- Poruka
- 50.289
Ja leti isto jedva jedem. Osim ako nisu u pitanju salate, čorbe i slično... Ne mogu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Redovna sam na ovoj temi, već godinama.Изгледаш одлично!

Сликај! Показаћу ти листове

Мене савршено задовољи по врућини краставац у грчком јогурту са мало белог лука и доста мирођије. Само да расхлади.Ja leti isto jedva jedem. Osim ako nisu u pitanju salate, čorbe i slično... Ne mogu...
listove sam vec video.Сликај! Показаћу ти листове![]()

Мене савршено задовољи по врућини краставац у грчком јогурту са мало белог лука и доста мирођије. Само да расхлади.

I ja.ja mogu i jedem sve, bez ozbira na vrucinu. nema problem ni sa pasuljem, ni mesom, slatkisima, sve mi daj![]()

Ти вала и можеш. Треба нахранити човека до плафонаi ja. leto, zima ne biram..![]()

Ти вала и можеш. Треба нахранити човека до плафона![]()

jos jednom da utvrdimo- zlozi slatki, marlon slani? ili obrnuto, zbunila sam se![]()

Mene ti motivišeš a nigdje te,pa se sad osjećaj krivom što sam kupila sladoledTu je podrška. Samo je dosadno kada samo meni treba podrška, pa onda ne dolazim baš često.
Do tebe je,nisam kriva ja što sam kupila.Meni si motivisala da krenem,jer ne može da me motiviše neko 20 godina mladji od mene . Moje kile su "friške" ,možda je to imalo veze. Moraš da osvjestiš koliko si veliki posao uradila za sebe. Baš veliki .Kako te bre ja motivišem? Tako što imam isto kila pola godine? A ti za mesec i po skinula 5. Ja treba da kažem - kada može zendeli, mogu i ja.
Evo domacice, prelomila sam i ja konacnoTu je podrška. Samo je dosadno kada samo meni treba podrška, pa onda ne dolazim baš često.