Ebiga, motiv je već pola godine. Tako blizu, a tako daleko.![]()
Znaš kako kažu, šta zna dete šta je 200 kila, uzme džak i nosi. Tako i ti, guraš pa doguraš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ebiga, motiv je već pola godine. Tako blizu, a tako daleko.![]()

zeludac se ne smanjuje, soriПита ме мама, а била је баш буцка, шта мислим колико сада има? Рекох, 64. Каже 62. Супер, само то да одржава. Сада када јој се смањио желудац на нормално да га више не шири.
Elastičnost može da mu se menja, to je mišićni organ. Ako ga stalno rastežeš biće sposobniji za rastezanje, ako ga nikada ne rastežeš onda ćeš moći manje hrane da strpaš u njega. Opire se prekomernom rastezanju.zeludac se ne smanjuje, sori
Ne mora da bude kao u mladosti. Sa još 5cm manje u obimu bih bila prezadovoljnaDomaćice vidim stomak i razumem o čemu pričaš. Malo žena oko 50-e godine ima ravan stomak kao u mladosti.
Sa uvucenom majicom i kaisicem normalno da se vidi...

Ona nije u situaciji da misli o širini želidca, već treba da jede jaču i kaloričniju hranu, veoma je bitno da joj krvna slika bude dobra da ne bi morali da joj daju inekcije ili daleko bilo trombocite. Nikako ne treba da gubi kilažu sada.Добро, док има мању потребу за храном да је не повећава.
Ne, ne, ona ne treba da ima malu potrebu za hranom, njoj je neophodna jako dobra krvna slika.Добро, док има мању потребу за храном да је не повећава.
Крвна слика јој је добра, хвала ти АфроNe, ne, ona ne treba da ima malu potrebu za hranom, njoj je neophodna jako dobra krvna slika.

Ovo si sasvim u pravu. Kad sam ja dobila plan ishrane od nutricioniste i počela da merim sastojke i obroke veoma sam se iznenadila koliko su mali potrebni obroci. I začini za salatu, i same salate i sve ostalo.Koliko god smešno zvučalo, ugoji kašičica šećera u kafi/čaju, dva keksa, tri krekera, umesto jedne dve kašike ulja u salati, i tako...
Prolazeći kroz razne programe ishrane, ukapirala sam da ono što mislim da je ništa, na kraju bude plus na vagi.
I onda ja kažem da pazim šta jedem, a kg stoje. Pazim, ali ne dovoljno.
Oduvek sam znao da ces pre ili kasnije da prebijes nekogStigle mi nove igračke. Do sada sam radila sa po 2kg.
Pogledajte prilog 937546
До савести је, мада су банане тешко воће, ако си се одвикла од једења у вечерњим сатима може да смета.Sinoć sam prvi put prekršila ovaj AF način ishrane. Pojela bananu oko 11. Neizdrživo je mirisala,zvala me da dodjem. Morala sam. Ne znam da li sam se zbog toga probudila troma i teška ili me to savjest iz prikrajka peče?
20 dana nisam pojela ništa iza 18h,ali ova banana mi je pjevala kao Seka AleksićДо савести је, мада су банане тешко воће, ако си се одвикла од једења у вечерњим сатима може да смета.
Мени вечера увек тешко падне, воће не.
Dodji i uzmiiii meeeeeMoja zaova je sitne građe, i uvek je bila vitka. U poslednje vreme se baš zaokružila. Ima određenih zdravstvenih problema, i gojenje pripisuje tome.Ovo si sasvim u pravu. Kad sam ja dobila plan ishrane od nutricioniste i počela da merim sastojke i obroke veoma sam se iznenadila koliko su mali potrebni obroci. I začini za salatu, i same salate i sve ostalo.
Sintetički hormoni sigurno utiču na moj metabolizam drugačije nego kada je štitna regulisala. Ali, ako vodim računa šta i koliko jedem, rezultati se vide.