Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja tako sad
Cak i vece, jer mi sve vise smeta kad mi je usko.
Mada haljine i majice i dalje kupujem xs, to je uvek moj broj.
Npr.ona haljina koju sam zadnju kacila na dvvd je deciji model, xxl 10-11 godina. :lol: Mm kaze probaj manji broj, uzmem xl i obucem, taman mi. Ali vise volim da mi je komotno pa sam ipak kupila xxl.
И ја нешто купим за 14-16 година на дечијем, од спортских ствари.
Али више не волим преуско. Није ми ни примерено. Волим да ми је удобно и више ми приличи. Ипак смо ми средовечне :lol:
А често купим и веће намерно, неке ствари волим да носим шљампаво.

Ма свакакве. Видела сам једну са предебелим ногама у белим танким хеланкама и краткој мајици.
Грознији призор одавно не видех, као да хода у танким чарапама.
И девојке форсирају ту Кардашијан фигуру. Џенифер Лопез за жену у њеним годинама изгледа лепо али за девојку од 20 је гломазна. Не знам зашто то себи раде.

И ја нешто купим за 14-16 година на дечијем, од спортских ствари.
Али више не волим преуско. Није ми ни примерено. Волим да ми је удобно и више ми приличи. Ипак смо ми средовечне :lol:
А често купим и веће намерно, неке ствари волим да носим шљампаво.
U benetonu cesto imaju lepse modele na decijem nego za odrasle... :rumenko: obavezno pregledam deciji program... i cesto sebi nadjem nesto...

Ма свакакве. Видела сам једну са предебелим ногама у белим танким хеланкама и краткој мајици.
Грознији призор одавно не видех, као да хода у танким чарапама.

Juče sam videla mladu žensku osobu od njenih 25-6 god, u ekstremno kratkom šorcu iz kojeg joj je ispala gujica, noge kao šunke (bez preterivanja) a i jedno i drugo progrošano celulitom. Odavno ništa ružnije nisam videla a videla sam svašta.
I ok, ima ona pravo da se obuče kako god želi, i ok ako smeju zgodne devojke tako da se oblače sme i ona, ali to nikome ne stoji, i za zgodnu devojku je to nepristojno, a ovde je plus i ružno i sad sam možda skrenula s teme ali mrzim kad mi neka pojava izziva pomešana osećanja

Kod helanki postoji jedna uzasna stvar a to je sto se materijali cesto provide a da zene toga nisu svjesne.
Jednom prilikom pored mene prolazi dvoje mladih, ona nosi neke srebrne helanke sa zmijastim printom. I kako se odaljava tako taj print blijedi I helanke blijede a gacice koje se uopste nisu vidjele pod onim neonkama postaju uocljivije, da dok je djevojka odmakla ona je hodala samo u gacicama. Ljudi se gurkaju, pokazuju na nju, ona potpuno nesvjesna sta je obukla.

Ja sad nosim helanke. Vani kada izlazim obucem kratku haljinu preko a po stanu samo majicu. Totalno uzasno izgledam u njima ali ne znam nista tako super udobno. To ne steze nigdje, nije vruce.

Неке жене никко да схвате да хеланке НИСУ панталоне. Носе се са дужим мајицама, туникама, капри хеланке и са краћим хаљинама итд...

Juče sam videla mladu žensku osobu od njenih 25-6 god, u ekstremno kratkom šorcu iz kojeg joj je ispala gujica, noge kao šunke (bez preterivanja) a i jedno i drugo progrošano celulitom. Odavno ništa ružnije nisam videla a videla sam svašta.
I ok, ima ona pravo da se obuče kako god želi, i ok ako smeju zgodne devojke tako da se oblače sme i ona, ali to nikome ne stoji, i za zgodnu devojku je to nepristojno, a ovde je plus i ružno i sad sam možda skrenula s teme ali mrzim kad mi neka pojava izziva pomešana osećanja
ja sam juce videla isto tako devojku oko 25 god sorc kao gace, i to ne domacinke nego onako visoko secene, znaci dupe je ispalo ne malo nego skroz
to je toliko odvratno izgledalo iako je devojka zgodna, nema celulit itd
dok stoji i ceka bus mene tako neka tuga obuzela
hbt kako i zasto ima potrebu takva da izadje na ulicu?
potpuno je nebitno da li si debeo ili ne, da li imas 20 ili 50 god

Kada sam bila devojka nosila sam farmerke normalnog kroja 29 i 30, sad je broj 31-32, pantalone 40 - 42, a hoću da se spustim na konf broj 40 i na farmerke 30 - 31 mada ih više ni ne nosim
Danas 78 kg, moje metode odmah daju rezultat
Proređeno vežbanje, smanjena ishrana, izbačen hleb
To je - 2 kg
A helanke nosim sa nečim preko guze jer mi je ružno, a kući nosim majicu

Неке жене никко да схвате да хеланке НИСУ панталоне. Носе се са дужим мајицама, туникама, капри хеланке и са краћим хаљинама итд...
ja evo nosim cesto helanke i sa kracim majicama
nekada sa sirim i duzim, nekada sa kracim, cesto je sportska majica do pola dupeta ili iznad

ne idem takva ne znam gde ali po kraju, uvece u setnju npr i ls ih bez pardona nosim
i uopste ne izgleda grozno
nisam gola

ja evo nosim cesto helanke i sa kracim majicama
nekada sa sirim i duzim, nekada sa kracim, cesto je sportska majica do pola dupeta ili iznad

ne idem takva ne znam gde ali po kraju, uvece u setnju npr i ls ih bez pardona nosim
i uopste ne izgleda grozno
nisam gola

Ако си витка и ако су хеланке чвршће - може.

Teksas šorts mi je samo merilo, i ako bih ga nosila van kuće obukla bih dužu majicu
A i jedva stajem u njega tako da ne
I ne priliči mi takođe
Nije sve za svakoga
Za helanke se slažem potpuno sa vama i za šorts takođe
Meni je šorts reper za dijetu, one uske farmerke takođe
Ako prelivam nigde ja ne idem u tome

Ако си витка и ако су хеланке чвршће - може.
moze i da sam debela
opet nisam gola

meni helanke stoje super, pazim kad kupujem da se ne provide i da je dobar materijal, ali uopste mi ne smeta kada ih nosi i neka bucika
naprosto nebitno je, nismo gole ni ona ni ja kao u slicaju gorepomenug sorca :lol:

kao u slucaju gace sorca, gde je odvratno, bez obzira da li si zgodan ili ne

moze i da sam debela
opet nisam gola

meni helanke stoje super, pazim kad kupujem da se ne provide i da je dobar materijal, ali uopste mi ne smeta kada ih nosi i neka bucika
naprosto nebitno je, nismo gole ni ona ni ja kao u slicaju gorepomenug sorca :lol:

kao u slucaju gace sorca, gde je odvratno, bez obzira da li si zgodan ili ne

Сад, ако је једино важно да ниси гола...:mrgreen:

uzgred nosim i sorceve kratke leti
teksas i pamucne, msm normalno kratke
ne ispada mi dupe dabome ali avaj i sa 38 god n
Сад, ако је једино важно да ниси гола...:mrgreen:

pa jeste, u ovoj prici je poenta da mi nije mi ispao ni guz ni sisa

ne moze se porediti stvarno onaj sorc koji sam videla juce i helanke, to hocu da kazem
bez obzira ko ih nosi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back