Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam danas išla peške do Kike, to mi je 45 minuta od kuće. Ispostavilo se! Nisam znala do sada, ali mi je to bilo u planu. Tamo pregledala šta ima, kupila ponešto i krenula peške kući, ali sam posle 30 minuta uhvatila autobus. Usput sam videla neke interesantne ulice pa ću drugi put njima... Važno da se hoda, to su mi nutricionisti preporučivali, kao najkorisnije, korisnije od pilatesa na koji idem. U stvari, najbolje da šetam onim danima kad nemam pilates i to najmanje 45 minuta, inače nema baš mnogo efekta.
Hranu ću da redukujem od 8.januara kako smo se dogovorili, ali htela sam bar nešto da preduzmem pre toga. A kako u ponedeljak dvoje kolega donose čast sa slave, a sledećeg ponedeljka ćemo u firmi da napravimo proslavau, pa onda, naravno, Nova godina, ne vredi započinjati...kako što smo već konstatovali, jelte.

Ja sam danas išla peške do Kike, to mi je 45 minuta od kuće. Ispostavilo se! Nisam znala do sada, ali mi je to bilo u planu. Tamo pregledala šta ima, kupila ponešto i krenula peške kući, ali sam posle 30 minuta uhvatila autobus. Usput sam videla neke interesantne ulice pa ću drugi put njima... Važno da se hoda, to su mi nutricionisti preporučivali, kao najkorisnije, korisnije od pilatesa na koji idem. U stvari, najbolje da šetam onim danima kad nemam pilates i to najmanje 45 minuta, inače nema baš mnogo efekta.
Hranu ću da redukujem od 8.januara kako smo se dogovorili, ali htela sam bar nešto da preduzmem pre toga. A kako u ponedeljak dvoje kolega donose čast sa slave, a sledećeg ponedeljka ćemo u firmi da napravimo proslavau, pa onda, naravno, Nova godina, ne vredi započinjati...kako što smo već konstatovali, jelte.

Какве то везе има са тобом? Туђа храна, туђи проблем.

Откачите се више од тог ждрања.

dr filgud kaze da je ok da se prepustamo zadovoljstvima i slavljima,al jedan dan zgresima,pa dva dana okacimo zube o klin

Не могу да схватим да се неко преждерава по службеној дужности.

Pa nije nikakvo prezderavanje, ali ni zdranje u pitanju.
Ova dijeta kojom cemo se , jel, baviti ne predvidja apsolutno nikakve ugljene hidrate, osim toga poenta su i te pauze od 5 sati,
nikakav alkohol, vocni sokove, svakako da covek moze da i da ode iz kuce ili kancelarije kada ljudi jedu, razgovaraju, zezaju se, ali
je to prilicno i ruzno i asocijalno.

Ne poznajem tog Kiku, nema veze, pozdrav za coveka, elem - te krace relacije su dobre, i bolje par puta u kracu setnju tokom dana nego odjednom u duzu setnju. Mada ja vise gotivim duze etape, kada se ima vremena, preci minimum sedam, osam kilometara, pa i deset i vise dnevno, nekada se picilo i po dvadesetak km, medjutim mora se voditi racuna o zdravstvenom stanju. Zglobovi su mi preoptereceni, postoje i genetske predispozicije za oboljenja zglobova, tako da moram da "smanjim dozivljaj", a cim "smanjim dozivljaj" krece tov, kilaza se nagomilava, corsokak. Mozda ti pilatesi, joge, aerobicenja i zumbanja nisu losa ideja, sto kaze Doca ima tu i zanimljivih sagovornica, neka neutesna snajka, koja krizira kao i ja, bi pomogla da se mnogi problemi rese, to je u skladu sa cuvenim banatskim modelom borbe protiv gojaznosti, vise puta sam isticao njegove prednosti, spoj lepog i korisnog, baziran je na sintezi bucmaste snase i bucmastog, pa cak i zadriglog, cike. :deda:

:)

ma kakav filgud folirant
ovde propagira zdravu hranu, a onda otvori lanac przenih krompira po gradu kao fast fud varijanta
sto ne volim te demagoge
Попут оног типа из НС-а што је више пута наступао на ТВ и пропагирао исхрану гледањем у Сунце, а виђен у новосадским пекарама како љушти бурек!
:cepanje:
:tambalamba:

Ok. Mislio sam da imaš klasičnu teretanu.
nemam ja teretanu
Попут оног типа из НС-а што је више пута наступао на ТВ и пропагирао исхрану гледањем у Сунце, а виђен у новосадским пекарама како љушти бурек!
:cepanje:
:tambalamba:

pa mozda je covek svratio na uzinu :)

Pa nije nikakvo prezderavanje, ali ni zdranje u pitanju.
Ova dijeta kojom cemo se , jel, baviti ne predvidja apsolutno nikakve ugljene hidrate, osim toga poenta su i te pauze od 5 sati,
nikakav alkohol, vocni sokove, svakako da covek moze da i da ode iz kuce ili kancelarije kada ljudi jedu, razgovaraju, zezaju se, ali
je to prilicno i ruzno i asocijalno.

Не мораш да бежиш кад људи једу. Једи мало.

- - - - - - - - - -

ma kakav filgud folirant
ovde propagira zdravu hranu, a onda otvori lanac przenih krompira po gradu kao fast fud varijanta
sto ne volim te demagoge

Пукло му је у Француској улици, не знам где их још има.

zezas?
kako je to moguce:dontunderstand:

krompirko-francuska-beograd-rs.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back