Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сећам се да су се неке од вас жалиле на пробавни тракт и проблеме с њим.
Алтернативни лек који је толико једноставан и јефтин, а и очигледно безбедан да га је чиста пропаст не испробати, кажу да га је још Хипокрит користио, а овде по по патентираном и клинички испитаном рецепту руског травара:
http://www.krstarica.com/zdravlje/cudesni-lek-ruskog-travara-od-kore-nara/
Мислим да би само пре него што се сам нар отвори и поједе унутрашњост требало опрати га под млазом млаке воде.

ovo afro,al ne treba to tebi

Buci buci ja...maj, odabir haljina, kad videh ruke, stomak, prepravila sam je do neprepoznatljivosti.
Minus 9 kg...pre neko vece, bio je koznjak preko, skinuh da skljocnem. :rumenko:
I fali mi jos nekih 3, 4, da se vratim na "svoje"...ali, ne zurim vise, kad odu, odu...

IMG_20140512_202557~2.jpg
IMG_20141115_023012.jpg
SP_A0492.jpg

ja sam resila da vam se pridruzim u skidanju kilograma :ok:
treba jedno 5 do 7 da bi bilo taman, ali ajde za pocetak da kazem da cu da uvedem vocno pre podne za pocetak i da izbacim slatkise
jeste da ioh jedem malo, ali cu da ih izbacim skroz

ma da... prepadne se prvih 48-72h, onda kad skapira da svaki dan ne dobija količinu energije na koju je navikao počinje da troši zalihe... to je sva matemamtika, tako da u u cilju mršavljenja, sve što možeš da ne pojedeš, nemoj :) nećeš se onesvestiti ako imaš zalihe :mrgreen:

ma da... prepadne se prvih 48-72h, onda kad skapira da svaki dan ne dobija količinu energije na koju je navikao počinje da troši zalihe... to je sva matemamtika, tako da u u cilju mršavljenja, sve što možeš da ne pojedeš, nemoj :) nećeš se onesvestiti ako imaš zalihe :mrgreen:

Hm, trosi normalno zalihe ako mu das malo ali redovno.
Ako mu ne das uopste, kad tad mora da potrosi zalihe ali tu potresnju smanjuje na minimum.
A tako silom usporen metabolizam se jako tesko ubrzava kasnije.
Posebno kod zena gde su i hormoni zaduzeni za rezerve sala.
Kod muskaraca je lakse, testosteron potpomaze potrosnju.

Pojedem po dve vocke na svakih sat i po. A parce pice mi je bio rucak. Nisam gladna sad uopste, jedino sto pijem mnogo kafe, i to slatke. Bez toga bih cini mi se skapala

A da malo batalis voće i predjes na povrćnu salatu...i to su UH ali im nije visok glikemijski indeks.
I neko meso uz to. Bićeš sitija duže vreme.
Nekako mi to tvoje ne luči na neki normalan zdrav režim ishrane.

Ja nisam merodavna kad me pogledaš, ali znam teoriju, samo sam lenja da je sprovodim u praksi.:rumenka:

Sve to stoji sto kazes. Mada moj kolega jede voce, mrsav je ko glista, zdrav i ima blizu 60. Menjacu kako mi prija, kad mi se jede meso i povrce, narucicu, to obozavam. Bitno je da sam izbacila slatkise i brzu hranu

Sve to stoji sto kazes. Mada moj kolega jede voce, mrsav je ko glista, zdrav i ima blizu 60. Menjacu kako mi prija, kad mi se jede meso i povrce, narucicu, to obozavam. Bitno je da sam izbacila slatkise i brzu hranu

Pusti ti muškarce i njihov metabolizam...ne može da se poredi.
Jedi i ti voce, ali ogranici ga malo i zavisi koje.
Ako hoces savet, a ne može da ti skodi, pogledaj ovo i tabelu dole, pa se drži srednjih i niskih vrednosti kad su namirnice u pitanju.
Meni je to pomoglo najvise svojevremeno

http://www.freedomtek.org/zdrava_prehrana/glikemijski_indeks_tablica_namirnica.php

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back