86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Zasto?napravila ono s narom
a bas sam se pitala zasto se 200ml pije na dva dana
e pa sad znam![]()
Ja bas osusila kore od tri ploda. Jos nisam pravila caj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto?napravila ono s narom
e pa sad znam![]()
Zasto?
Ja bas osusila kore od tri ploda. Jos nisam pravila caj.

napravila ono s narom
e pa sad znam![]()
Сећам се да су се неке од вас жалиле на пробавни тракт и проблеме с њим.
Алтернативни лек који је толико једноставан и јефтин, а и очигледно безбедан да га је чиста пропаст не испробати, кажу да га је још Хипокрит користио, а овде по по патентираном и клинички испитаном рецепту руског травара:
http://www.krstarica.com/zdravlje/cudesni-lek-ruskog-travara-od-kore-nara/
Мислим да би само пре него што се сам нар отвори и поједе унутрашњост требало опрати га под млазом млаке воде.
ovo afro,al ne treba to tebi

Buci buci ja...maj, odabir haljina, kad videh ruke, stomak, prepravila sam je do neprepoznatljivosti.
Minus 9 kg...pre neko vece, bio je koznjak preko, skinuh da skljocnem.
I fali mi jos nekih 3, 4, da se vratim na "svoje"...ali, ne zurim vise, kad odu, odu...
Pogledajte prilog 342115Pogledajte prilog 342116Pogledajte prilog 342117

Bravo Zauz
- - - - - - - - - -
Jutros grejp... limunadica bez zasladjivaca....
poslepodne cu jesti tortu![]()

Za dijetu samo kajmak treba cepati.![]()
)

Premalo ti je to. Znaš onu priču da se organizam prepadne, pa počne da skladišti kada se tako malo jede. 
nećeš se onesvestiti ako imaš zalihe 
ma da... prepadne se prvih 48-72h, onda kad skapira da svaki dan ne dobija količinu energije na koju je navikao počinje da troši zalihe... to je sva matemamtika, tako da u u cilju mršavljenja, sve što možeš da ne pojedeš, nemojnećeš se onesvestiti ako imaš zalihe
![]()
Buci buci ja...maj, odabir haljina, kad videh ruke, stomak, prepravila sam je do neprepoznatljivosti.
Minus 9 kg...pre neko vece, bio je koznjak preko, skinuh da skljocnem.
I fali mi jos nekih 3, 4, da se vratim na "svoje"...ali, ne zurim vise, kad odu, odu...
Pogledajte prilog 342115Pogledajte prilog 342116Pogledajte prilog 342117
Pojedem po dve vocke na svakih sat i po. A parce pice mi je bio rucak. Nisam gladna sad uopste, jedino sto pijem mnogo kafe, i to slatke. Bez toga bih cini mi se skapala

Sve to stoji sto kazes. Mada moj kolega jede voce, mrsav je ko glista, zdrav i ima blizu 60. Menjacu kako mi prija, kad mi se jede meso i povrce, narucicu, to obozavam. Bitno je da sam izbacila slatkise i brzu hranu