Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Ja sam danas išla peške do Kike, to mi je 45 minuta od kuće. Ispostavilo se! Nisam znala do sada, ali mi je to bilo u planu. Tamo pregledala šta ima, kupila ponešto i krenula peške kući, ali sam posle 30 minuta uhvatila autobus. Usput sam videla neke interesantne ulice pa ću drugi put njima... Važno da se hoda, to su mi nutricionisti preporučivali, kao najkorisnije, korisnije od pilatesa na koji idem. U stvari, najbolje da šetam onim danima kad nemam pilates i to najmanje 45 minuta, inače nema baš mnogo efekta.
Hranu ću da redukujem od 8.januara kako smo se dogovorili, ali htela sam bar nešto da preduzmem pre toga. A kako u ponedeljak dvoje kolega donose čast sa slave, a sledećeg ponedeljka ćemo u firmi da napravimo proslavau, pa onda, naravno, Nova godina, ne vredi započinjati...kako što smo već konstatovali, jelte.
Hranu ću da redukujem od 8.januara kako smo se dogovorili, ali htela sam bar nešto da preduzmem pre toga. A kako u ponedeljak dvoje kolega donose čast sa slave, a sledećeg ponedeljka ćemo u firmi da napravimo proslavau, pa onda, naravno, Nova godina, ne vredi započinjati...kako što smo već konstatovali, jelte.

Kad se gladan covek dohvati p..e nikad mu je dosta, danima moze da j..e.