Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Milsim da nije loše držati se bilo kakvih brojki (obim, težina,bmi) ako je rezultat toga sprečavanje daljeg gojenja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

. Idi bre, ja kada sam videla te farmerke broj 29, i povezala sa ljubinkinim šorcem, pitala sam se kako ona to obuče, i zašto i dalje hoće da mršavi.Farmerke br.29 su i mene ovako "mršavu" zbunile.
A tih 80cm u struku sigurno ne važe za one koji su takve građe, ukoliko nema puno sala u toj regiji onda ne znače baš ništa. Svi smo različito građeni,a i visina je bitna.

Мени смо ми нормалне, пре витке него мршаве. Нормалне су ми и неке јаче жене. Па и нешто ситније.Verovatno si u pravu. Ne vidimo svi isto.
Recimo, meni si ti mršava. To što vidim na slici. I bogi isto, bez obzia što ona piše o nekoj pozamašnoj zadnjici i butinama koje se lepe. I kvinsi mi je mršava. Nju sam videla uživo, zategnuta je i mršava.
Mene je samo zbunio taj obim struka od 80cm. Moram kod mame da izmerim svoju venčanicu, baš da vidim da li sam ikada bila toliko ustručena.
Takođe me je zbunila priča o farmerkama broj 29. Slučajno sam imala u rukama farmerke moje bratanice, koje su broj 29. Meni izgleda kao nemoguća misija da to obuče neko ko je viši od 160cm i ima više od 50kg.
Ja ne smem da napišem koliki mi je obim struka, a tek ne koliki je bio godinama.Jer bi trebalo da sam zapatila svaku bolest koja postoji, a ima veze sa obimom struka.
Ne kažem ja da je ispravno to što sam se ja zapustila, i tako živela par godina, ali mi je i ovo tvoje sa brigom o brojkama preterivanje.
Meni ta priča o obimu struka nikako ne pije vodu, jer ja nisam građena da imam struk. Ne znam koliki mi je bio struk kada sam bila mlada, ali tih 80cm mi deluje prilično nerealno u mom slučaju.
Za razliku od moje sestre koja ima vrlo izražen struk, i sada kao žena od 61. godine.

Sigurna sam da Ljubinkin broj 29 nije isti kao taj što si ti videla, nisu svi brojevi isti. Ja nosim 31, a imam 9kg manje na malo veću visinu.Idi bre, ja kada sam videla te farmerke broj 29, i povezala sa ljubinkinim šorcem, pitala sam se kako ona to obuče, i zašto i dalje hoće da mršavi.
Pa meni ono izgleda kao za lutku.![]()
Sigurna sam da Ljubinkin broj 29 nije isti kao taj što si ti videla, nisu svi brojevi isti. Ja nosim 31, a imam 9kg manje na malo veću visinu.
Verovatno je to u pitanju. Mora da su različiti brojevi.Sigurna sam da Ljubinkin broj 29 nije isti kao taj što si ti videla, nisu svi brojevi isti. Ja nosim 31, a imam 9kg manje na malo veću visinu.
Godinama sam nosila sirina 33,duzina 34,dok mi jedna starija prodavacica nije rekla,niste vi 33. Pa valjda ja znam sta nosim.i na silu me naterala da obucem i kupim 31.fazon je u modelu.ove sa elastinom,uske kupujem 31,a one klasicne,kao 501 ili klasicni dizel volim 33
Nikad mi broj nije nista znacio.ni jao,moram xl,niti super usla sam u m
Inace sav trud od predhodnih meseci pade u vodu zbog povrede.imam bas jake bolove,verovatno je meniskus otisao,ili vec sta,lezim stalno,ne mogu da se krecem,raspolozenje mi je grozno,tesim se hranom jer jednostavno nemam s cim drugim.slab mi je karakter,bez volje da se uzdrzim.sinoc je muz seo u kola u deset i vozao po gradu da mi nadje suve krekere,kao da sam trudna.ili krekere ili cu da cmizdrim cele noci
Jao kako sam pojela 100 gr,niko sretniji.cak nisam ni osetila kajanje kasnije
Nista ne mogu dok su otvorene raneako je meniskus, snimi ga...nije za zahebanciju. ja sma imala naprsnuce ligamenta i meniskusa, trebalo mi 6 meseci za oporavak.
Aj mi pisi kako si se oporavljala? Sve me zanimaako je meniskus, snimi ga...nije za zahebanciju. ja sma imala naprsnuce ligamenta i meniskusa, trebalo mi 6 meseci za oporavak.
Pa i da je samo ugruvano i onda oziljno boli , da je veća povreda bilo bi valjda značajnijeg otoka i nekog podliva.Boli me bas bas jako.trenutak kad ustajem je kao da mi se zabadaju nozevi.posle dva minuta mogu da hodam,lagano,sepam,ali nije ostar neizdrziv bol.ja sve vreme mislim,to puca krasta pa boli,al nije to to
Jedno mi je koleno zuto,drugo ljubicasto.prelepotica samPa i da je samo ugruvano i onda oziljno boli , da je veća povreda bilo bi valjda značajnijeg otoka i nekog podliva.

Meni je broj farmerki 29 malo. Navučem otprilike do pola butina.
Nisam znala ni da postoje 25.ZAvisi od modela.
Kad sam isla na porodjaj nosila sam 28
A mogu i u 25 da udjem

Verovatno si u pravu. Ne vidimo svi isto.
Recimo, meni si ti mršava. To što vidim na slici. I bogi isto, bez obzia što ona piše o nekoj pozamašnoj zadnjici i butinama koje se lepe. I kvinsi mi je mršava. Nju sam videla uživo, zategnuta je i mršava.
Mene je samo zbunio taj obim struka od 80cm. Moram kod mame da izmerim svoju venčanicu, baš da vidim da li sam ikada bila toliko ustručena.
Takođe me je zbunila priča o farmerkama broj 29. Slučajno sam imala u rukama farmerke moje bratanice, koje su broj 29. Meni izgleda kao nemoguća misija da to obuče neko ko je viši od 160cm i ima više od 50kg.