Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moze i da sam debela
opet nisam gola

meni helanke stoje super, pazim kad kupujem da se ne provide i da je dobar materijal, ali uopste mi ne smeta kada ih nosi i neka bucika
naprosto nebitno je, nismo gole ni ona ni ja kao u slicaju gorepomenug sorca :lol:

kao u slucaju gace sorca, gde je odvratno, bez obzira da li si zgodan ili ne
Nije lako naci fin materijal.
Ja sam kupila 2para u tezenisu u centru I jedne su mekane ali prozirne. Ne bi ih niko pri zdravoj pameti obukao bez necega preko a druge imaju materijal kao tanja trenerka. Obicni malo deblji pamuk I ne bi bilo nepristojno obuci ih I bez prekrivanja, ne usijecaju se.

moze i da sam debela
opet nisam gola

meni helanke stoje super, pazim kad kupujem da se ne provide i da je dobar materijal, ali uopste mi ne smeta kada ih nosi i neka bucika
naprosto nebitno je, nismo gole ni ona ni ja kao u slicaju gorepomenug sorca :lol:

kao u slucaju gace sorca, gde je odvratno, bez obzira da li si zgodan ili ne

Ja vozim bajs u helankama, mada idem i ovako u njima. Majice neki put tunika, neki put te do doopeta. Kupiš kvalitetnije da se ne provide i to je to...

Ja se slažem sa vama potpuno
Iznad svega vodim računa da ne izgledam vulgarno, takve stvari niti nosim niti volim
Imam sreću sa svojom građom, što relativno mogu sve da nosim i ne izgledam ni u čemu vulgarno, takav sam i tip a takve sam i građe

Što se tiče kg i brojeva, možda nisam još dobro objasnila
Na mene su brojevi primenjivi, deluju mi kao reper i motivacija, meni jeste bmi jako bitan, kad je on do 25 znam tačno i tačno mi i jeste da mi je Kilaža normalna i meni je to tačno granica gde prelazim u blagu gojaznost
Sad su ove vežbe to pomerile za kg dva na gore, ali suština je ista
Ne menja meni ništa magično taj 1,5 kg, već sam ja sasvim fino sredila izgled kakva sam bila, ali želim da mi opšta forma bude maksimalno dobra uz isti kvalitet života, a to je znači to 76-77 kg, uz ovaj ritam koji vodim
I onda sam konačno završila sa gojenjem vo vjeki vekov

Kad sam našla način da jedem šta volim i živim svoj uobičajeni život, i ne gojim se, a dovedem bmi u normalu, onda je to postignut cilj
U dijete više ne verujem, sto puta sam vraćala kilažu na 84 i rekla sam nikad više
Samo način života koji odgovara mojim potrebama

Ma ne optužujem, niti mislim da iko laže. Nego kažem kako su meni te farmerke izgledale malene dok sam ih držala u rukama. Samo to.
Nemam pojma ko koji broj farmerica nosi. Moja bratanica je dala svoje pantalone, koje više neće da nosi, da ja dam unuci svoje radnice. I ja uzela pantalone, pogledala ih, i zapanjila se koliko su male, a broj 29. Pa se onda setila ljubinke. I iz moje perspektive ko god može da obuče te farmerice koje sam ja videla, ne treba da mršavi. :lol:

Nisu male, možda su njene drugačijeg kalupa.
Konverzija je vrlo jasna.
M - 29 - 38/40

Problem je u tome što više nije konfekcija ozbiljna pa nosimo razne brojeve. Od XXS do XXL. Ili haljine 00.

Evo, da se ja ugojim 13 kilograma tačno bih imala težinu Lady i verovatno bih porasla 2 broja, sa 28 na 30.

Ozbiljne firme sa naslanjaju na konfekciju.
Evo mog jeans-a, jedan je konfekcijski broj a drugi broj je u incima. Ne optužujem ni ja vec samo podržavam brojke jer ja sebe tako prekorevam i bas mi smeta kada nalepe tek neke brojeve onako...

20200802_181031.jpg

Ja najviše volim farmerke koje imanu 98%pamuka i 2%elastina, to je taman da se normalno krece i sedi, da ništa ne steže.uglavnom nosim 27, samo neke 28. Imam 6kg više od regine i isti visinu i nikako mi nije jasno kako ona nosi br 29 sa 55 kg. Ili konfekcijski 38..meni je sve s i 36 o to je komotno, ništa stisnuto na meni

Ja najviše volim farmerke koje imanu 98%pamuka i 2%elastina, to je taman da se normalno krece i sedi, da ništa ne steže.uglavnom nosim 27, samo neke 28. Imam 6kg više od regine i isti visinu i nikako mi nije jasno kako ona nosi br 29 sa 55 kg. Ili konfekcijski 38..meni je sve s i 36 o to je komotno, ništa stisnuto na meni

Друкчије сте грађене.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back