gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Ja sad pojela karadjordjevu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koliko radiš i vježbaš možeš jesti koliko god želiš. Ja dok sam puno radila ništa mi nije smetlo kad jedem. Sve se to potroši.Smej se hehehe.
Ali moram vecerati dobro, ujutru rano idem na trening, nema jela pre treninga jer cu biti troma. Pa da imam snage i energije.
A i inace da jedem zadnji put u pola 5 crkla bih brzo hehe
 , imam 5kg više nego tada i još mnooogo više godina.
, imam 5kg više nego tada i još mnooogo više godina. 

Ti si , koliko se sećam krvna grupa O, kao i mm. Imate dosta sličnosti u ritmu ishrane, i volite meso.Ja bih volela da mogu na autofagiju, ali ne mogu. Ne mogu da ne večeram posle treninga, a trening mi se završi u 20h. A nema šanse da mi u 12h bude prvi obrok.

I ja sam O+Ti si , koliko se sećam krvna grupa O, kao i mm. Imate dosta sličnosti u ritmu ishrane, i volite meso.
Kod mene je sve drugačije, najviše volim doručak i ranu, slabu večeru. Najbolje mi je kada gladna odem na spavanje.
Primeti se, volite jaču hranu. Samo se ti mnogo i trošiš, treba ti.I ja sam O+
Nikada je ne ističem, samo ovde na forumu, sve nadoknadim.Ti Em imas bas lepu figuru

Moj drugar juce pise sav u cudu, sto mu tata kuvao pasulj na plus 40, kao oni danima zobaju neke salate samo....Primeti se, volite jaču hranu. Samo se ti mnogo i trošiš, treba ti.

Јеси ли ти правиО?nista lepse od hladne reforme uz sampanjac.
bila juce i samo gledala posle prvog parceta kako onaj skot mljacka, oblizuje se i secka novu parcad
Јеси ли ти правиО?

slani kacamakЈеси ли ти правиО?

Изгледаш одлично!Stiglo vreme za moju suknju sa diplomskog, zakopčana je, imam 5kg više nego tada i još mnooogo više godina.
Ne stoji mi kao onda,ali to nije ni bitno.