...ne znam Mileva sta bih ti rekla...strah me da ne budem pogresno shvacena....al uglavnom to dodje na ono da hoces ili moras otarasila bi se tog poroka....
..ja sam pusila kao turcin, iz taxija sam izlazila ako nije moglo da se pusi odatle dotle, sve i deca i stvari napolje iz kola..nece on meni da odredjuje hocu
li ja da pusim ili necu

na stranu ima li on to pravo ili nema, stalno sam goorila da cu za moje pare da dolucim sama ko ce da me vozi, i da ne
zanoveta...onda sam pocela da racunam koliko para dam na taj otrov, i ubedila sebe da je to ludilo, leba nema al cigara uvek ima

bilo je to tako
xy godina.....vise ne pusim za godinu dana sam potrosila jedva 10.000 dinara na e-cigaru..meni dobro, i na nju nekad zaboravim, sto znaci da cu je se
brzo resiti..jes da sam se zbog toga i ugojila, jer vise ne "vucem" kad sam nervozna nego zvacem..al proci ce i to...
..hocu reci da bi bilo dobro da predjes recimo na limunadu, malo ces se muciti, ali bi to mogla da bude zamena za tu tvoju kokakolu koju ja ne bih liznula
niti mi to iko u porodici pije, ni deca nikad u zivotu nisu vise od pola case toga popile..nikad je u kuci nemam, ko dodje pije cedevitu (to bi isto mogla, meni
je cak u Svedsko pomogla da smrsam) ...nisam ja kafana ni market...tako da ne moze da te vuce da je pijes..nema, i nema niko da ti je donosi u kucu..jednostavno
je precitraj..aman nemoguce da se ne mozes toga resiti...kakva ti je jetra?
..i moras da se ubedis da mozes da smrsa, kako ne verujes da ne mozes? zasto ne verujes? ja sam od tebe prilicno starija i od pre par godina se borim sa tim
samo sto ja jako verujem i jako zelim, pa valjda zato i ide nekako...traljavo ali ide, pa se vrati, pa opet jovo nanovo, ali mi cak ne pada ni tesko, prosto hocu to
kao sto neko hoce da se popne na neki planinski vrh pa se sprema za to i mentalno i fizicki, e tako ja...probaj, ne kosta te nista, samo ce ti jetra biti bolja, a
i te pare za kokakolu ostavljaj pa kupi sebi parfem znam da ti je to fetis
..nadam se da neces zameriti na mom misljenju i cudjenu..ali sve sto sam napisala je iz najbolje namere