Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ima sad ta neka novija teorija, a možda i nije novija, nego uspela da se probije, da to što se preporučuje ishrana bez masnoća, uglavnom sirovo povrće i tako to nema nikakav uticaj na poboljsanje rezultata holesterola, ovog, onog.... a ni na mršavljenje. Neko je možda baš ovde postavljao link ka tom tekstu. Na nekom hrvatskom sajtu.
Ja sam pokušala, jesam malo oslabila, al sam bila stalno gladna i željna svega.

Od odmora se samo tovim. Poštujem princip hrono ishrane, pa pojedem jak doručak, a onda ostatak dana nastavim u istom stilu. Nemam nikakav motiv....
Ovo mi vreme mnogo više prija nego ono toplo, pa ću da se potrudim da nadjem vremena da više hodam. To ima efekta. I volim. Malo mi je dosadno da šetam sama, ponekad povedem kuče, ali njemu je previše to koliko ja treba da hodam.

izbaci ugljene hidrate i izbacices sav visak vode..za dva dana ces splasnuti

:D
Gde mogu da pronađem tabelu sa spiskom namirnica koje sadrže ugljene hidrate?

celer izbacuje višak tečnosti, dosta celera jesti, rendanog pa u kiselo mleko ili salatu ili kuvanog ili kiselog,
taj kiseli iz turšije ume da napravi čudo, u čemu je štos ne znam, ali deluje

Volim celer. Probaću. hvala! :D

Не знам како делује целер пире, али баш разбија од укуса...
Пола к'омпира, пола целера, све скувано и пропасирано, дода се со, бели бибер, мало млека и ја додам масти од кобаЈсица(оно што откапље док се суше!) уместо путера.
И још мало пропасираног, пропрженог и нареднданог црног, или љубичастог лука.
Ултра једноставно јело, а откида од укуса!

Deluje ukusno... Nadam se da ne otvara apetit. :D

Pa ima sad ta neka novija teorija, a možda i nije novija, nego uspela da se probije, da to što se preporučuje ishrana bez masnoća, uglavnom sirovo povrće i tako to nema nikakav uticaj na poboljsanje rezultata holesterola, ovog, onog.... a ni na mršavljenje. Neko je možda baš ovde postavljao link ka tom tekstu. Na nekom hrvatskom sajtu.
Ja sam pokušala, jesam malo oslabila, al sam bila stalno gladna i željna svega.

Od odmora se samo tovim. Poštujem princip hrono ishrane, pa pojedem jak doručak, a onda ostatak dana nastavim u istom stilu. Nemam nikakav motiv....
Ovo mi vreme mnogo više prija nego ono toplo, pa ću da se potrudim da nadjem vremena da više hodam. To ima efekta. I volim. Malo mi je dosadno da šetam sama, ponekad povedem kuče, ali njemu je previše to koliko ja treba da hodam.

Isti sam slučaj! :aha:
Jedina razlika je u tome što ja volim da šetam sama (tako odmaram dušu i mozak od drugih)! :D

Malo me je uplašilo ovo što sam jutros pročitala. :sad2:
http://www.zerona.rs/gojaznost-bolest-modernog-coveka/

e zene umirem od bolova u stomaku,zeza me kiselina,neka d ne znam da l je prehlada ili se digla kiselina do grla
je l ima nesto sto smiruje,al provereno
Ако је ургентно онда сода бикарбона.
Иначе киселину дижу алкохол, кафа, пржена клопа, неке зимнице конзервиране сирћетом, шећер, газирана пића.... неком и од нервозе.
Лек бели и црни слез, камилица и нана онако уопште, али у биљним апотекама има посебних чајева за киселину у желуцу.
Једи полако с много жвакања сирове бадеме, лешнике, мркву, банане... уопште све воће и поврће с много калијума и у мањим оброцима.

Ако је ургентно онда сода бикарбона.
Иначе киселину дижу алкохол, кафа, пржена клопа, неке зимнице конзервиране сирћетом, шећер, газирана пића.... неком и од нервозе.
Лек бели и црни слез, камилица и нана онако уопште, али у биљним апотекама има посебних чајева за киселину у желуцу.
Једи полако с много жвакања сирове бадеме, лешнике, мркву, банане... уопште све воће и поврће с много калијума и у мањим оброцима.
meni je na nervnoj bazi nazalost,znaci cim nema izvora nervoze nema ni napada
danas umirem
toliko da cu cak i sodu da probam :sad2:
inace ne jedem vise voce,ono kiselo tipa narandze,ni jabuke cak,od soka od narandze bolujem 2 dana
pasulj ne smem,przeno slabo smem,sve sam to osetila,nisu mi rekli
kafa mi ne smeta,alkohol smeta vino al prija jeger,secer isto uzas
uglavnom ja smrsala uz ovo :lol:

- - - - - - - - - -

pa kako cu limun na kiselinu?

nikako, ne slusaj afro. limun kad se malo sredis, pa krenes svaki dan, to mosh ujutro na tashte.
kreni sa zrelom bananom ujutro na gladan stomak

- - - - - - - - - -

i bademe grickaj, to je okej za pocetak. ako imas kakve trave, to ti je najbolje, taman ubijes 2 muve jednim udarcem :)))

ja redovno, ali redovno povratim od sode bikarbone kad mi je muka pa probam da se chupnem malo. :))
samo ranitidin pomaze

- - - - - - - - - -

prakticna zena lajk dis.
to se radi ujutro cim ustanes

..pa ja i radim cim ustane, ni ne otvorim oci posteno, sve bauljam do frizidera da izvadim limu, pa cediljku i pipam prstom da je mlaka voda na cesmi,
tek kad popijem osvestim se....al em mi je od toga kompltno bolje, em skidam kilazu...

...ali moze i u toku dana, ne moze da skodi...

..pa ja i radim cim ustane, ni ne otvorim oci posteno, sve bauljam do frizidera da izvadim limu, pa cediljku i pipam prstom da je mlaka voda na cesmi,
tek kad popijem osvestim se....al em mi je od toga kompltno bolje, em skidam kilazu...

...ali moze i u toku dana, ne moze da skodi...

e pa ona ima od cega da se osvijesti, i plus ako padne u nesvijest, policu je ja vodom, ipak sam ja brizan muskarac! <333333

meni je na nervnoj bazi nazalost,znaci cim nema izvora nervoze nema ni napada
danas umirem
toliko da cu cak i sodu da probam :sad2:
inace ne jedem vise voce,ono kiselo tipa narandze,ni jabuke cak,od soka od narandze bolujem 2 dana
pasulj ne smem,przeno slabo smem,sve sam to osetila,nisu mi rekli
kafa mi ne smeta,alkohol smeta vino al prija jeger,secer isto uzas
uglavnom ja smrsala uz ovo :lol:

- - - - - - - - - -

pa kako cu limun na kiselinu?

...jesi li ti bila kod lekara za to?

...meni u trunoci recimo nije pomagao badem vec limunada...tako blaga topla kao caj...
..probaj da pijes caj od mente blag...a ta zrela banana moze mozda da pomogne, ali je ona teska za varenje...mada
svako je razlicit, meni nista nije tesko, ja mogu sodera s plaze da se nagutam i da nista ne osetim..da neverujes, pu, pu, da se ne ureknem...

...jesi li ti bila kod lekara za to?

...meni u trunoci recimo nije pomagao badem vec limunada...tako blaga topla kao caj...
..probaj da pijes caj od mente blag...a ta zrela banana moze mozda da pomogne, ali je ona teska za varenje...mada
svako je razlicit, meni nista nije tesko, ja mogu sodera s plaze da se nagutam i da nista ne osetim..da neverujes, pu, pu, da se ne ureknem...
bila,glupi su ko q!!!
imala sam helicobacter pilory prosle godine,i sad kao nemam,ali me i dalje zeza,na dozivotnoj sam dijeti
plus ako moze da ne stresiram ,al to ne moze :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back