tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
hocu da ti kazem da je 41 godina nista i da nosis taj sorc ako ti se svidja i ako ti ne ispadne guz dakako 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) i samo ću da guram daljeNije lako naci fin materijal.moze i da sam debela
opet nisam gola
meni helanke stoje super, pazim kad kupujem da se ne provide i da je dobar materijal, ali uopste mi ne smeta kada ih nosi i neka bucika
naprosto nebitno je, nismo gole ni ona ni ja kao u slicaju gorepomenug sorca
kao u slucaju gace sorca, gde je odvratno, bez obzira da li si zgodan ili ne
moze i da sam debela
opet nisam gola
meni helanke stoje super, pazim kad kupujem da se ne provide i da je dobar materijal, ali uopste mi ne smeta kada ih nosi i neka bucika
naprosto nebitno je, nismo gole ni ona ni ja kao u slicaju gorepomenug sorca
kao u slucaju gace sorca, gde je odvratno, bez obzira da li si zgodan ili ne
naravnoJa vozim bajs u helankama, mada idem i ovako u njima. Majice neki put tunika, neki put te do doopeta. Kupiš kvalitetnije da se ne provide i to je to...
Ja cu sad 55 god i boli me sto nije primereno mojim godinama helanke.ja volim.ostali nek zmure

Pa ima veze po nekim nepisanim pravilima.al ne mogu da se bakcem s tim.da radim,da idem na neka zvanicnija mesta,povela bih racuna,ovako...Kakve to veze ima kad super izgledaš?![]()
Pa ima veze po nekim nepisanim pravilima.al ne mogu da se bakcem s tim.da radim,da idem na neka zvanicnija mesta,povela bih racuna,ovako...

I ja istoljubinka brate ja sam od tebe mladja 3 god
kad te citam pomislim cesto da si bar 15 god starija
I ja isto

Ma ne optužujem, niti mislim da iko laže. Nego kažem kako su meni te farmerke izgledale malene dok sam ih držala u rukama. Samo to.
Nemam pojma ko koji broj farmerica nosi. Moja bratanica je dala svoje pantalone, koje više neće da nosi, da ja dam unuci svoje radnice. I ja uzela pantalone, pogledala ih, i zapanjila se koliko su male, a broj 29. Pa se onda setila ljubinke. I iz moje perspektive ko god može da obuče te farmerice koje sam ja videla, ne treba da mršavi.![]()

ma kakvi, nema to veze sa tim sto ti je dete na fakultetu
nit sa sorcevima, nit sa kilogramima, nit sa tim kako sebe dozivljavas
Ja najviše volim farmerke koje imanu 98%pamuka i 2%elastina, to je taman da se normalno krece i sedi, da ništa ne steže.uglavnom nosim 27, samo neke 28. Imam 6kg više od regine i isti visinu i nikako mi nije jasno kako ona nosi br 29 sa 55 kg. Ili konfekcijski 38..meni je sve s i 36 o to je komotno, ništa stisnuto na meni
isuse kak si uska <3Ja najviše volim farmerke koje imanu 98%pamuka i 2%elastina, to je taman da se normalno krece i sedi, da ništa ne steže.uglavnom nosim 27, samo neke 28. Imam 6kg više od regine i isti visinu i nikako mi nije jasno kako ona nosi br 29 sa 55 kg. Ili konfekcijski 38..meni je sve s i 36 o to je komotno, ništa stisnuto na meni